5X03

Jane Locke

New member
../images/Emo58.gif 5X03 ../images/Emo58.gif

O.k אז לפי דעתי הפרק הכי חלש עד עכשיו. קודם כל, אני ממש שוקלת להקים אגודת שונאי קלייר בישראל. אני כ"כ מעוצבנת על ההתנהגות שלה. לא רק שהיא מפונקת, מתלהבת ומתנהגת כמו ילדה עשירה מבוורלי הילס, היא גם ממש טיפשה ולא רואה שהחבר הפסיכי שלה נמצא בהיי של החיים שלו. כאילו הבן אדם קנה מכנסי עור ומיקרוסקופ ועוד שטויות והוא באטרף פתאומי לעבור לספרד! גאד, תפתחי את העיניים, את חושבת שאין הבדל בין 21 ל -25? חבל שאת מתנהגת כמו בת 15! זהו עכשיו שהוצאתי את זה, עוד משהו על ברנדה, אבל רק משהו קטן כי המדמות מבחינתי במילא כבר מזמן הרוסה, רק שמעצבן שמנסים להרוס אותה עוד יותר: כאילו ברנדה רוצה משפחה נורמלית עכשיו (לכי תראי קצת עקרות בית נואשות) אבל היא חושבת שהיא לא נורמלית ופריקית ובחיים לא יהיה לה משהו כמו במשפחה של החברים האלה שלה? בו הו, ממש מורכבות של החיים. ברנדה של פעם בכלל אל הייתה טורחת לקחת את הזמן לנתח דברים כ"כ ברורים מראש. אהבתי את הסיפור של ג'ורג', מסכן. ריקו כרגיל לא היה מעניין. זהו. היה ארוך קצת. מקווה שלא יתדרדר יותר.

arthurz15

New member
על מה את מדברת? ריקו שולט!!!!!!!

וכן היה פרק קצת משעמם :|

ronre

New member
../images/Emo58.gif לדעתי,

זה לא היה פרק כזה נורא, אבל אין ספק שהוא הכי חלש עד כה. קלייר כזו כוסית, אבל היא באמת מתחילה להיות מטומטמת. בתור מישהי שכבר הכירה את בילי בעבר, וראתה אותו במצבים פסיכוטיים, היא צריכה הייתה להבין שמשהו לא בסדר. סתם יצאה פוסטמה מפונקת. גם לא אהבתי איך שהיא דיברה לאמא המקסימה שלה. אז נכון, לרות' יש בעיות, אבל היא מתכוונת רק לטוב. ליבי יוצא אליה, רות' המסכנה...מגיע לה הרבה יותר טוב מג'ורג'. החיים איתו משפיעים עליה לרעה. היא שוב נסגרת בתוך עצמה, כמו בתחילת הסדרה. לדעתי, היא צריכה קצת מנת בטינה, כדי להרגיש קצת יותר טוב. תוחזר בטינה לאלתר ! בכלל, מה זו הריגרסיה המטורפת הזו בסדרה ? אם זו רות', שמתחילה להיסגר שוב, אם זה בילי שמפסיק בפעם המיליון עם הכדורים שלו ומתחרפן....מה נסגר ?!?!? אלן בול, אתה מאבד את זה. ועכשיו לברנדה: לדעתי, הדמות ממש לא נהרסה. אני מסכים לגבי כך שברנדה של פעם בכלל לא הייתה מייחסת חשיבות לדברים כ"כ ברורים מאליהם, אבל הדמות שלה פשוט השתנתה מעט. היא התפתחה. היא רוצה לשכוח את החיים הקודמים שלה, אבל לא מצליחה. אני דווקא מזדהה איתה. אהבתי את אנג'לה (זו ששכבה עם ריקו). היא כזו סטלנית :) ריקו עצמו באמת לא ממש מעניין...למען האמת, הוא אף פעם לא עניין אותי יותר מדי. אני מקווה שיחול שיפור בהמשך העונה, אחרת, הסדרה תיגמר ותשאיר לי טעם רע ממנה.

