620 - My Conventional Wisdom

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif620 - My Conventional Wisdom

הפרק השני העונה עם המילה Wisdom בשם שלו חחח... והוא במקרה גם הפרק השני שאורכו מגיע ל-25 דקות. אני לא יכול להגיד לכם שאהבתי את הפרק יותר מדי. היו כמה קטעים פה ושם שהצחיקו אותי, אבל לא משהו. ויש שם איזו טלנובלה, וקים חזרה, יאדה יאדה יאדה... הקטעים שהכי אהבתי בפרק היו של "BUST A MOVE!"... Part of me wants to talk to her, Part of me wants to... BUST A MOVE וגם ההתחלה כשג'יי.די וטרק נוסעים והוא שואל אותו "אתה מכיר את זה שבסרטים תמיד כשהם נוסעים עדיין שומעים אותם למרות שהם רחוקים מהמצלמה?" והשיר בסוף (Human של John McLaughlin) היה לא רע.

DivineComedy

New member
לא משהו

כרגיל השרת הציל עוד פרק מלהיות גרוע.... זה הולך לכיוון של סוף שאני לא הולך לאהוב. אגב יש מצב ששבוע הבא הפרק הכפול הוא האחרון של הסדרה בכלל.

steelwater

New member
שבוע הבא זה שני הפרקים

האחרונים של העונה?!?!?!?!? אימלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hodown

New member
באמת שתי פרקים.

הווו זה הולך להיות כיף! אף פעם לא ראיתי עוד פרקי סיום קרוב לזמני השידור המקוריים. נעלה תיאוריות?

hodown

New member
באמת שתי פרקים שלמים?

אף פעם עוד לא ראיתי את פרקי הסיום קרוב לזמני השידור המקוריים. הווו זה הולך להיות כיף. נעלה תיאוריות?

ecarmiel

New member
620- ../images/Emo58.gif

חיכיתי לפרק הזה כבר כמה זמן. הסוף היה בלתי יאמן . לא צפוי. אבל נראה לי שהוא לא יבחר באליוט. הקטע של הbust a move היה נחמד כי כל פעם הביאו במקום אחר. כרגיל לגי' די יש חלמות מוזרים.. השרת היה שוב גדול .(מוזר שבעונה הזאת הוא פחות מציק לגי' די) אגב, אהבתי: vanilla bear, black bear. מקווה לטוב בהמשך...

limors2

Well-known member
הממ../images/Emo58.gif

לא משהו
ה"באסט איי מוב" היה משעשע אבל קצת ממוחזר, הדר' אסלה היה משעשע לייט אבל מרחו את זה הרבה יותר מידי, וג'יידי שרוצה את אליוט מעצבן אותי
אפילו השרת לא ממש הצחיק אותי. הדבר היחיד שגרם לי ממש לצחוק היה בסוף כשקלסו והשרת דיברו על הקיצוצים בחופש של טד

Angelus

New member
רק אני אהבתי?../images/Emo12.gif

היה פרק ממש טוב ומצחיק. אני צריך לראות אותו שוב בשביל להעביר עליו ביקורת נורמלית..

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif :O

גם אני ממש אהבתי D: היו קטעים שממש הצחיקו אותי דווקא, וגם קטעים מרגשים :] והסוף היה ממש מפתיע :O

steelwater

New member
השיר של ג'ון? באמת? אין סיכוי!!!../images/Emo6.gif

יו, בואנ איזה גדול!!!! לא זיהיתי את הקול שלו או משהו, אבל יכול להיות ממש התרכזתי בפרק. כבר כתבתי פה בעבר שהוא ממש מעולה ובזמן החאורן אי משמ שומעתא ותו הרבה. היוםא רמתי עלצמי כמה שהוא טוב ואני אוהבת אותו. גדול, איזה כיף! איזה כיף שעכשיו גם היה שיר שלו בסקראבס!
Dashboard Confessional - Stolen
שיר ענק! הוא היה בסוף של הפרק הקודם של סקראבס.

steelwater

New member
הקשבתי לשיר

השיר ממש יפה.
Ben Jelen - Setting Of The Sun
אני אל מש אהבתי את בן גלן, חן, אבל זה דווקא שיר די יפה.

Ch3nf3l

New member
בן יילין*

ואיך לא אהבת? הוא כזה טוב. והוא אפילו מנגן על כינור!

