517 - ענק! ענק! ענק!

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif517 - ענק! ענק! ענק!

לא ראיתי שמישהו פותח. אז פתחתי בעצמי. אני סתם הולך לרשום פה כמה שורות חסרות משמעות למקרה שיהיו מעל 35 תגובות ואז אנשים יאלצו לסבול ספויילרים. אז הנה, אני רושם לכם פה ערימות של בולשיט, מקסימום קחו את התגובה הזאת ותשרשרו אותה לדיון הראשי על הפרק, פשוט הייתי חייב לכתוב עליו ברגע שראיתי אותו, ואגב, פרק ראשון שראיתי באיכות HR, אבל לא שינה לי הרבה. נראה לי מספיק שורות של בולשיט, הגיע הזמן לרשום על הפרק: נראה לי שזה הפרק הכי חזק שראיתי של סקרבס. יש תופעה נדירה אצלי, אני בדרך כלל לא נקרע מצחוק כשאני רואה משהו לבד, מסקרבס זה קורה לי מדי פעם, אבל הפעם... פרק 17... פשוט בכיתי מצחוק. ועוד לפני שהספקתי להרגע, הם תקעו לי עוד 2 סצינות.. שלושת הסצינות שעשו לי את הפרק: - ג'יי.די וטרק בבאולינג, והנזירים מציירים אותו עם קרחת, והאפרו-אמריקנים מוסיפים לו צבע לפנים. - ג'ניטור, לאוורן, טוד וטד עושים לקרלה EVIL EYE. התפוצצתי. - קית' וקוקסי לובשים אותו בגד "ארנק", ואז ג'יי.די נכנס ורואה אותם לבושים אותו דבר ונעלב. חזקקקקקקקקקק. פרק חובה...

limors2

Well-known member
לא מצליחה למצוא../images/Emo4.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

והצלחתי להגיב בלי לקרוא

steelwater

New member
מתי הפרק שודר?

אתה מבלבל אותי... חיפשתי ומצאתי משהו לא הגיוני כי הקבוץ גדול מידי לפרק של Scrubs אבל הורדתי בכל מקרה.

limors2

Well-known member
גמאני... עכשיו...../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

כל הקבצים שמצאתי היו בגודל הזה אז נראה...

Ch3nf3l

New member
זה בסדר.. זה פשוט איכות HR

שאמורה להיות איכות טובה יותר של סאונד + וידאו... והגודל שלה הוא כפול.

limors2

Well-known member
אהה. יופי../images/Emo3.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

MooTzk

New member
517 ../images/Emo58.gif

פרק עצום. כל כך הרבה קטעים מצחיקים - קית' וקוקס, JD עם הקרישנה והאחווה השחורה, JD נעלב מקוקס, החזרה של הEvil Eye - פרק קורע מצחוק, אחד הטובים בעונה.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

פרק פשוט גדול! הרגשה טובה בפרקים האחרונים בסקראבס.. מה שמוזר, לא דיברו על ההריון של קרלה בכלל. מוסיף קטע ענק - גיי.די רוקד עם הנזירים. התנועות הארוכות האלה שלו.
לא הפסקתי לצחוק.. כל הקטע עם ג'יי.די וקוקס הפרק היה גדול, מתוחכם ומצחיק בטירוף!! שהוא קפץ על לזלי בסוף אני כמעט נפלתי מהכיסא.
מסכים איתך לגבי שאר הקטעים.
היו עוד מלא, אני פשוט לא זוכר. פשוט גדול, גדול..

steelwater

New member
פרק ענק!!!!!../images/Emo58.gif

יו אנשים, זה פרק כל-כך טוב!!!
תקשיבו, זה אחד הפרקים האוהבים עליי בעונה הזאת! הכי אהבתי את 503 עם המרתון, 507 עם ארץ עוץ ואת הפרק הזה, 517 שהוא כולו גאונות!
אני נקרעתי לאורך כל הפרק! פשוט לא יכולתי כמעט להפסיק לצחוק. כל פעם שבהפסקתי הגיע עוד קטע קורע ונקרעתי מצחוק. בהחלט הקטע הטוב ביותר של הפרק היה מה שקרה בין JD לקוקס! זה היה גדול!!! אני רואה כזה את קוקס מדבר עם המלתמד ובצחוק מדבר עליו יפה, שזה מה ש-JD רצה לשמוע כל-כך הרבה זמן, ואז מראים את שאר המתלמדים וכבר ברור לי שכנראה JD הולך לבוא עכשיו ולראות את זה והוא מגיע ואני נקרעת!!! זה היה כזה קטע עצום! איך שקוקס אומר לו Nebie כשהוא רואה שהוא תפס אותו ומנסה להסביר לו, וש-JD מתעצבן והעפרון חחח! וכמובן שגם הקטע שהוא רואה את קוקס ואת ק'ית ביחד וזורק את הדפים אז זה חלק בלתי נפרד מהקטע הגדול הזה. אוי איזה קטע ענק... אבל חסר לי רק שקוקס יבוא ל-JD ויגיד לו שהוא יותר חשוב לו מהמתלמדים האלו ושזה היה בצחוק! גם אם הוא יגיד לו את זה בצורה מגעילה, אבל שיגיד לו משהו כזה.
ואחד הציטוים הטובים ביותר בפרק הזה:
Cox:"I don't want to go out with Barbie, and yes, to much easy, Ken" איזו שורה גאונית. חחח גדול! הקטעים הכי מצחיקים:
בבואלינג שמוחקים לא את השיער ואז צובעים אותו בשחור חחח!
כש-JD וטרק הולכים למסיבה הזאת ו-JD צבוע בשחור וטרק צבוע בלבן חחח!
ה-Happy place של קוקס כשהוא לא קמשיב למה שאנשים אומרים חחח!
שהן אומרות שק'ית ארנק חחח!
שכולם לבושים כמו קוקס ומציקים לו חחח! טוב לא זוכרת.. פשוט כל הפרק היה ממש מצחיק ואם אני אמשיך לכתוב אז זו תהיה הודעה ממש ארוכה!

steelwater

New member
אה ושכחתי!../images/Emo58.gif

ה-Evil eye שכולם עשו לקרלה! גם קטע עצום!
והיו עוד המון קטעים מצחיקים.

limors2

Well-known member
סופסוף ראיתי...../images/Emo58.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

הקרישנות ממש קרעו אותי
בהתחלה כשג'יידי יוצא איתם לריקוד בביתחולים
ודר' זלצר המוזר ואשתו החולנית
אני ככ אוהבת את ג'ורדן, למרות שהשינוי בקול שלה מטריד אותי כל פעם מחדש
והתקפי הקינאה של ג'יידי היו מצחיקים
והמקום השקט של קוקסי
וגלוריה
אני מתה מצחוק כל פעם שיש אותה
וכן, רשמתי לעצמי נקודות על הפרק והגבתי עליהן. או שלא הייתי מצליחה לזכור מה הצחיק אותי

limors2

Well-known member
אהה יופי. לא קופץ../images/Emo11.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

למעלה