620

../images/Emo58.gif 620

עד שכבר החזירו לנו את הלר, הוא כזה מניאק! מה שהוא אמר בסוף לג'ק שהוא מקולל וכל מי שהוא מתקרב אליו,מת .זה שיא הרשעות לומר את זה למישהו וביחוד לג'ק. אבל אני מאמינה שאודרי תתאושש קצת ותדרוש לראות את ג'ק, היא כבר "ילדה גדולה" (כמו שאביה אמר בעונה 4 לבעלה בנפרד), היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה. בקשר לליסה ונח, היה מצוין סוף סוף הסגן נשיא מתחיל להיות אחלה. והפוסטמה הזו, היא לא בדיוק מרגלת כמו שמישהו בפורם אמר. היא בסך הכל נוצלה על ידי מישהו שגנב ממנה מידע. דוייל ונדיה למדו מניסיונם שלא כדאי ללכת נגד ג'ק, ושהוא תמיד הכי צודק והכי חכם.

Y. Welis

New member
פרק של קלוזאפים, ועשוי היטב

הבמאי בראד טרנר הראה יכולת טובה בפרקים הקודמים בבימוי מקרוב. אגב שחקני המשנה כאן מוכרים היטב מסדרות אחרות - המאהב של ליסה (בישופ) הוא לא אחר מאשר ד"ר דניאל ג'קסון מ'סטארגייט' - אחרי דיאטה, יש לציין (הכרחית לסצינה בלי חולצה). הפסיכיאטר הפסיכי גם הוא מוכר - מ'מלאך שחור' שחזרה לאחרונה לכבלים (שם הוא אחראי השליחים), ומסידרה ישנה ומעולה בשם Murder One, שהיתה לפני 8 שנים הסידרה האינטלגנטית ביותר שראיתי בטלוויזיה (שיאים של כתיבה שלא נראו). יש לציין שעם השיער האפור הוא נראה קצת כמו דיוויד לינץ', אם מישהו זוכר את אייג'נט קול, סוכן ה-FBI החירש למחצה מ'טווין פיקס'... הסיפור מעבר לכך שוב מתפרע - לא בעיה לגלות את התיכנון של שבב כיום - רק שאלה של זמן ('הינדוס לאחור'). מדוע גם לא להעביר את הנתונים ברשת ישר לסין, לעיבוד במחשבי על? הגילוי המהיר מדי על בגידתה של ליסה (אילו רק ה-CIA היה כזה מהיר בעוד מקרים...); ההחלטה הפתאומית של מוריס להיפרד ('זו לא את, זה אני') ועוד. באשר לדמות ראשית שתחוסל - אל דאגה. אם מיילו נהרג בעונה 1 והוחזר לחיים ב-6, גם אותה אפשר יהיה להחיות בעתיד.

dbsk

New member
מה??

מיילו היה בעונה הראשונה ואני פספסתי? בתור מי? ובאיזה פרק??

למעלה