504- Siren Song

אמממ...

בקשר לסוף נכון גם אני שמתי לב לזה אבל לא ברור למה הם עושים את זה.. בקשר לליאו וקול.. ליאו - היה דמות קבוע החל מהפרק ה14 בעונה ה-1 גם בשניה הוא היה קבוע... קול בעונה שלישית הוא דמות קבועה. (למרות שהיו פרקים בילעדיו 7 במספר אני חושב). עונה רביעית לא דמות קבועה?! מה אתה אידיוט?!
ון רוב העונה עסקה ביחסים בינו לבן פיבי והיה רק פרק אחד הו לא ראו (!) אותו אבל שמעו.. סוף
.. עונה חמישית דמות קבועה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gifעונה רביעית../images/Emo58.gif../images/Emo1.gif

סליחה? בעונה רביעית הוא לא דמות קבועה. דמות קבועה זה מישהו שמופיע *כל* פרק. קול לא הופיע כל פרק בעונה רביעית רק רוב. באיזה שלושה ארבעה פרקים הוא לא היה. בעונה שלישית הוא גם לא. רק רוב הפרקים. ליאו בעונה שנייה וראשונה גם. רק בעונה שלישית הוא מופיע *כל* פרק.

דא"ב.. יש ספוילרון...

החוזים שלהם היו כאלה לעונות הנ"ל.. של ליאו - לX פרקים בעונה 1 ו2 ולקול לY פרקים בעונה 3... והם כן קבועים ב-4 קול קבוע!. הוא חתום לכולם והוא היה בכולם אמנם היה אחד שלא ראו אותו אבל הוא היה גם בו (דרך סאונד)

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif 5X04.

בקשר לחלום של פיבי בהתחלה - איזה חלום נחמד ויפה, רק למה הוא החיל קטע שפיבי מעולם לא הייתה בו?! אני היחידה ששמתי לב שהוא החיל את קול מניף סכין על פיבי, קטע שהופיע ב3X08, אבל סתם היה חלום של קול.... הנה הקטע
איזה יופי, יש בניהם כזה קשר שפיבי חולמת על החלומות של קול...
או שהיא פשוט קיבלה חיזיון על זה?...
הסבר די צולע. ועוד דבר - החלום גם החיל קטע שמעולם לא שודר בסדרה. קטע מההכתרה של קול שרואים בו אותו ואת פיבי לבושים בשחור מתקדמים זה לעבר זה. מעולם לא שודר ב4X19, אני בטוחה, אבל זה עדיין קרה. דווקא מאגניב.

אממ..

הקטע מ307... קן קרה והוא לא היה חלום של קול, זה היה שפיבי באה אליו כשאחיותיה רבו איתה והיא הייתה עצבנית. ואז זה קרה. הקטע מ419 באמת לא נראה בסדרה אבל הוא כנראה קרה..
?! ופיבי לא לבשה לבן בכלל?!

HuGo Hell

New member
זה לא רק זה../images/Emo1.gif../images/Emo58.gif5X04

היא ראתה את *עצמה* משמידה את קול ומתהלכת בעולם התחתון בהכתרת קול. היא רואה את עצמה O_O

Ophel McNeil

New member
אתה מגזים. ../images/Emo58.gif5X04.../images/Emo117.gif

היא לא ראתה את עצמה, היא חלמה על זה.... ** לא ראו את זה מנקודת המבט שלה, כי זה טלוויזיה! העובדה שהיא ראתה את עצמה בהכתרה הגיונית, מעט מוגזם להגיד שזאת בעיה. מה שכן מפריע לי, זה שלא היתה לה שום דרך בעולם לדעת שקול מניף לעברה סכין בזמן הנשיקה שלהם. אז איך על זה היא חלמה??

Adrienne

New member
ח-י-ז-י-ו-נ-ו-ת, למה לא? זה היה

הרי סיוט והיא ראתה דברים מפחידים, כמו את קול מנסה להרוג אותה. זה לא הפעם הראשונה שהיא רואה דברים בחלומות שהיא לא ראתה בעולם, ע"ע סאקובס

PopPy

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo85.gif

קודם כל הענין עם הסכין לא היה חלום. דבר שני- פיבי אומנם חולמת, אבל אנחנו כרגיל רואים דברים מנקודת המבט הרגילה, ולכן כשפיבס נזכרה בנשיקה הזו עם קול
(למיטב זיכרוני הפעם הראשונה שהם שכבו, ואופל אני כבר צופה הערה שלך בנושא) ראינו את כל מה שקרה ברגע הזה, ולא רק את הנשיקה כמו שפיבי ראתה את זה.

