509 :)

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
../images/Emo58.gif 509 :)

לא מאמין שנשאר לי רק עוד פרק אחד :( איזה פרק מוזר.. מסתבר שזונות לא מתות, הן רק מתחלפות (ומזדקנות :)) מה אמילי הסבתא הזאתי מתחילה לצאת בגיל 70? :O וטי.ג'יי הזה פשוט קורעעעעעעעעעע איך שהוא מדבר והשטויות שהוא אומר :)) קיצר עכשיו אני בצום מבנות גילמור עד לסוף החודש הבא :(

gilmorefreak

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo58.gifקצת כועסת...

כמה שאמילי קשוחה, ממש לא לעיניין לקרוא לה זונה!
הם נפרדו, מוזר אכן, אבל הם נפרדו, זכותה לצאת..התגובה של לורליי הייתה מצחיקה!
טי,ג'יי. בלה לא אהבתי אותו, בהתחלה הוא היה מצחיק אבל אז הוא ניהייה פשוט מעצבן, לא בטוחה אם זה היה בפרק הזה שהוא עיצבן אותי כל כך..רענן את זיכרוני, מה היה איתו? ואממ למה סוף החודש הבא? סוף החודש הזה!

hbam

New member
אין לך על מה.. :)

סוף החודש הזה מתחילים המבחנים.. סוף חודש הבא הם נגמרים :( זה מה יש :| נראה לי שאת מתכוונת לפרק שהוא רב עם ליז ואז הוא הפריע לארוחה שלוק הכין ללורלי והתחיל לבכות.. אז הוא באמת עיצבן:) מה פתאום זכותה לצאת? הם עדיין נשואים... הם רק גרים בבתים נפרדים (גם כן נפרדים :)).. במקום לעבוד על המערכת יחסים ולנסות להתפייס עם בעלה ב-40 שנה האחרונות היא יוצאת לדייט... אם היא רוצה דייטים שתתגרש וזהו :|

hbam

New member
זהו.. עכשיו זה סופי ../images/Emo58.gif

ראיתי גם את 510... פרק משעשע במיוחד הקטע עם ההופעה של לוגן והחבורה שלו באמצע השיעור... איזה צחוקים :) אבל עכשיו באמת אין יותר ב"ג :(

Ivy Riddle

New member
שני פרקים קורעים

ראיתי אותם עקרונית מזמן אבל הם כל כך טובים תגידו מישהו ראה בנט את פרק 5*11? כי לא ראיתי אותו בשום מקום

hbam

New member
:)

אף אחד לא ראה אותו בשום מקום.. היוא יוצא ב-12.1 עוד 12 יום :))))

למעלה