Jane Locke

New member
המקום היחיד שהיא מתפתחת אליו זה

אחורה... בסולם האבולוציוני, אם פעם היא הייתה אדם, היום היא קוף הולך על 4. ולפני שתתחיל ללכת לכיוונים לא נכונים - אין לזה שום קשר למראה שלה, כן? רק כיווני מחשבה.

ronre

New member
../images/Emo58.gif אם היינו מסכימים על הכל,

זה לא היה מעניין (אוי, זה מעניין...) אני עדיין אוהב את הדמות של ברנדה, ולדעתי דווקא אין אצלה ריגרסיה. אני מזדהה איתה, ולא רק בגלל שיש לה אח מאני-דיפרסיבי. אין מה להתווכח, דעותינו חלוקות וזה סבבה.

רינת4

New member
טוב. ראיתי... ../images/Emo58.gif 503

אני לא כל כך מסכימה איתכם לגבי רות וקלייר. אני לא חושבת שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה . היא פשוט רוצה לחיות את חייה. תאמינו לי שאם הייתם במצבה, יש סיכוי טוב מאוד שגם הייתם מתעצבנים. גם פרק שעבר רות סטרה לה, ואני לא חושבת שקלייר קיבלה את זה כל כך טוב. אני באמת מרחמת על רות ואני חושבת שהיא בהתמוטטות עצבים. אבל אני מקווה שהיא לא מתכוונת להפוך החטפת סטירות להרגל... בקשר לבילי וקלייר - אני חושבת שבפעם הראשונה בחיים שלה, באמת טוב לה ולכן בתת מודע היא מעדיפה להתעלם ממה שקורה עם בילי ולא שמה לב. בקשר לברנדה - הייתי ממש בהלם כשהבחור ההוא דחף אותה לקיר. ואין מה לעשות, ברנדה היא אישה נשואה טרייה עכשיו אז ברור שהיא תחשוש מהאחריות החדשה ואולי תרגיש שזה לא מגיע לה. גם אל תשכחו שהיא רק הפילה ודבר כזה יכול להשפיע מאוד על אישה. אולי היא רואה בזה סימן לכך שלא מגיע לה משפחה אמיתית. ברנדה תמיד חייתה בהרגשה שלא מגיע לה כלום והיא אף פעם לא העריכה את עצמה כמו שצריך - למרות שזה נראה ההפך. ועכשיו כל החששות עולים לפני השטח. זה די טבעי, אני חושבת. פדריקו באמת היה משעמם. מי היה מאמין ששוב ייצא לנו לראות את מה שמה...? לקח לי זמן לזהות שזו היא.

ronre

New member
תראי, תשמעי...../images/Emo58.gif

לגבי קלייר, כולי הבנה והזדהות לגבי כך שהיא רוצה לחיות את חייה וכן הלאה וכן הלאה, אבל אני חושב שהיא מפגרת לגמרי לגבי בילי. אני מבין שטוב לה והכל, אבל גם לא צריך להיות עיוורת. בנוסף לכך, היא דיברה עם העורך דין שלה ושל אמא שלה בצורה ממש דוחה ומפונקת. קלייר של העונות הקודמות הייתה הרבה יותר מתוחכמת ונוקבת, ולא השתמשה בטון כזה בכייני. חוץ מזה, כל הקטע עם בילי ממש מעצבן אותי. אני חושב שהם מיצו את הטירוף שלו כבר בעונה הראשונה. יותר מעניין היה לראות, איך הוא מנסה לסגל לעצמו חיים מספקים ומרגשים, גם מבלי להפסיק לקחת את הכדורים המאזנים שלו. אם הכותבים ימשיכו בכיוון הגרוע הזה של הטירוף שלו, זה יהיה מאוד מאוד מאכזב ומשעמם. הקטע עם הבחור שדחף את ברנדה לקיר ממש היה לא קשור לכלום, ולכן בכלל לא התייחסתי לזה. זה ממש נראה כאילו הייתה להם בעיה בעריכה או משהו כזה, כי לא היה לזה הקשר. באופן כללי, בנוגע לפחדים של ברנדה, אני דווקא כן מסכים איתך. אמנם יש מצב, שברנדה של פעם בכלל לא הייתה שמה על כל הדברים האלה, אבל אחרי כל מה שקרה לה עם ההפלה וכו', אז אפשר להבין אותה, וכולי צער עליה. מסכנה. באופן כללי, אני מרגיש בינתיים שהסדרה נמצאת במגמת ירידה. כפי שבחור מאוד חכם, שדיברתי איתו אמר, ואני אצטט : "הסדרה התחילה יפה והיוותה סדרה שונה, חתרנית ורדיקלית במידה, אבל היום הסדרה יותר נוטה לכיוון של אופרת סבון ברמה גבוהה, לאנשים אמיצים במיוחד". אני חושב שהוא לא יכל להגדיר זאת יותר טוב. ואוו...יצא ארוך, הא ? טוב, ככה זה שאוהבים משהו. משקיעים זמן בלהפלסף עליו

