5X07

Jane Locke

New member
../images/Emo58.gif 5X07 ../images/Emo58.gif

אמ.... סה"כ פרק נחמד, קצת הרגשתי ששידורינו התאחדו עם עקרות בית נואשות בחלק' מהפרק - לא שזה דבר רע. המוות בהתחלה היה טוב, אהבתי את שינוי נק' המבט בתיאטרון. רות המסכנה התחרפנה לגמרי וג'ורג' הזה כזה חוצפן! לא מאמינה שהוא שוב הצליח למצוא לו כזאת פתיה... ריקו וונסה מעפנים כהרגלם, קית' ודויד חמודים. אה, ומעניין אם ברדנה עכשיו תעזוב את נייט ותביא את הילד החולה לבד (נניח שהוא חולה). הלוואי שכן לא הייתי רוצה שהם ישארו ביחד בסוף. זהו.

ronre

New member
../images/Emo58.gif לדעתי,

הפרק הזה לא היה כזה להיט. לא הכי התלהבתי. לא ממש הבנתי איפה הייתה כאן זיקה ל"עקרות בית נואשות"... המוות היה ענק. אחד הטובים, לדעתי. יש כאן אמירה מאוד חזקה. קלייר הייתה הכי מעניינת לדעתי. העורך דין הזה שהיא הכירה נראה דווקא חמוד...לא רע בכלל. איזו פוסטמה ההיא שחיה בסרט שהם הולכים לצאת עכשיו, משהם עשו סקס בשירותים... ברנדה עדיין לא מעניינת. חוץ מזה, קשה לי להבין אותה. אחרי כל מה שהיא עברה בחיים שלה עם בילי, היא באמת רוצה לקחת את האחריות ולטפל בילד עם צרכים מיוחדים (בהנחה שכך באמת הדבר) ? למרות, שאף פעם לא הייתי אישה בהיריון...אז אולי אני באמת לא יכול להביע על כך דיעה...נו, מילא. אני לא בטוח עד כמה איכפת לי אם היא ונייט ישארו או לא ישארו ביחד בסוף. הם לא ממש מעניינים אותי, למען האמת, וחבל...קשה לי להתגבר על העובדה שהרסו ת'דמויות שלהם, ואת ברנדה במיוחד. רות' מסכנונת שלי. אני מת עליה. תמיד אהבתי אותה ותמיד אוהב. מאחל לה רק טוב. אולי היא צריכה קצת זמן לעצמה עכשיו, לבד... ג'ורג' כזה מעפן..."אני מאוהב" עלאק...ממש חוצפה. אין לי שום אמפתיה כלפיו whatsoever. דיויד כזה מתוק. אני מת עליו. הוא תמיד היה נגוע ב"חיידק הבמה"...מעניין למה הוא הפסיק עם השירה שלו... למה מאגי חייבת ללבוש כל הזמן את אותה חצאית נצחית ?!?!? כזו משעממת. לא יודע, הדמות שלה לא מדברת אלי. ריקו וונסה - מעפנים !!!!! מה נסגר עם ריקו ? הוא היה צריך לדעת מראש, שונסה רצתה שהוא יחזור הביתה רק בשביל הילדים. אם לגבי ברנדה ונייט אני לא בדיוק בטוח, אז לגבי שני אלה, אני משוכנע, שהם לא צריכים להיות ביחד. זהו. פרק חביב מינוס. הם יכולים יותר. till next week

רינת4

New member
יש לי כמה דברים להעיר בקשר למה

שרשמתם, אבל אני אעשה את זה מחר או מחרתיים (פשוט שממש אין לי זמן כרגע. אפילו את הפרק ראיתי בלחץ. תודה לאל שיש לפעמים גם סו"ש...).

sssivan

New member
../images/Emo58.gif שלום לכולם ../images/Emo13.gif

כמה שאני שמחה למצוא עוד כמה שרואים את הפרקים החדשים (והאחרונים
) טוב, אז הנה מה שאני חושבת על הפרק הנוכחי... דבר ראשון, לגבי ברנדה - נכון שהיא הפכה למעין עקרת בית אנמית ואנחנו מכירים אותה הרבה יותר מעניינת, אבל לדעתי כאן נמצא כל היופי בדמות שלה... את העבר הפרוע שלה היא שמה מאחוריה... והקטע שאולי מראה זאת יותר מכל היה בפרק הזה, בסוף הפרק, לאחר שהיא התמודדה מול נייט... בכדי לשפר את ההרגשה היא הלכה וקנתה לעצמה את החולצה הזו
וכולנו יודעים מה ברנדה הישנה הייתה עושה במקרים כאלו. לדעתי הגדולה של הדמות הזו היא ביכולת שלה להשתנות 180 מעלות בשביל המטרות שהיא הציבה לעצמה. תמיד אהבתי אותה
! להבדיל מנייט (סורי, מהעונה השלישית הדמות שלו לא מדברת אלי) במערכת יחסים עם ליסה הוא התנהג כמו שהוא חשב שצריך להתנהג ועכשיו הוא מתנהג בדיוק אותו הדבר - בדיוק כמו שברנדה העירה (סופסוף נפל לה האסימון) וכאשר המצב נהיה עגום, כמו בכל מערכת זוגית, הוא ילך להתנחם בזרועתיה של המגי הזו (איזו דמות רדומה היא...)
נייט הוא על הפנים ועד שהוא יצליח להשתנות אין לו עתיד עם ברנדה או עם כל אחת אחרת. וזה די ברור לאן הדמות שלו הולכת, אז מעניין מה ברנדה תעשה לגבי רות "אני לא כועסת בכלל..." שוברת את האגרטל הזה
מסכנה. מאז שאני זוכרת אותה כל החיים שלה היו סובבים סביב עזרה למישהו. היא לא הצליחה להפנים שג'ורג היה החיים שלה ועכשיו אין לה במי לדאוג ולטפל והיא משתגעת לאט אבל בטוח, אבל היא הורגת אותי עם היציאות שלה
ומעניין לאיזה כיוון ימשיכו איתה. לגבי התינוק של ברנדה גם לי זה נראה תמוה, כאשר היא רצתה להשאיר אותו, אבל אפשר להבין, היא כבר עברה טארומה עם תינוק אחד והיא יודעת שעם כל הסמים שהיא הכניסה לגוף שלה, היא עלולה כלל לא להכנס שוב להריון... בילי, אני מאוד אוהבת אותו ואת המשחק שלו (הוא משחק נהדר את המצבי רוח שלו
) אבל טוב שנתנו לנו קצת הפסקה ממנו, צריך להתגעגע אליו קצת ! כבר טחנו מספיק את השיגעונות שלו, אני מקווה שהוא יחזור אחרת. טוב חברים, מקווה שלא יצא ארוך מידי... שיהיה יום טוף לכולם
סיון

למעלה