5X04

Jane Locke

New member
../images/Emo58.gif 5X04 ../images/Emo58.gif

אך... הסדרה לאן??? אחרי תחילת עונה טובה יחסית גם הפרק הקודם וגם הפרק הזה היו ממש לא משהו. ובפרק הזה לא קרה כלום! לא הייתה לוויה, לא התעסקו במשפחה וכו', וכל כמעט העלילה הסתובבה סביב אירוע אחד ויחיד - ביום אחד ויחיד - היום הולדת של נייט. ואני רוצה לשאול : למי אכפת???? הדמות שלו, והמצוקות שלה כבר לא מעניינות. די לגרור את זה. והשיחה הזאת בינו לבין אבא שלו (שאני לא מאמינה שבשביל זה החזירו אותו!) הייתה ממש מפגרת! love - dove - glove... בלה בלה בלה... והקטע עם הציפור??? בטוח שזה מסמן משהו, אני לא יודעת מה, אולי הרס עצמי או whatever, אבל ההתקף שלו, חשבתי שהוא חולה כלבת או משהו. ובסוף שהראו אותה בפח, רציתי רק לצעוק - תשתוק כבר!!! אתה מצטער? אתה באמת צריך להצטער שאתה כזה מפגר! אהבתי בסוף לראות את ג'ורג' מוציא את התסכולים שלו החוצה. הסוף היה מזעזע. למרות שכולנו ידענו שזה ילך לשם. קלייר פשוט מפגרת! מה היא שוכבת עם הלוזר הזה??? ריקו סיפק את תנוחת הסקס המסיונרית המסורתית של הפרק. מה אלן בול מנסה להגיד בזה שיש סצינה אחת כזאת לפחות בכל פרק? שכולם מזדיינים ככה? לא יודעת, אולי. זהו.

ronre

New member
../images/Emo58.gif תגובה ../images/Emo58.gif

הפרק הזה, לדעתי, לא היה כזה גרוע. אני חושב שהפרק שעבר היה הרבה יותר משעמם, אבל בכל אופן, זה היה פרק הזוי, שלא אומר בעצם שום דבר חדש. באמת שום דבר לא קרה בו. אפילו הריב של ברנדה ונייט היה משעמם. איפה הריבים שלהם של פעם? איפה האש? הם נהיו ממש בנאליים... הסצינות עם הילדים של הבוס של קית' דווקא היו אחלה. מצחיקות, ציניות ושנונות. זה היה "עמוק באדמה" קלאסי. חבל שרק הנישה הזו הייתה טובה. הקטע עם מאגי, הבית של ג'ורג' היה דווקא מעט מעניין...יהיה מעניין לקחת את זה לכיוון של בגידה. כל השטות הזו עם הציפור הייתה כ"כ מיותרת. אין לי מושג מה זה אמור להביע, ומה זה אמור לסמל, אבל לדעתי זה מיותר לגמרי. כאילו לא היה להם מה לכתוב ונגמרו להם כל הרעיונות הטובים שהיו להם בעבר. מפריע לי, שבמסיבה בלטה בחסרונה מרגרט. היא הייתה מכניסה קצת פלפל למסיבה היבשה הזו... ומה נסגר עם קלייר? החליטה להשתרמט עם זקנים, כדי להיות מגניבה? ג'ינג'ית, לפחות תמצאי לך מישהו חתיך ברמה שלך, במקום לקפוץ למיטה של המכוער הראשון שאת פוגשת. אהבתי דווקא גם את הסצינה האחרונה של בילי וקלייר. המשחק היה טוב ומשכנע, והסצינה הייתה חזקה, למרות שאני עדיין חושב שזו טעות מרה לחרפן את בילי שוב. נקווה לשיפור בהמשך.

tula29

New member
מאיפה אתה מוריד את הפרקים?

בעלי מנסה להוריד לי את העונה ה-5 וכל פעם יורדים קבצים דפוקים.

arthurz15

New member
היה פרק טוב. ../images/Emo58.gif

היו המון קטעים טובים - הקטע עם הילדים היה מאוד שנון ומצחיק! חייכתי כל הסצינות! - דיויד שוב כמעט הסתבך בבגידה בקית' אבל עצר את עצמו ברגע האחרון. חזק - השיחה בן בילי לבן ג'ורג'... מן שיחת משוגעים כזאת... זה היה נורא חכם כזה "אז הטיפול בשוק עוזר?" כי חשבתי גם לנסות
" - בילי משתגע! אני אוהב אותו משוגע! ועכשיו כשהוא עם הזקן הוא נראה הרבה יותר תמהוני! אהבתי את הסצינה בסוף כקלייר נכסה והוא ישב עם הידיים בתוך החולצה. - הציפור? גאוני! בדיוק אחרי שנייט אומר שברנדה בהריון הציפור מגיעה ואז מתפתח דיאלוג "עורב מביא מזל טוב? עורב מביא מזל " זה מן הרמז כזה... האם ברנדה תילד? - והחזירו את האבא! מאוחר מידי אני אומר! הוא היה צריך לבוא בחתונה! - ובהתחלה כשהיה את השיחה עם הזקנה החמודה כשהיא אמרה "גם אני כנראה אמות בקרוב" זה גרם לי להרגיש מוזר.... זאת הייתה שיחה מאוד טובה לדעתי ולג'יין לוק... שמעי : אני לא מבין למה את ממשיכה לראות את הסדרה אם הבעיות של נייט לא מעניינות אותך! כל הסדרה זה בעיות וקונפליקטים זה לא אמור להיות איזה משהו קליל זה עמוק באדמה גאד דמט! כל הקטע של הסדרה זה הבעיות. את לא יכולה להגיד שנמאס לך מהבעיות כי אם נמאס לך מהבעיות נמאס לך מהסדרה :|