tula29

New member
לגבי בילי ***זהירות-ספויילר***

אמנם עדיין לא ראיתי את העונה החמישית אבל, למרות שרובכם פה מתלננים שמיצו כבר את הטירוף של בילי אז לדעתי, זה אולי מתיש לראות אותו במצב הזה אבל אלו החיים וזה בדיוק הקטע של הסדרה הזו, היא שואפת לשקף את המציאות ולהיות עקבית עם הדמויות, ולכן בסדרה כמו בחיים האמיתיים לא נרפאים כ"כ בקלות ממחלות נפש... בטח לא כשמפסיקים לקבל טיפול, ואולי זו התחושה שהם מנסים להעביר לנו הצופים, שנרגיש את התסכול של הסביבה הקרובה של אדם חולה, שאתה אומר לעזאזל "יש לו הכל, הוא צריך להיות מאושר". ולגבי מה שאמר ידידך המלומד שהסדרה הופכת לאופרת סבון אז האמת שהרגשתי ככה כשראיתי את הפרק האחרון של עונה 4 כשהתברר שהגיס של ליסה רצח אותה ושהיה להם רומן, זה היה ממש בלתי צפוי מבחינת השפה של הסדרה עד כה, חשבתי שהם ישאירו את המוות שלה כתעלומה או שבסוף הוא יהיה סתמי כזה. ד.א הסמיילים לא עובדים אז אני מקווה שהבנתם בזמן שזה ספויילר, אם לא אז...

ronre

New member
תגובה על בילי ../images/Emo58.gif

בנוגע לבילושק'ה המטורף, אין אנו מתלוננים על כך שהוא מאני-דיפרסיבי. אנחנו מתלוננים על כך, שהוא מפסיק לקחת את הכדורים בפעם המיליון, ואת זה , אנחנו חושבים שמיצו כבר !

רינת4

New member
האמת היא שחשבתי על זה היום ../images/Emo58.gif

עוד לפני שקראתי את ההודעה שלך ואני חושבת שהגעתי למעין הבנה מסוימת בקשר לחזרה הזו של אי לקיחת הכדורים. אני חושבת שזה אולי "נמאס" אבל באמת שככה זה עם אנשים שחולים במחלה הזו. זה לא כל כך קל להמשיך הלאה. בילי מרגיש שהוא לא הולך לשום מקום, ושקלייר הצעירה (לא שהוא כל כך מבוגר אבל עם כל מה שעבר עליו זה די מובן למה הוא מרגיש ככה) מצליחה והרעיונות פשוט נש0פכים ממנה. בילי הוא אומן. והוא אומן טוב. וזה בעצן מה שיש לו. באמצעות האומנות שלו הוא מעריך את עצמו. ועכשיו - חוץ מקלייר (בה הוא מנסה להתמקד) מה יש לו? אז הוא מרגיש שהוא לא עומד בקצב, הוא מרגיש שאין לו מוזה, והכל היה הרבה יותר טוב כשהוא לא לקח את כל הכדורים האלה. אפילו החשק המיני שלו הוא לא כמו שהוא היה פעם - שזה ממש אבל ממש פגיעה באגו. וככה זה עם אנשים שחולים במאניה דיפרסיה (לא שיש לי מאסטר בנושא אבל מידע כללי) ובכלל, אפילו אלכוהוליסטים: קשה להם השינוי הזה. קשה להם שכלום לא הולך. הכל היה הרבה יותר טוב פעם והם פשוט חושבים שהפעם הם יוכלו להסתדר עם זה. זה נורא אנושי. מאוס. אבל אנושי. ולכן פחות מפריעה לי החזרה לסיפור הזה. אני רק מקווה שמה שיקרה עכשיו זה שהם יעצרו את זה לפני שבילי יילך רחוק מדי. כי יהיה לי חבל לראות אותו נכנס שוב למוסד, ומאבד את קלייר (עד שהם כבר ביחד!) והורס את החיים שלו. מי יודע? אולי קלייר תפתיע ותהיה זו שתגלה ותציל אותו. אני מקווה. נחכה ונראה לאיזה כיוון הסיפור הזה יילך הפעם. אני בטוחה שהוא יילך בכיוון שונה (לכאן או לכאן) מהפעם הקודמת. באשר לקלייר - היחסים בינה לבין רות כרגע הם ממש לא טובים. אני לא מצדיקה את ההתנהגות שלה אבל במקום מסויים אני יכולה להבין אותה. רק שמישהו יזכיר לי מה קרה בעונה שעברה שהיחסים שלהן הידרדרו כל כך. אם זה קרה בעונה הזו אז פספסתי ובגדול. ואני לא מדברת על התקרית בחתונה של ניית. אני לא מבינה מה הוביל לתקרית הזו, כלומר יש לי הרגשה שפספסתי משהו בדרך. לי זכור שבסיום עונה 4 הן היו מש קרובות. האם אני טועה? פליז - HELP...

