../images/Emo58.gif603 ../images/Emo13.gif
אחחח לפי איך שזה נראה העונה השישית משתפרת מרגע לדודלי. אומנם הפרקים נהיים פחות ופחות משמעותיים מבד"כ אבל הבדיחות קורעות אותי מצחוק! איך כל הפרק קוקס הסתובב עם הצנצנת טיפים ביד זה היה גדול!! חחחח וקאבאג'!!! אוייי קאבאג'!!!! אני מאוהבת חחחחחח נפלתי מצחוק כשהוא עשה את החיקוי של הקוף ואז ג'יי די אמר לשנייה שכשהוא מתחיל הוא לא יכול להפסיק.
גדול הקטע בהתחלה שהם חוזים את הבדיחות של אליוט ואיך היא מתעצבנת והקול שלה נהיה גבוה! אני מתה על זה, היא שחקנית ענקית, הדיבור שלה לבד יכול להרוג אותי מצחוק חחחח. איך טורק זרק לה את הכדור והיא לא תפסה והשתטחה על הרצפה,
נקרעתי. קים עדיין מעצבנת. ממש. ג'' די והיא ממש ממש לא צריכים להיות ביחד, מרגיז אותי. חחח.. טורק ענק עדיין ואני באמת באמת מעריצה אותו. מה שהיה הכי יפה בפרק הזה הדיאלוג של ג'יי די וטורק לקראת הסוף. הוא היה מבולגן כזה וכאילו לא כתוב מראש וזה מה שהיה יפה בו, הוא היה כל כך אמיתי ומהחיים, דברים שקורים באמת, ואיך לרוב, השיחות נראות ככה, לא כמו דיאלוג חוצה להבות בין רורי גילמור ללורליי גילמור. היה יפה [בלוני מים!חחח
] בכל מקרה לפי איך שזה נראה [אני אומנם רק בפרק 3 אבל בכל זאת] העונה הזאת היא לא כל כך מעמיקה היא יותר בשביל ההומור והקומדיה. שזה קצת מאכזב כי הדבר העיקרי שאהבתי בסדרה זה השילוב הכל כך יפה ומנצח של הדרמה והקומדיה בצורה מדהימה. מקווה לשיפור הפרקים הבאים
אני לא זוכרת עוד משהו בנתיים, אם מישהו נזכר בעוד משוה מצחיק שיגיד לי אני אשמח לצחוק עוד קצת
*עריכה- זאק כל כך יפה בעונה הזאת!! אולי הוא קצת התבגר [או אולי, הזדקן?
] אבל הוא מהמם כל כך. משהו בו נהיה עוד יותר יפה מפעם. הוא תמיד היה אבל עכשיו יש בו משהו.. אחחח.. יפיוף.
אחחח לפי איך שזה נראה העונה השישית משתפרת מרגע לדודלי. אומנם הפרקים נהיים פחות ופחות משמעותיים מבד"כ אבל הבדיחות קורעות אותי מצחוק! איך כל הפרק קוקס הסתובב עם הצנצנת טיפים ביד זה היה גדול!! חחחח וקאבאג'!!! אוייי קאבאג'!!!! אני מאוהבת חחחחחח נפלתי מצחוק כשהוא עשה את החיקוי של הקוף ואז ג'יי די אמר לשנייה שכשהוא מתחיל הוא לא יכול להפסיק.