619

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
../images/Emo58.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

לפחות את רובו :) כל הקטע עם החתונה הראשונה והסבתא של קים XD הבגדים שקים וזאק לבשו XD פשוט היה מצחיק
גם לורלי הייתה שנונה למדי רוב הפרק... חוץ מהסוף. לא אהבתי את הסוף :( מה היא משתכרת ועולה לשאת ברכה ומתחילה לבכות על מה מר גורלה? ק'מאן.. היה גם די צפוי שיקרה משהו ללוגן :-\ נראה אם עכשיו רורי תסלח לו סופית :| הם שרו בחתונה את I'm a believer XDXDD התחלתי למחוא כפיים בקצב של השיר כשהוא התחיל
קירק כרגיל היה מבדח עם הגברים היאמי שלו XD ולולו בסוף
לסיכום: Loreali Gilmore, disappointing motgers since 1968 XD

hbam

New member
כרגע 6..

החמישית משודרת בימי שבת בערוץ 10 השישית עומדת להסתיים בארה"ב וכנראה תהיה שביעית

Hippogriff

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה |ספויילר|

אחרי הפרק של שבוע שעבר (מעצבן ומאכזב) הגיע פרק מעולה- מלא רגעים מצחיקים ועוד המון עצובים. לא היה רגע אחד משעמם. החתונה של ליין היתה חתונה סטארס הולו במיטבה! הנאום של לורלי היה הדבר הכי עצוב בכל הפרק. היא ממש מסכנה- כבר פעם 2 שהיא עומדת להנשא (אם לא מחשיבים את זה שהיא היתה אמורה להתחתן בגיל 16 עם כריסטופר) וזה לא ממש הולך (נראה לי שזה לא יקרה לפי איך שלוק מתנהג....). אני הייתי בטוחה שאחרי שהיא וכריסטופר שתו כ"כ הרבה ורורי הלכה- יקרה משהו בינהם, אבל זה לא קרה. אני הייתי חובבת לורלי/לוק עוד מתחילת הסדרה אבל עכשיו אני מעדיפה אותה עם כריסטופר (אני כתבתי את זה? אני מכחישה כל קשר!
) רגעים מצחיקים: קירק וה- yummy bartenders| מיסיס קים מחביאה דברים מאמא שלה
מיסיס קים מספרת לליין על "הדבר הנורא שהיא צריכה לעשות בליל הכלולות" ושהיא היתה צריכה לעשות את רק פעם אחת!!! :-O :-O (והיא עוד הצליחה להכנס להריון בפעם האחת הזו!! אם זה לא פרסומת לסקס בטוח, אני לא יודעת מה כן...
) פריס כותבת מאמר בעד ומאמר נגד ולא מצליחה להחליט (either way- i'm right!
) ובטח יש עוד מלא ששכחתי..... אני מקווה ששאר הפרקים יהיו טובים כמו זה.

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

כל מה שכתבת כלכך מצחיק
הקטע עם הbartender והאם הוא yummy enough
והקטע עם אמא של ליין
ופריס- בכל מקרה, אני צודקת
זה כלכך פריס מצידה
אני מוחה על כך ששכחת את החברים של לוגן. הם תמיד קורעים אותי
ההוא שהתלבט איזו ספרה זאת

dalida1988

New member
ואז הוא../images/Emo58.gif

מגלה שאין לו את משקפיי הראייה... צודקת יש קטעים שגם הם מוסיפים לצחוקים..

smiley chloe

New member
טוב אז ככה.. ../images/Emo58.gif

רוב הפרק במיוחד בנאום של לורליי הייתי ממש עצובה בשביל לורליי
, פשוט רציתי שלוק יבוא ויראה אותה ככה במצב הזה ואז הוא סוף סוף יבין!! וכריס באמת מתוק..
אבל אני עדיין רוצה את לוק ולורליי ביחד!! חוצמזה.. השיחות בין מיסיס קים לליין היו פשוט מצחיקות והבגדים בחתונה הבודהיסטי.. וואי כמה צחקתי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

פרק חביב.
החתונות היו גדולות - מיסיס קים ואמא שלה, ושני הטקסים וזאק וליין כה חמודים. אבל כשלורליי עלתה לברך בסוף, אלוהים אדירים, רק רציתי להריץ קדימה.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif לגבי החלק האחרון