PopPy

New member
../images/Emo58.gif5x04../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

הידעתם? אני אוהבת את דאלנט! חולה על דאלנט! מתה על דאלנט! השגתי את הפרק בפחות משעתיים! *חיוך מאושר* ד"א, יצא קצת מבולבל כי כתבתי את זה מיד כשגמרתי לראות את הפרק והראש שלי עדיין בפרק ולא במה שאני כותבת
. מצטערת מראש אם אני חוזרת על דברים שאחרים אמרו- לא קראתי שום דבר בשרשור לפני ששלחתי.. עכשיו למה שכתבתי במקור לפני ההקדמה החשובה/מיותרת (מחקו את המיותר) הזו
So Say WOW (WOW) תגידו WOW (WOW) The Show Start’s Right Now… אהם. וזה היה פלאשבק מיום שישי בערב באילת. בכל מקרה, הרעיון מובן- וואו. פשוט להנות מכל רגע. הדבר הראשון שיש לי להגיד על הפרק: המחזוריות הזו יכולה להיות נחמדה לפעמים, אבל אני חושבת שגם יותר מדי זה לא בריא… להזכירכם, 4x04: פיבס ופייג´ מתחלפות בגופים, 5x04: פייפר וליאו מתחלפים בכוחות. נכון שזה היה מאוד משעשע, אבל כשמשתמשים באותו רעיון יותר מדי פעמים ועוד באותו הפרק זה הופך את הסידרה הכי לא צפויה בעולם לצפויה, וזה רע. אניוואי, פרק מאוד מצחיק ("וו לו בוקושה אווה מוואה? *חיוך פייפרי*" הרג אותי
) מכל הבחינות, התמקדות קצת בפייפר וליאו לשם שינוי, אבל הזוג הזה פשוט הורג אותי. הרגע התפייסתם אחרי וויכוחים ממושכים, וכל מה שיש לך להגיד לו זה וו לו בוקושה אווה מוואה? מה עם איזו נשיקת פיוס? נשיקונת? ליטוף? מגע? מה עובר על הזוג הזה גאדמט?! ד"א, עוד "מחזוריות" קטנה- ב3x06 (Primorse Empath) היה משהו שהזכיר לי מאוד את הפרק: בשני המקרים היו חילופי כוחות בלתי רצוניים של מכשפה עם "מלאך שומר" או עוזר שכזה (וויט לייטר/אמפת´), וגם לפרו וגם לפייפר היו קולות בראש שהפריעו להן להתרכז/שיגעו אותם/הפכו אותן למטורפות (
). איפה הייתי? אה כן. כבר הזכרתי שהפרק שולת ומצחיק? כן? אז נעבור הלאה. אני כ"כ שמחה שה"נבואה" על פיבי וקול
לא התגשמה! פחדתי בפרק הקודם שהולך לקרות מה שקרה בעונה השניה עם פייפר וליאו (פיבי תתאהב במישהו אחר ותקרע בינו לבין קול יאדה יאדה יאדה…) בגלל הסיום של הפרק, אבל נראה שזה לא הולך לקרות. יי!
נראה שהקשר ביניהם מתפתח בדיוק בכיוון הרצוי- לאט ובטוח, הרבה יותר אמין מאשר חזרה שלהם בפרק השני או השלישי. הימור שלי: ב5x08 הם יחזרו, אחרי שיקרה משהו רציני שקשור לקול
, בדיוק כמו ב3x08 ו4x08 (הבנות מגלות שקול
שד/ בלת´אזור מת סופית) עכשיו נזכרתי בעוד דמיון לפרקים קודמים: הפרק מתחיל כשפיבס מתעוררת מחלום/סיוט (4x20).נורא אהבתי את האיזכורים לעונה השלישית והרביעית- כמו שאופל (?) כבר אמרה פעם, נחמד שהסידרה זוכרת שהיו עונות קודמות
בקשר לדמויות: סוף סוף פייפר מתחילה לחזור לעצמה, ושוב, דמיון לעונות קודמות (ב4x04 פייפר התחילה לחזור לעצמה). פייג´ נהדרת, פשוט נהדרת. יש לה כבר אופי, ואני כבר לא אופתע משום דבר שהיא תעשה עכשיו אחרי שהיא כחצי וויט לייט זימנה דארק לייט
ד"א, שמתם לב לשינוי הרציני באפקט האורבינג? הוא נראה יותר… מוזר. אנלאדעת, אהבתי יותר את האורבינג של העונה השלישית-רביעית… ולסיום: יש לי הרגשה שמליסה עומדת להפוך לדמות קבועה בסידרה ודריל עומד להגיד ביי ביי (שמתם לב שהוא נעלם מהפתיח?).

