522 My Deja Vu, My Deja Vu

steelwater

New member
קטעים../images/Emo58.gif

טוב, כרגיל בזמן האחרון התגובות שלי ממש ארוכות אז אני פותחת הודעה חדשה לקטעים המצחיקים! חחח. סליחה... אני אשתדל לא לעשות בדיחות שהיו כבר בפרקים הקודמים, אבל יש כאלה שכשראיתי לא ידעתי שהם בדיחות כאלו אז אני אכתוב אותם.
הקסדה של JD כדי שהשיער לא יהרס. חחח זה גאוני!!!
ה-Ring of fire חחח!
Dr. Cox: "Are you a real Doctor or a doctor like Dr. Pepper is?" חחח גאוני!
הבחור שהיה עם השרת היה כל-כך מצחיק ובכלל השרת היה קורע מצחוק בפרק הזה! חחח איך שהוא רצה להרוג את JD כל הזמן. והשרת עצר אותו. מוזר שהשרת עצר אותו חחח. ובסוף שהוא אמר Janitor: Two people runed your bike, one of them is not me" בהתאם לחידה של JD. חחח! אז כל הקטע עם השרת ,הבחור השני, החידה ו-JD היה גאוני.
כשהגוף של JD סוחב את אליוט ודופק את הראש שלה בכל מיני דברים חחח!
החולצה שהם עשו לפרי והשיר שהם שרו וש-JD המשיך לשיר לבד חחח!
החיבוק ש-JD נתן לפרי חחח! גם היה מצחיק וגם כזה חמוד.
כשפרי לבש את החולצה ואמר שלא כל הרעיונות של D הם טיפשיים חחח!
Eliot: Dr. Cox can I have a minute? Dr. Cox: Sure. That's it! Eliot:You said you wanted a minute. I'm very veribell today. Kenny asked me if I can give him a brake and I broke his glasses. Whish was good idea, they weren't doing good for him. חחח! הייתי בשוק כשפרי אמר לה שכמובן שיש לו מן בשבילה. אבל הסדרה הזאת כל-כך גאונית שהראו שניה אחרי זה שהוא סתם צחק עליה ושפרי עדיין ציני וחד כמו תמיד. היו עוד המון קטעים גאוניים אבל אני לא זוכרת. ורק רציתי להגיד, JD: "I hope there is a kind of nuts in here" על הקפה של טרק היה קצת חולני? חחח. ואחרי זה אתם אומרים לי ש-JD לא הומו ולא רוצה את פרי...

steelwater

New member
עוד קטע ענק ששכחתי!../images/Emo58.gif

Elliot: "I started an "I hate Cox" chat room. It didn't work out the way I planned. It's just me, two interns and 14,000 lesbians" חחחחח פשוט קטע גאוני!!!!

bonzol

New member
נצלש- איפה אני מוצא...

פרקים להורדה? ואני לא מדבר על פרקים חדשים שאפשר להוריד מטורנט אלא על פרקים ישנים, כמו למשל My life in 4 camres שרציתי, אבל אין לי מושג מאיפה להוריד! גם אני רוצה פרקים של חברים אבל אני לא יודע מאיפה... אם אסור פה, אז בבקשה שמישהו יענה לי במסר...

למעלה