601

smochkin

New member
../images/Emo58.gif601../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

השירשור מלמטה כבר לא קופץ אז תסלחו לי על הודעה החדשה דבר ראשון תודה לפורום שבזכותו גיליתי שהעונה התחילה! דבר שני היה פשוט מעולה!!!!!!! לדעתי זאת העונה הכי טובה של השרדות! ישבתי פשוט מרותקת! הקטע של הבנים-בנות רק עושה סקרנות לגבי מה יהיה הלאה. אבל גם עוזר כי לי למשל בכל ההשרדויות היה קשה לזכור מי נמצא באיזה שבט ועכשיו ממש קל לדעת. חשבתם מה יהיה במיזוג כשפתאום בנים ובנות יצטרכו להסתדר יחד?? כל כך מעניין לראות במה הבנות יצליחו ובמה הבנים יצליחו, וזה שהן ניצחו בכלל עשה את הפרק מטוב מאוד למעולה ביותר! אחחח הפרצופים שלהם כשהבנות נצחו! לגבי הבחורה החירשת, אני חושבת שהיא פשוט אומללה וזה היה לא לעניין להביא אותה להשרדות. היא כל כך מבודדת וזה גם מסוכן אם יהיה משהו בלילה והיא לא תשמע?? אני לא מבינה איך הביאו אותה לשם! לסיכומו של עניין, מעולה מעולה מעולה!! אומנם זה נראה כמו איזה ניסוי באנתרפולוגיה אבל השרדות כל כך מעניינת עוד לא הייתה תודו!!

Gal6

New member
היי אחותי!

מאיפה לך? שלחי לי מסר! אני אולי יצליח

14מתן

New member
מי שרוצה שיפנה אליייי

ואני יגיד לו מאיפה אפשר להשיג *אם למישו זה משנה, עמית אמר לי על המקום...
*

smochkin

New member
../images/Emo58.gifהשרדות 6

הנה תמונת כל המשתתפים מחולקים לפי קבוצות אזהרה
גם חלוקת הקבוצות עצמן היא ספויילר!

scar face

New member
איך המקום? יפה?

יותר יפה מהשרדות 2? (אחד המקומות הכי יפים לדעתי)

smochkin

New member
../images/Emo58.gifהמקום בהשרדות 6

היה רק פרק אחד אז עוד לא הספקתי לקלוט כל כך אבל זה פשוט בתוך קרחת יער בלי יותר מדי מסביב. הפעם גם אסור להכנס למים כי זה מסוכן. לדעתי היו יפים יותר כמו למשל באיים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif פרט קטן ../images/Emo58.gif

הפער שהיה בתחרות לטובת הבנים, שראיין הכלי ודניאל הטיפש ביזבזו על המוט הדפוק זה נראה שתי דקות על המסך אבל זה היה 20 דקות.

smochkin

New member
../images/Emo58.gifבאמת?

אז בגלל זה הן ניצחו! זה באמת היה נראה כמו שתי דקות. לדעתי הסיבה שהבנות עברו כל כך מהר זה בגלל המשקל שלהן. מי צוחק עכשיו אחרון על זה שרובן רזות?? אבל נכון שהכי גדול היה הישיבת שבט איך שג'ף והבנים הריצו דחקות על הכוסיות של שבט הבנות?? עכשיו אנחנו מגלים מי הוא ג'ף באמת! חחחח...

למעלה