nadiwainer

New member
ללא ספוילרים! נטול! מהול!

שמתם לב שה"נורמה החברתית" (שעורי לשון, שעורי לשון....) בבית משפחת האליוול (האלוויל, וכל היוצא בזה), היא שכל מילה שניה, או אצל פייפר, כל מילה, היא "פור גד סייק"?

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif 504 ../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif

פייפר כל כך שולתת בפרק הזה כל כך!!!!!! אני אוהב אותה יותר מידי! כל כך, אבל פשוט כל כך הרבה קטעים קורעים איתה! הבכי היה כזה חמוד ושהיא אמרה "כל הויכוחים האלה מעצבנים את האמא *מצביעה על עצמה*"
אוי בקטע אחרי האור השחור שהיא אמרה |אני חושבת שהתינוק חצי אור לבן שלי, חשב שזיקוקים יהיו יפים יותר ממעיים של שד" חחחח קורע!!!! וכל הקטע בבית חולים! "kiss this butch!"ועושה לה פרחים על הראש!!! ואחרי זה שהיא אמרה "ohh bad baby" והיא ופייג´ "I hit her with flowes!?" "You wellcome!". וליאו הצחיק אותי שפייפר אמרה שהיא חושבת שליאו בהריון והוא אמר איזה 6 פעמים, לא, לא, לא, לא, לא, לא! ושוב פייג´ ופייפר "Ihea knocking" "It´s ok honey we all heard it". ואווווו ואיך פייפר מדבתר צרפתית זה כל כך יפה! ואני לא מדבר על וולו לה וו אלה עם האישה! היא דיברה כל כך יפה שמעתי את זה שוב ושוב! "קאלם לה וו, ג´א פו פורטה ג´ה! "אלנסי!" ואהבתי גם שהיא עשתה אורב וכאילו שמעו אותה מתרחקת שהיא אומרת "טריי סאליטין...." פיבי וליאו גם היו מצחיקים בקטע עם הלחש! "וי הרקן ני"... ליאו פוצץ יפה! ופייפר ריפאתה יפה..... אני לא סובל כבר את פיבי וקול! ואני פשוט כמעט ולא אוהב את פיבי יותר! אני גם שנאתי את מליסה......

ל י א ו

New member
../images/Emo26.gifניצול שירשור...../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif

לעונה חמישית.... אוקיי זו תמונה ל5X06 ובתקציר לפרק כתבו שפיבי חוזה את המוות של המכושפות ושהחיזיון הוא חזק יותר מתמיד..... תקראו באתרשלמטה יש קישור אליו...יש שתי אפשרויות אחת מהם היא CHARMED תיכנסו ואז יש לכם עוד 2 אפשרויות מדייה ועוד משהו תלחצו על הדבר השני ואז תיראו 3 אפשרויות באפשרות השנייה [האמצעית]תיכנסו ותבחרו בעונה 5 ואז תמצאו את התמונה עם התקציר בהצלחה..... ושמישהו יעשה קיצור דרך ישר לדף....