רינת4

New member
גם אני אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif

לא יודעת אם זו הייתה הכוונה אבל המשפט היחיד שרץ לי בראש ברגע שראיתי את הציפור מתה בתוך הפח חשבתי לעצמי: "החיים בזבל". ציפור שאמורה לסמל את החופש בתוך פח זבל. מתה. זו הקונוטציה היחידה שעלתה לי בראש. למה קלייר הייתה חייבת לשכב עם מישהו אחר אני לא יודעת. למה ברנדה לא יצאה אחרי בילי גם אני לא יודעת. הקטע שרות פתאום צעקה על קלייר ליד כולם - חבל שזה חלף ככה סתם ולא התעכבו על זה קצת יותר (מהכיוון של המשפחה כולה לא רק רוצ וקלייר). ובכלל - הם לא מתכוונים לפתור את הבעיות שלהן בזמן הקרוב? ריקו וואנסה - למה זה טוב? רק תחזרו כבר אחד לשני ונגמור סיפור... ג'ורג' ובילי - בהחלט סצנה הזויה. שני משוגעים מדברים יחד. זה היה משעשע, ככה היו גם כל השאלות של הילדים של הבוס של קית'. זה היה מצחיק. אני רק צריכה לראות את הפקר הזה שוב מכיוון שהמחשב שלי חדש ועוד אין רמקולים נורמלים והחליטו שדווקא עכשיו חופרים לי כאן בכביש מתחת לבית...

Jane Locke

New member
תגובה

קודם כל אני שמחה שנהנת מהפרק. אם אתה חושב שהקטע של הציפור היה טוב עוד יותר טוב, הרי הכל נתון לפרשנות אישית. עכשיו למה שכתבת לי, כנראה לא הבנת טוב את חוסר העניין שלי בבעיות של הסדרה: לפי דעתי כרגע הבעיות הספציפיות שכותבים לנייט הן בנאליות, לא מעניינות ומורידות מהמורכבות של הדמות הזאת - לא דיברתי על כל הסדרה, תקרא עוד פעם את מה שכתבתי כי נראה לי שלא הכי הבנת למה התכוונתי. כתבת: "כל הסדרה זה בעיות וקונפליקטים זה לא אמור להיות איזה משהו קליל זה עמוק באדמה גאד דמט!" - נכון, עם זה אני מסכימה, זה לא שהתחלתי לראות את הסדרה עכשיו, ומעולם לא רציתי שתהיה קלילה. מה שאני אומרת שהבעיות של נייט (נייט ואולי גם ברנדה) כרגע כן משעממות ולא מורכבות וממש לא עמוק באדמה במיטבו, למשל ה"ריב"(אם אפשר לקרוא לזה ריב) ביניהם נשמע כמו ריב של דמויות אחרות לגמרי גאד דמט!!! אמליץ לך לראות כמה פרקים מהעונות הראשונות כדי להשוות. בקיצור סבבה שנהנת, אני נהנתי פחות, נקווה לשיפור ב - 8 הפרקים האחרונים.

ronre

New member
../images/Emo58.gif דמויות שמתחילות להתקלקל

אני לא יודע בדיוק מה לגבי נייט, אבל אני יכול לומר בוודאות שאת הדמות של ברנדה ממש מתחילים להרוס... אם עד עכשיו הייתי בטוח שהיא התפתחה ונרגעה, עכשיו אני מבין שהיא התקלקלה לגמרי. בריב של ברנדה ונייט בפרק הזה, ברנדה אמרה דברים והשתמשה במילים שבכלל לא מתאים לברנדה להגיד. ממתי ברנדה משתמשת במילה כ"כ בנאלית כמו "מאצ'ו", למשל ?!?!?!? ברנדה הישנה שאני אוהב הייתה הרבה יותר מתוחכמת מזה. לכן, אני מסכים איפשהו עם ג'יין לוק, כי אני בהחלט רואה מגמת ירידה בסדרה, ואני עדיין מאוד מקווה שיחול שיפור בהמשך...

Blue Bird

הציפור הייתה BlueJay יש איזו מסורת אמריקאית של ציפור כחולה שמסמלת את האושר כך שנראה כאילו נייט "הרג את האושר" ומכאן דברים רק הולכים להידרדר... נראה שהעונה הזו תיגמר רע מאוד...

למעלה