רק לי הדקה האחרונה גרמה להגיד: "i want more! i want more!"? הולך להיות ממש מגניב לדעתי שהרציחות של דקסטר לא יהיו אקראיות השנה אלא עם כיוון ברור שכנראה הדמות של סטיילס תיתן לו, זה גם נותן לנו את האפשרות של bonding ביניהם כשהיא נותנת לו מטרות והוא רוצח בשבילה, מעניין אם היא תיקח חלק פעיל ברציחות. דבר אחד שלא אהבתי בפרק, לא מיצינו את דמות "הבלש שחושד בדקסטר" בעונה שנייה? עוד פעם חוזרים על זה רק עכשיו עם קווין? ממש סתמי
ואו. איזו עונה עד עכשיו היא לא נכנסה לרכב בגלל הבנים שהיו שם...ובסוף מבינים את זה עוד יותר כנראה שהיא עברה התעללות כל החיים שלה. אהבתי שנראה שהיא התחילה לבטוח בדקסטר בסוף הפרק תגידו, זו רק אני שחשבתי על זה שהוא שוב לא חזר בזמן בשביל לשחרר את המטפלת? אבל אולי זאת שהוא הציל תהיה המטפלת של האריסון? אהה, ועוד משהו - איזה חמוד התינוק שמשחק את האריסון! מאיפה הביאו חמוד שכזה?? (שגם ממש דומה לריטה)
פרק מעולה!! היה מעניין לראות את האינטרקציה בין דקסטר ללומן ואת זה שהיא מתחילה לבטוח בו לקראת הסוף.. הקטע ששוטר אחר שוב חושד בדקסטר באמת שכבר מוצה בעונה 2, אני מקווה שזה לא הולך להיות ככה עד סוף העונה...
שהכותבים דיי ממחזרים את עצמם, אותו סיפור בדיוק היה בעונה ה -2, וזה כאילו שנגמרים להם הרעיונות... אני לא אתפלא בכלל אם קווין ימצא את עצמו מסיים כמו דוקס וזה כמובן בהנחה שתהיה עוד עונה...
באמת עושה חשק לעוד. הסיפור של באטיסטה ולגווארטה נמרח עד אין קץ ללא תכלית. הייתי בטוח שקווין יהיה נחוש יותר. אבל אין ספק שדקסטר היה נחוש יותר בכוונה להחזיר את המטפלת. וקטע מגניב עם הבחורה הזו. נראה שהיא תהיה השותפה שלו ותהיה ספקית הקורבנות שלו העונה.
קצת פסיכית הבחורה... אבל אם היא תספק לדקסטר "לקוחות" אז היא מוזמנת להישאר. אגב, יש דימיון בינה לבין ריטה. גם ריטה הייתה קצת הייתה חבולה ועברה התעללויות בעבר, והקשר בינה לבין דקסטר איכשהו היטיב עם שניהם. מעניין איך הקשר עם הבחורה הזאת ישפיע על דקסטר.
../images/Emo58.gif העונה מתחילה להיכנס לקצב הנכון ../images/Emo13.gif
הכיוון של העונה הזאת שונה משל העונות הקודמות ובינתיים נראה לי שאני אוהבת את זה. ועזבו למה היא לא נכנסה לרכב עם הבחורים - למה היא לא ניסתה לקחת את הרכב של דקס? הרי באמריקה תמיד יש צרור מפתחות נוסף במגן שמש
כשדקסטר חיטט ללומן בארנק הוא מצא קבלה של מלון שכביכול היא שהתה בו ולכן הוא הלך לשם, אבל מאיפה לעזאזל הוא ידע שהיא השאירה שם תיק? הוא ידע לשאול את הבחורה מהקבלה שישנו תיק שנשכח, אבל מאיפה לו לדעת מזה?
כי אם הוא היה שואל "אולי הבחורה השאירה פה תיק?" אז הפקידה לא הייתה נותנת לו להתקרב. ובהתחשב בעובדה שהרוצח חטף אותה..רוב הסיכויים שנשאר לה תיק בבית מלון.
אוקיי, אני לא יודעת אם רק אני שמתי לב לזה..... ובתכל'ס אני לא ממש מבינה למה - כי זה לא נותן הרבה "חיסכון" בזמן צילום שלו (מבחינת המחלה) : יכול להיות שהשתמשו בכפיל של מייקל סי הול בפרק הזה? שימו לב טוב בקטע שהוא עובר את המרפסת בדירה שלו ונכנס דרך הדלת - זה לא מייקל !