603

Roncha87

New member
../images/Emo58.gif603 ../images/Emo13.gif

אחחח לפי איך שזה נראה העונה השישית משתפרת מרגע לדודלי. אומנם הפרקים נהיים פחות ופחות משמעותיים מבד"כ אבל הבדיחות קורעות אותי מצחוק! איך כל הפרק קוקס הסתובב עם הצנצנת טיפים ביד זה היה גדול!! חחחח וקאבאג'!!! אוייי קאבאג'!!!! אני מאוהבת חחחחחח נפלתי מצחוק כשהוא עשה את החיקוי של הקוף ואז ג'יי די אמר לשנייה שכשהוא מתחיל הוא לא יכול להפסיק.
גדול הקטע בהתחלה שהם חוזים את הבדיחות של אליוט ואיך היא מתעצבנת והקול שלה נהיה גבוה! אני מתה על זה, היא שחקנית ענקית, הדיבור שלה לבד יכול להרוג אותי מצחוק חחחח. איך טורק זרק לה את הכדור והיא לא תפסה והשתטחה על הרצפה,
נקרעתי. קים עדיין מעצבנת. ממש. ג'' די והיא ממש ממש לא צריכים להיות ביחד, מרגיז אותי. חחח.. טורק ענק עדיין ואני באמת באמת מעריצה אותו. מה שהיה הכי יפה בפרק הזה הדיאלוג של ג'יי די וטורק לקראת הסוף. הוא היה מבולגן כזה וכאילו לא כתוב מראש וזה מה שהיה יפה בו, הוא היה כל כך אמיתי ומהחיים, דברים שקורים באמת, ואיך לרוב, השיחות נראות ככה, לא כמו דיאלוג חוצה להבות בין רורי גילמור ללורליי גילמור. היה יפה [בלוני מים!חחח
] בכל מקרה לפי איך שזה נראה [אני אומנם רק בפרק 3 אבל בכל זאת] העונה הזאת היא לא כל כך מעמיקה היא יותר בשביל ההומור והקומדיה. שזה קצת מאכזב כי הדבר העיקרי שאהבתי בסדרה זה השילוב הכל כך יפה ומנצח של הדרמה והקומדיה בצורה מדהימה. מקווה לשיפור הפרקים הבאים
אני לא זוכרת עוד משהו בנתיים, אם מישהו נזכר בעוד משוה מצחיק שיגיד לי אני אשמח לצחוק עוד קצת
*עריכה- זאק כל כך יפה בעונה הזאת!! אולי הוא קצת התבגר [או אולי, הזדקן?
] אבל הוא מהמם כל כך. משהו בו נהיה עוד יותר יפה מפעם. הוא תמיד היה אבל עכשיו יש בו משהו.. אחחח.. יפיוף.

צודקת צודקת

וצודקת פרק ממש טוב אני זוכרת שאני ממש התפקעתי ממנו.. לגבי שאר העונה אני לא אתן תגובות ולא אהרוס לך :) ולגבי זאקרי, אכן נהייה חמוד מתמיד. מסכימה אתך ממש ופחדתי לומר עד עכשיו אבל כןכןכן ממש חמוד.

jess r

New member
אני לא מאמינה

שהשוות את הדיאלוג המטומטם בסוף הפרק הגרוע (לא צחקתי בכלל) הזה לבנות גילמור!!!

Roncha87

New member
הכל בסדר

בנות גילמור אחלה סידרה, באמת. רק בשבילי היא קצת מזויפת מידי.. לא אמיתית כזאת, לא השוויתי ממש ממש לא, להיפך. בלי לחץ. לדעתי הדיאלוג היה מעולה

Angelus

New member
מדוע לא ציטטת?

איך אני אוכל להגיב כראוי על זה?
סתם סתם.. בקיצור, לא זוכר על איזה פרק את מדברת, אבל הפרקים בתחילת העונה באמת טובים, תביאי ציטוטים שאני אוכל להיזכר ולהצחיק את עצמי.

Roncha87

New member
../images/Emo3.gif אני ממש מופתעת שאתה לא זוכר

חחח לא ציטטתי כי אני בעצמי לא זכרתי [שים לב, אתה ראית את הפרק לפני כמעט שנה, אני ראיתי אותו היום בצהריים ולא זכרתי.. הזקנה..
] למשל: J.D.: Eww. How about a second of that dynamite ape impression. Jason complies, beating his chest and blowing lippy raspberries. J.D. digs it until, lost in the moment, Jason whacks the cup of coffee out of Cindy's hand. J.D.: I'm sorry, Cindy, once he's in monkey mode, you can't stop him. But who would want to, right? Cheers.
קאבאג'! והקטע שקים וג'יי די מנגנים על הפסנתר היא עם הראש והוא עם הידיים?! ענק..

steelwater

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני אולי לא כל-כך אהבתי את העונה, ובעיקר ת'פרקים הראשונים, אבל אני שמה שאת נהינת. האמת שזה משפתר אם הזמן, לרמות שבדרך יש עוד כמה פרקים לא משהו.
אני מסכיהמ איתך לגמרי קים מעצבנת וממש, אבל ממש לא צריכה להיות עם ג'ידי. ממה שאני זוכרת, אני האמת לא אהבתי את השיחה של ג'ידי וטר בסוף בכלל. היא הייתה די מעיקה ומוזרה ובעיקר שהם כזה בעד קים, בוהההה! אבל זה כן מצחיק שג'ידי כזה "There were no baloons"! חחח!
זאק נראה יותר טוב בעונה הזאת? המממ! לא חשבתי על זה. מה שבטוח, שמהתחלה הוא היה מדהים, חתיך עולמי, סקסי בטירוף ולדעתי אולי הבחור היכ יפה בעולם! עבר אולי אפילו את יואן מקגרגור אצלי חחח. מה לעשות, אני מאוהבת...
אני אצטרך לבדוק לעומק את הנעיין של איפה הוא נראה יותר טוב חחח! וכמובן, קוקס כרגיל מלך. והשיער שלו, או, השיער שלו...
למה לעזעזל אין אייקון מטיף ריר בתפוז הזה?! לא בסדר.
Brandi Carlile - The Story
ותודה לחן שהביאני עד הלום. והנה ראיות להוכחה, זאק מהעונה השישית.

למעלה