steelwater

New member
620../images/Emo58.gif

אוקי, הייתה לי היום אחרוה משפחתיתי וראיתי את הפרק כשכולם הגיעו אז לא ממש יכולתי להתרכז. אבל לא יוכלתי לחכות לאחר כך כי אז אולי רק עכשיו הייתי רואה אותו והייתי משתגעת חחח. אז לא הכי התרכזתי אבל אני חושבת שהוא היה וממש טוב וממש אהבתי אותו. יכול להיות שאני יחשוב אחרת אם אני רארה אותו שוב. הוא היה ממש מצחיק והוא ממש זרם. הוא הרגיש כמו פרק קלאסי של סקראבס. זאק היה יתר נורמלי והוא היה ממש חמוד ושיחק טוב כשהוא היה רציני בסוף עם קים כשהיא אומרת לו סליחה על זה שהיא שקרה לו. אבל למרות שהיה פרק טוב, הייתה לי בחילה ורציתי להקיא וצעקתי על המסך כשהזונה בת זונה הזאת הגיע ררר!
ווואה! בשביל מה צריך אותה?! טוב, אבל האמת שאי אפשר באמת להעילם את התינוק הזה אז היה צריך איכשהו להחזיר את המגעילה הזאת, והם עשו את זה בדרך די טובה. אבל כל זה תלוי במה שיקרה בפרק הבא! אם ג'ידי האידיוט יחזור אליה אז זה הכל יהיה גרוע ומפגר. אם הוא לא יחזור אליה ורק יגיד שהוא יגדל את התינוק כי זה התינוק שלו, אז הפרק הזה סבבה. בקשר לאם הוא צריך להיות עם אליוט או לא אני לא ממש יודעת. מצד שני זה מבאס זג'ידי ישאר לבד ואת מי הוא כבר ימצא עכשיו בעונה אחת,, יש לי הרגשה שכמעט את כל מי שהוא יביא אני אשנא. מצד שני זה מטומתמם שהוא יהיה עם אליוט. אז שיהיה עם פרי
או שיחזרו את ג'ולי ושהוא יהיה איתה. אהבתי אותה. היא מתוקה. אהבתי איך שג'ידי היה מגעיל לקים ואמר לה שהוא לא סולח לה ושהוא יעזור לה אבל רק בשביל התינוק ולא בשבילה. חמוד שלי! איזה גבר גבר. סוף סוף הוא חושב קצת ומתנג כמו שצריך ובחוכמה ולא כמו האידיוט שהוא התנהג עד עכשיו. הוא עדיין יצא אידיוט כשהוא לא נשאר לדבר איתה וחזר. הם צריכים איכשהו להגיע לסידור עם זה ואני מעדיפה שהוא לא יברח ממנה. שוב לא הייתה אינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס ררררר! ממש מעצבן שהיה עוד פרק באותה עונה עם המילה Wisdom בו. לא ברור למה, זה די מפגר.
הקטע של השרת היה פשוט ע-נ-ק! באמת חחחחחחח! קודו לכתובים. זה היה ממש ענק וטוב ועשוי בצורה טובה.
טד היה גדול בפרק הזה, כרגיל. "I'm a follower" חחחח
אוי, דר' קוקס היה כזה רשע! אבל הקט שהוא מנפה את כולם ונשאר רק קית' היה דווקא מצחיק חחח.
איזה חמוד קית' שהוא הביא לאליוט דף עם I love you אוווו!
מפגר שאליוט מפקפקת באהבה שלה לקית' וחושבת לא הלתחתן איתו, ובטח גלל השטויות שדר' קוקס אומר לה. היא איתו וכבר שתי עונות, אני מניחה שהיא כבר הייתה צריכה לדעת אם היא רוצה אותו או לא.
ראיתם איך ג'ורדן הגנה על Stick? זה היה מוזר.
הסיפורים של ג'ורדן היו גדולים חחח! על איך שהיא לא התחתנה אם אהבת חייה ואיך שהיא כזה "I can bring a date? Nah, what am I saying?! I'll meet someone there" חחח!
דר' טוילט היה גם ממש טיפשי וגם ממש מצחיק. אבל החלק האחרון שגי'יד בא לחרבן עליו שוב היה דווקא יותר טיפשי.
איך שג'ידי קם ושואל את קים היה מעולה! והיה כל-כך מצחיק כשטרק זז ואומר לה שתענה לג'ידי חחח!
אולי הקטע הכי מצחיק בפרק היה ה-Bust a move חחח! זה הי ענק ונכנס כל-כך מצחיק בכל-כך הרבה מקומות.
הקטע בהתחלה שהם נוסעים ושומעים אותם ממשיכים לדבר חחח.
אחד הקטעים הכי ענקיים היו שהם שמו את השמות עליהם והיה כתוב עליהם Vannela Bear ו-Chocolate Bear חחח. אני לא זוכרת עוד עכשיו אבל היה ממש מצחיק וטוב.

hodown

New member
פרק מעצבן דאמ'ט ../images/Emo58.gif

חוץ מהדבר הזה שהמכונית מתרחקת ושומעים אותם עדיין מדברים, ושאליוט סוף סוף הבינה שהיא טיפשה להתחתן עם הקן המטומטם הזה לא אהבתי כלום בפרק. כלום! איפה ה"ביחד" של קוקס וג'יידי? איפה כל הדרמה הרפואית שעיטרה את הסדרה הזאת כל כך יפה פעם? ולמה טורק חושב שזה בסדר לגדל שיער? הם הורסים את כל ההמשכיות של הסדרה. אני ממש מקווה לטובתם שזה ישתפר ולא.... אני.... אקים עצומה! אל תדאגו אין צורך להיבהל.

steelwater

New member
הו, לא, רק לא עצומה חחח!../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אני דווקא אהבתי את הפרק ואני בעד השירע של טרק. זה יכול להיות מאד מעניין חחח. מה שכן, אני מסכימה איתך שבאמת לא הייהת שום דרמה רפואית. כאילו בכלל לא ראו אותם מתעסקים עם חולים חחח. בעצם היה את הסיפור על הבחור שצריך את המכונה הזאת אז היה משהו אבל אל הראו אותו.

למעלה