620../images/Emo58.gif
אוקי, הייתה לי היום אחרוה משפחתיתי וראיתי את הפרק כשכולם הגיעו אז לא ממש יכולתי להתרכז. אבל לא יוכלתי לחכות לאחר כך כי אז אולי רק עכשיו הייתי רואה אותו והייתי משתגעת חחח. אז לא הכי התרכזתי אבל אני חושבת שהוא היה וממש טוב וממש אהבתי אותו. יכול להיות שאני יחשוב אחרת אם אני רארה אותו שוב. הוא היה ממש מצחיק והוא ממש זרם. הוא הרגיש כמו פרק קלאסי של סקראבס. זאק היה יתר נורמלי והוא היה ממש חמוד ושיחק טוב כשהוא היה רציני בסוף עם קים כשהיא אומרת לו סליחה על זה שהיא שקרה לו. אבל למרות שהיה פרק טוב, הייתה לי בחילה ורציתי להקיא וצעקתי על המסך כשהזונה בת זונה הזאת הגיע ררר!
ווואה! בשביל מה צריך אותה?! טוב, אבל האמת שאי אפשר באמת להעילם את התינוק הזה אז היה צריך איכשהו להחזיר את המגעילה הזאת, והם עשו את זה בדרך די טובה. אבל כל זה תלוי במה שיקרה בפרק הבא! אם ג'ידי האידיוט יחזור אליה אז זה הכל יהיה גרוע ומפגר. אם הוא לא יחזור אליה ורק יגיד שהוא יגדל את התינוק כי זה התינוק שלו, אז הפרק הזה סבבה. בקשר לאם הוא צריך להיות עם אליוט או לא אני לא ממש יודעת. מצד שני זה מבאס זג'ידי ישאר לבד ואת מי הוא כבר ימצא עכשיו בעונה אחת,, יש לי הרגשה שכמעט את כל מי שהוא יביא אני אשנא. מצד שני זה מטומתמם שהוא יהיה עם אליוט. אז שיהיה עם פרי
או שיחזרו את ג'ולי ושהוא יהיה איתה. אהבתי אותה. היא מתוקה. אהבתי איך שג'ידי היה מגעיל לקים ואמר לה שהוא לא סולח לה ושהוא יעזור לה אבל רק בשביל התינוק ולא בשבילה. חמוד שלי! איזה גבר גבר. סוף סוף הוא חושב קצת ומתנג כמו שצריך ובחוכמה ולא כמו האידיוט שהוא התנהג עד עכשיו. הוא עדיין יצא אידיוט כשהוא לא נשאר לדבר איתה וחזר. הם צריכים איכשהו להגיע לסידור עם זה ואני מעדיפה שהוא לא יברח ממנה. שוב לא הייתה אינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס ררררר! ממש מעצבן שהיה עוד פרק באותה עונה עם המילה Wisdom בו. לא ברור למה, זה די מפגר.
הקטע של השרת היה פשוט ע-נ-ק! באמת חחחחחחח! קודו לכתובים. זה היה ממש ענק וטוב ועשוי בצורה טובה.
טד היה גדול בפרק הזה, כרגיל. "I'm a follower" חחחח
אוי, דר' קוקס היה כזה רשע! אבל הקט שהוא מנפה את כולם ונשאר רק קית' היה דווקא מצחיק חחח.
איזה חמוד קית' שהוא הביא לאליוט דף עם I love you אוווו!
מפגר שאליוט מפקפקת באהבה שלה לקית' וחושבת לא הלתחתן איתו, ובטח גלל השטויות שדר' קוקס אומר לה. היא איתו וכבר שתי עונות, אני מניחה שהיא כבר הייתה צריכה לדעת אם היא רוצה אותו או לא.
ראיתם איך ג'ורדן הגנה על Stick? זה היה מוזר.
הסיפורים של ג'ורדן היו גדולים חחח! על איך שהיא לא התחתנה אם אהבת חייה ואיך שהיא כזה "I can bring a date? Nah, what am I saying?! I'll meet someone there" חחח!
דר' טוילט היה גם ממש טיפשי וגם ממש מצחיק. אבל החלק האחרון שגי'יד בא לחרבן עליו שוב היה דווקא יותר טיפשי.
איך שג'ידי קם ושואל את קים היה מעולה! והיה כל-כך מצחיק כשטרק זז ואומר לה שתענה לג'ידי חחח!
אולי הקטע הכי מצחיק בפרק היה ה-Bust a move חחח! זה הי ענק ונכנס כל-כך מצחיק בכל-כך הרבה מקומות.
הקטע בהתחלה שהם נוסעים ושומעים אותם ממשיכים לדבר חחח.
אחד הקטעים הכי ענקיים היו שהם שמו את השמות עליהם והיה כתוב עליהם Vannela Bear ו-Chocolate Bear חחח. אני לא זוכרת עוד עכשיו אבל היה ממש מצחיק וטוב.