6X04

iahshai

New member
../images/Emo58.gif6X04../images/Emo58.gif

יש יש יש!!!!! אני הראשונה שראתה את הפרק!!!!!! (באיכות גרועה אבל לא חשוב...
זהירות... אין לי מושג כמה שורות צריך לרדת
פרק נחמד ומתחיק אבל עצוב... סוקי עשתה הטבלה וביקשה משתיהן להיות אפוטרופסיות (היו להן אותן תגובות...). שתיהן רוצות לדבר אבל זה לא הולך וזה ממש מאכזב... לוק חמוד... אבל הוא לא מתערב שזה קצת פסיבי מדי לדעתי כי אפשר לנחש שהוא מתוסכל מזה שאין תאריך לחתונה, וזה לא שהן מתקדמות... חבל. טוב אין הרבה מה להגיד... הקטע עם אח של ג'קסון היה לא משהו לדעתי. זהו בערך.

חיחי ../images/Emo58.gif

לא רוצה לבאס אבל היה לי תפרק ביום רביעי , פשוט לא היה לי כוח לרשום. וגם עכשיו לא ארשום הרבה, חזרתי מהעבודה ואני סחוטה. אבל בכל זאת אני אומר שזה היה פרק כואב למדי . ממש ממש כאב לי. היו קטעים מצחיקים אני מאמינה אבל פשוט כאב לי מדיי. הדבר היחידי שקרע אותי זה פול אנקה! ענק @#$ טוב נפרט יותר מחר. לילה טוב

אממ ../images/Emo58.gif

כשהיא נתנה לו לאכול בקערה- שהוא בחר. בחושך - כמו שהוא אוהב.. הצחיק אותי @!$ ו.. נראה לי שזה דיי ספוילר מה שרשמת בטופיק , לא ? כאילו ברור שמי שלא ראה לא מבין . אבל זה עדיין מציק קצת . לא?

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif604../images/Emo58.gif

רוב הפרק היה מצחיק.. היו קטעים ממש מצחיקים אבל הסוף עצוב
יאללה.. שידברו כבר.. זה נמשך יותר מדי זמן. הקטע עם אח של ג'קסון היה מגעיל בטירוף! טוב, אבל זה בגלל שאני שונאת גברים.. בעיקר גברים מהסוג שלו. לוק - חמוודי. הוא כ"כ אוהב את לור ומפחד לעשות משהו שיגרום לה לברוח ולדעתי הוא משתדל יותר מדי. רורי - איך שהיא דומה לאודרי הופברן.. במיוחד עם הפוני הצידה. פשוט מדהים! אני לא כ"כ אוהבת את המראה של רורי אבל התספורת החדשה פשוט מדהימה עליה! היא כ"כ מנסה לרצות את כולם מסביבה. אתם חושבים שהיא תישבר באיזשהו שלב? כי נראה לי שהתפרצות מתקרבת... לוגן - מבין כל החברים של רורי הוא האהוב עלי ביותר. הם פשוט מקסימים ביחד והוא פשוט עוזר לה למצוא את עצמה.

o n o f f

New member
../images/Emo7.gif אוף בא לי לבכות..... |ספויילר|

היה לי את הפרק ביום חמישי אבל הוא דפוק,לא מסונכרן והתמונה זזה מאוד לאט, אז השגתי אותו שוב ושוב הוא דפוק!!! ואני לא יכולה לראות אותו כי מעצבן+זה תוקע לי את המחשב!!!
המממ ראיתי רק קטעים מסויימים....חחח שלוק התעורר אצל לורליי (סוף סוף, כל הזמן הם ישנים רק אצלו...) המממ אוף אני חייבת לנסוע לסופר..אני אמשיך יותר מאוחר....

o n o f f

New member
הבטחתי ולכן אקיים......./images/Emo58.gif

המממ איפה הייתי...המממ כן ניראה לי שהם גרים יחד אבל סתם היה נחמד לראות שסוף סוף מתעוררים אצלה...אהבתי את ההקבלה בין רורי ללורלי, היי איזה שימלה יותר מתאימה לתינוק... הממ מה עוד ראיתי כן רורי המעצבנת!
איך היא אמרה: "אוף אני צריכה לראות את אמא שלי... כמעט כצו שלורלי אומרת על אמילי! במקום ללכת ולבקש סליחה כמו שהיא תריכה לעשות....ולתת לסוקי אתהמספר בלי לתת לאמא שלך... ח ו צ פ ה !!!! איך קרה שהיחסים הדרדרו כל כך! אוף שישלימו כבר
אההה מה עוד...פןל אנקה
חמוד!
הממ וזהו...יום יבוא ואאבד את שפיותי....

קרן שרף

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך שזו חוצפה שהיא לא נתנה לאמא שלה את הטלפון אבל כמו שהיא אמרה היא גם לא נתנה אותו לסוקי, סוקי התקשרה לאמילי אמילי השאירה הודעה לרורי ורורי חזרה אליה. עד שרורי ולורליי לא יחזרו לדבר הסדרה לא תהיה אותו הדבר, חייבים את הדיאלוגים של שתיהן.

o n o f f

New member
המממ כניראה ש...../images/Emo58.gif

הפסדתי את זה, כמו שאמרתי לא ראיתי את כל הפרק... או ואני כל כך מסכימה איתך שהדיאלוגים בניהם כל כך חסרים!!!

shunsine

New member
כן אבל.. ../images/Emo58.gif 604

לורליי זו בכל זאת אמא שלה, ואם צריכה שיהיה לה את הפלאפון של הבת שלה, לא? אם לרורי השתנה המספר, היא צריכה לפחות להתקשר לאמא שלה וליידע אותה, או לשלוח לה הודעה.

GinGerit

New member
סופסוף! ../images/Emo58.gif

דווקא ראיתי את הפרק באיכות טובה, תודה לילדת הבמבה שלימדה אותי להשתמש במירק, רק שלא הורדתי משם
תגידו, מתי סוקי ילדה ולמה לא ידענו על זה? LOL כמה שמות נתנו לילדה!! אני מרגישה שהפיוס מתקרב בצעדי ענק, אבל יאללה! כמה אפשר למשוך את המריבה הזאת??? חחח קירק היה ענק כרגיל! הוא לבש את החליפה ללויה של אבא שלו! אמ...פול אנקה לא תרם בכלל לפרק! כאילו שהוא לא היה שם :-\ רורי וליין, אני לא מאמינה שככה רורי ניתקה את הקשרים שלה עם כולם, אפילו עם ליין? ובשביל מה? בשביל לבלות עם חבורת זקנות!!! ליין הצחיקה אותי, היא מרשה לזאק לספר לכולם שהם שוכבים למרות שהם לא
הקטע במיטה עם לוגן טיפה סתר את מה שרורי אמרה לליין, הרי היא כן רוצה להפגש עם אמא שלה, מה הסיפור? אח של ג'קסון סוטה ברמות! חשבתי שהקטע הזה עובר אחרי גיל ההתבגרות, מסתבר שלא... לוגן ורורי בורחים לניו יורק? אני מקווה לראות התפתחות של זה בפרק הבא... סך הכל פרק טוב, היה שווה את הציפיה.

shunsine

New member
חחחח לא ../images/Emo58.gif

קירק לבש את החליפה שאבא שלו לבש כשקברו אותו! ובגלל זה רורי אמרה "אני לא אשאל אפילו" (או משהו כזה..)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifאני הבנתי את זה כמו אירה..

לא כמוך.. ואני תוהה..מתי הוא מת?

למעלה