5X02

Jane Locke

New member
../images/Emo58.gif 5X02 ../images/Emo58.gif

מי ראה כבר? נו מה אמרתי לגבי בילי? כל כך ברור שהם מנסים להוריד אותו מהפסים!!! מעצבים! החלום של דיויד היה ממש מצחיק ומאוד gay... ריקו הלוזר הזה!!! לא מבין רמזים!!! אם בחורה לא עונה לך זה לא אומר שהיא מתה!!!!!!!!!!

רינת4

New member
כבר פרק 2...?

אוי ויי לי... מחר אני מקווה שסוף סוף יסדרו לי את האינטרנט (לאחר חודשיים ללא מחשב) , כדי שאני אוכל סוף סוף לראות... למי שתוהה איך בכל זאת אני באינטרנט - אז סתם שתדעו שאני כרגע במכללה. עורכת את סרט סוף השנה (או מנסה לערוך יותר נכון...).למה פיסת המידע הזו חשובה לכם בכלל אתם שואלים? ובכן היא לא. אבל אני חייבת לבכות למישהו כרגע...

ronre

New member
../images/Emo58.gif ראיתי ת'פרק !

פרק חביב. יש איזושהי מגמת ירידה בסדרה, אבל עדיין סדרה מרתקת. כמה אנקדוטות לסיום: 1. נחמד סוף סוף לראות את סבתא של רות'. החיזיון הזה שלה היה צריך להופיע מזמן...או שבעצם לא, וזה היה הזמן הנכון. 2. אמא של ברנדה ובילי כ"כ שולטת ! 3. הקטע עם בילי זה כ"כ מאניה-דיפרסיה קלאסי...אני לא מבין, הם לא מיצו כבר את הקטע של להפסיק לקחת את הכדורים כבר בעונה הראשונה? אם הם שוב יחרפנו את בילי, זה יהיה פשוט לא מעניין כבר.

Jane Locke

New member
יפה לך לראות את הפרק ב- 10 בבוקר

למי אתה צריך להודות על זה??? הסוף היה צפוי ומשמים הא?

ronre

New member
../images/Emo58.gif לא ידעתי שעוקבים אחרי :)

וכן, הסוף פשוט נוראי...אני כ"כ מקווה שאנחנו טועים, והוא לא יתחרפן בסוף...החירפון כבר מוצה מזמן !

arthurz15

New member
ראיתי ../images/Emo58.gif

אמרתם כבר את מה שאני חושב. אני מאוהב אהבתי את הסצינה בא הראו תינוק עקום כזה ומפלצתי הזכיר לי את הפרק בסאות' פארק עם הארגני לשמירת זכויות של חיות

למעלה