PopPy

New member
ובאותו עניין- טריילר חדש ל505../images/Emo85.gif

יצא טריילר חדש ל5x05 - Witches in Tights! כרגיל, צ´ארמד נט, וכרגיל איכות לא משהו- אבל נראה פרק מאוד מצחיק, ושוקל בקושי מגה בקובץ זיפ, כך שזה כדאי *חיוך של מוכרת בערוץ הקניות*

Woogyman

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

קודם כל, האפקטים! אלוהים, האפקטים! פייפר נופלת ואורבד פייג´ מצילה אותה, וואו! או הקטע של ההחלפת כוחות. שימו לב שאורבינג של מישהו שהוא לא אור לבן טהור תמיד סגול. מישהו יהיה ממי וילך לבדוק אם האורבינג של איימס ב311 היה גם סגול? בכל אופן, לדעתי יש לתינוק הזה כוח אחד מסובך, ופשוט עוד לא עלינו עליו בדיוק. הפרק עצמו היה מעולה, מצחיק ומעולה. שימו לב שתמיד הכוחות של פייפר וליאו מתחלפים איכשהוא, רק שכל פעם זה יותר מגניב. ציפיתי אבל להתייחסות ל121. אולי בגלל זה פייפר ידעה כבר להשתמש בריפוי כל כך טוב? היא כבר יודעת את הטכניקה. ממ.. השיער של פיבי נראה נורא. השיער של פייג´ נראה מעולה. השיער של פייפר נראה, אממ.. רגיל. הפרק הזכיר לי קצת את הפרק עם הסקובס בעונה השניה, אבל דגש על קצת . אני אוהב את התסריטאים החדשים. הם פשוט מתעלים על עצמם מפרק לפרק (למרות שהפרק הזה נכתב ע"י קריסטה משהו, שהיא בהחלט לא תסריטאית חדשה). פייפר הייתה מגניבה בתור אור לבן, והפרק הזה היה בכלליות פרק מגירה נחמד. אהבתי את החלק שקול חנק את פיבי. לא כי אני שונא את פיבי או משהו, פשוט היה נחמד שסיכסכו ביניהם עוד קצת כשהזכירו לפיבי כמה קול מסוכן שהוא רע. בואו נקווה שכל הסיכסוכים האלה לא באים רק כדי להחזיר אותם אחד לשני בבום. בעע.

buffgirl

New member
קיי, אתם מאנייקים!!! ../images/Emo80.gif

למה, אבל למה פור גאד סייקס (יותר טוב באנגלית) אתם לא מסמנים ספויילרים????????????????????????????? אני יהרוג פה מישהו! נכון, אתם מסמנים ספוילר לפרק 5X04, אבל כשאתם כותבים
שלפייפר יש בן סוף
אז תסמנו!!! למה אתם לא מסמנים??? מאיפה הייתי צריכה לדעת ש
לפייפר יש בן ולא בת? ואל תגידו לי שהייתי צריכה לנחש כי אני אף פעם לא מנסה לברר מה יש בפרק הבא! ספוילרים זה רע ולמדתי את זה אחרי שזה הרס לי את כל העונה החמישית של באפי! אז בבקשה תסמנו, אפילו אם זה משהו קטן, פצפון, טיני וויני! טוב ביי!

PopPy

New member
שוב?!?!?!../images/Emo85.gif

אחת ולתמיד: יש ספוילרים לפרקים שעוד לא שודרו בערוץ 3. יש ספוילרים לכל העונה הרביעית. יש ספוילרים לפרקים ששודרו כבר בחמישית (וכן, צריך להגיד באיזה פרק מדובר!) ויש ספוילרים לפרקים שעדיין לא שודרו! אני כ"כ לא רוצה לקרוא ספוילרים הפעם, כ"כ משתדלת לא להרוס לי את העונה החמישית כמו שעשיתי עם הרביעית, לא רוצה לדעת שום פרט, ואנשים פה זורקים ספוילרים חופשי שיכולים להרוס את כל העונה! תזהירו לפחות! תגידו שמדובר בספוילר לפרקים שלא שודרו, ותכתבו לאיזה פרק אתם מתכוונים כשאתם כותבים ספוילר! אם מדובר בספוילר לפרק מהעונה החמישית- תגידו איזה! (לעונה הרביעית אין טעם לסמן ספוילרים לפי פרקים כי כל מי שכבר ראה את הרביעית ראה את כולה, מי שלא פשוט לא צריך לקרוא ספוילרים לעונה הרביעית) אם מדובר בספוילר לפרק שבכלל לא שודר בטח ובטח שתגידו! *בוכה* כ"כ לא רציתי לדעת פרט כזה!!!!!!!!!!!!!!

למעלה