מסכימה בעיקרון גם לגבי השאר, אבל אני ממש ממש אהבתי את הפרק- היו המון קטעים מצחיקים כמו שכתבו כאן לפניי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, מה זה? ידעתי שלא יכול לצאת מזה משו טוב כשהיא התחילה לשתות.>< נמנ. בלה. לפחות היא לא מכחישה את זה שהיא כועסת על לוק.
החתונות..וואי!
לא הפסקתי לצחוק..והקטע שליין היא השלישית במשפחתה שמסתירה את האמת לגבי זהותה..
וזק.
ובכלל..
קירק, ופריס ואמ..כולם בערך.
איזה פרק טוב.^^ אמ. כל הכבוד לכריס!
אני מתחילה ממש להעריך אותו [ושונאת את זה.
] אם היא תעזוב את לוק לטובת כריס בעונה האחרונה או משו..אני ארצח מישהו!
מעניין איך תגמר העונה.
אה, מעניין מה עם לוגן..היי, אולי הוא מת?
XD לא, אני לא באמת כזאת רעה.
[אה, הדר סורי שהשתלטתי לך על התגובה.
אני יודעת לשרשר בעקרון.
]

GinGerit

New member
3 שבועות בלי מחשב ../images/Emo58.gif

אבל היה שווה כל דקה שחיכיתי לראות את הפרקים! אני בכיתי בחתונה! (נו החתונה עם השמלה הלבנה והכל) פרק מעולה, אני רוצה שלורליי תהיה עם כריס חחח היה מצחיק שהיא הזכירה לו איך הוא הפך לאבא
אוי והשיחה של מיס קים על ליל הכלולות, אם ליין תהיה ברת מזל היא תעשה את זה כמו אמא שלה, רק פעם אחת! ועכשיו אני מגיעה לשאלה הגדולה, איפה אבא של ליין?!? וזאת באמת הייתה חתונה מושלמת, ואני כבר לא זוכרת אם זה היה בפרק הזה או בקודם אבל הנשיקה של ג'ס ורורי? האמ, חשבתי שהיא תשכב איתו, טוב שזה לא קרה חחח, ג'ס ממש יפה, אבל לוגן יותר
אהההה מה עוד? מסכנה לורליי
היה עצוב לראות אותה ככה... אוי זה יצא ממש מבולגן אבל חייתי שבועיים על ערוץ 2 ו10 ולא יכולתי לחכות לגילמור יותר! אההה היה טוב! מעניין מה קרה ללוגן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

בכית?
טוב נו זה היה מרגש!
אבל איך לא כתבת על לור השיכורה אח"כ? זה היה כ"כ הקטע!
לא להיות עם כריס.
לוקלוקלוק! למרות שהם מנסים להרוס לי הכל..
אוף, מעצבן כ"כ. הרסו לי את דין ועכשיו הורסים את לוק.
רק פעם אחת!
זה היה מעולה!^^ אבא של ליין נעלם אחרי הפרק הראשון בעונה הראשונה!
רציני, נו. בהתחלה היו לליין הורים, אח"כ רק אמא. בפרק הקודם היה ג'ס. תשכב איתו?
הו גאד! מזל שלא.XD היא לא עשתה כבר מספיק שטויות?XDD
אמ, הם שניהם לא יפים.
טוב נו, לוגן יפה, אבל יותר מדי בלונד, ושמנמן קצת ונמוך.XD|מתה| אה, אופס. כן הגבת על לור.
כן, לא התכוונתי להגיב על הכל, פשוט יצא.|מתה||מתה|

dalida1988

New member
חחחחחחח../images/Emo58.gif

פשוט פרק שמתאים לאווירת גילמוררר המשפט הזה: Loreali Gilmore, disappointing motgers since 1968 קרעע אותיי התפוצצתי מצחוקק ויואו הקטע שכולם פתאום מתחילים לרוץ כאילו זה נורמלי לעשות דבר כזה... רק היה לי עצוב על הקטע של לורלי.. חרםםם איך היא התחילה לדבר שטויות.. וואי החתונה הייתה גאונית!!!!! חמודים לין וזאק... מישל הסטלן---סלין דיון.. ככה לא מפקירים את לורליי!! ואני לא מאמינה שרורי אמרה לג'סי שהיא מאוהבת בלוגן.. אוףף כל כך רציתי שג'סי ורורי יהיו ביחדדד איך אני אוהבת אותםםם (ואם כבר מדברים על זה במציאות הם ביחד???או שנפרדו..?) עדיין לא הבנתי מההורים של לורליי חיפשו בעיר שלה.. אבל היה מצחיק לראות אותה משכנעת אותם שהעיר שלה נוראית.. :) אהבתי תסוף.. למרות שיכלו לסיים את הפרק קצת לפני שלוק התקשר ככה שהפרק הבא יעסוק בתגובה של לוק וכאלה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

אמילי וריצ'ארד רוצים לעבור לגור בסטארס הולו, קרוב ללור ולוק.
אמ. ולכולנו היה עצוב הקטע עם לורליי!
ונראה לי שמיילו ואלקסיס עדיין ביחד במציאות.

למעלה