..../images/Emo58.gif

סיימתי לראות את הפרק הזה עכשיו..לא פרק מדהים אבל. יש בו משהו חזק בקשר לריקו..שמחתי לראות שהוא ממשיך בחיים שלו ולא נתקע עם המחשבות על ונסה. ואנג'לה היא דמות ממש חביבה שמחתי לראות אותה שוב :)) כל הקטע עם ג'ורג ממש מוגזם..כאילו בסוף העונה הרביעית הוא נכנס לדיכאונות האלה ולכל הפחד הזה מאסונות . אבל אז בפרק הראשון של העונה החמישית כל ההליך שעבר עליו נראה לי מוגזם מידי. איך שהראו כזה שהכל מהיר כזה שהוא משתגע במרתף ההוא ומדבר לעצמו ואז מאשפזים אותו אבל הכל מוזר כזה. איך כזה מהר החליטו על טיפול חשמלי שגורם לאובדן זיכרון ?? זה לא מוקדם מידי ?? איך בן אדם זקן..נכנס לכאלה דיכאונות ?? זה ממש מוגזם כל הקטע..והקטע בתחילת הפרק שהראו איך אמא שלו בלעה כדורי שינה והתאבדה היה ממש עצוב :\ אני ממש אוהב את הבת שלו היא מקסימה !! אבל היא צריכה לספר לרות ולא להסתיר ממנה מידע כמו שהוא מבקש..בקשר לזה שהוא רוצה לעבור עוד טיפול חשמלי. אני ממש שונא את כל הקטע עם קלייר ובילי. למה לעזעזעל היא חזרה למפגר הזה ??? אז היא ראתה אותו בכיתה של בתור מורה מחליף. מה היא שכחה שמדובר במישהו דפוק??? אני לא מבין למה היא בכלל הסכימה לכל הרעיון הזה של לעבור לאירופה..כנראה בגלל שטוב לה כרגע היא לא חושבת ממש לעומק. השיחה שלה עם אמא שלה הייתה ממש קשה. היא אגואיסטית היא יודעת שאמא שלה עוברת תקופה קשה עם ג'ורג וכל מה שקרה. והיא עזבה את הבית ועברה לגור עם הפסיכופט הראשון שהתחיל איתה במקום להשאר בבית ולתמוך באמא שלה. כל המערכת יחסים ביניהן נהרסה. בעונה הרביעית הם עוד התקרבו איכשהו שאמא שלה הייתה בסדר איתה. ..אישרה לה לעבור לבית של נייט בלי ויכוח אישרה לה לשרוף את הדברים ראתה אותה מעשנת חשיש ולא אמרה כלום...היא פשוט אגואיסטית ברגע שנגמר לה הכסף היא נזכרה שיש לה אמא..וכן אמא שלה צודקת שהיא עשתה את זה..הכסף נועד ללימודים לא שהיא תבזבז אותו על כל מיני רעיונות מפגרים של לוזרים שהיא יוצאת איתם מעלים. בקשר להפסקת הכדורים של בילי..לא יודע מה יהיה לא נראה לי שיהיה אותו דבר. אבל ברגע שקלייר תתאפס על עצמה ותבין מה היא עושה. לא שאני מבין למה היא נמשכת לבילי בכלל. אז נראה לי שבילי יידפק לגמריי.. אני מקווה שנייט ודיוויד יעצרו את הנסיעה שלהם לברצלונה. חבל שרות לא משתפת את האחות שלה ואת החברה שלה בהתמודדות שלה..עם ג'ורג.

למעלה