../images/Emo58.gif5x04../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif
הידעתם? אני אוהבת את דאלנט! חולה על דאלנט! מתה על דאלנט! השגתי את הפרק בפחות משעתיים! *חיוך מאושר* ד"א, יצא קצת מבולבל כי כתבתי את זה מיד כשגמרתי לראות את הפרק והראש שלי עדיין בפרק ולא במה שאני כותבת
. מצטערת מראש אם אני חוזרת על דברים שאחרים אמרו- לא קראתי שום דבר בשרשור לפני ששלחתי.. עכשיו למה שכתבתי במקור לפני ההקדמה החשובה/מיותרת (מחקו את המיותר) הזו
So Say WOW (WOW) תגידו WOW (WOW) The Show Start’s Right Now… אהם. וזה היה פלאשבק מיום שישי בערב באילת. בכל מקרה, הרעיון מובן- וואו. פשוט להנות מכל רגע. הדבר הראשון שיש לי להגיד על הפרק: המחזוריות הזו יכולה להיות נחמדה לפעמים, אבל אני חושבת שגם יותר מדי זה לא בריא… להזכירכם, 4x04: פיבס ופייג´ מתחלפות בגופים, 5x04: פייפר וליאו מתחלפים בכוחות. נכון שזה היה מאוד משעשע, אבל כשמשתמשים באותו רעיון יותר מדי פעמים ועוד באותו הפרק זה הופך את הסידרה הכי לא צפויה בעולם לצפויה, וזה רע. אניוואי, פרק מאוד מצחיק ("וו לו בוקושה אווה מוואה? *חיוך פייפרי*" הרג אותי
) מכל הבחינות, התמקדות קצת בפייפר וליאו לשם שינוי, אבל הזוג הזה פשוט הורג אותי. הרגע התפייסתם אחרי וויכוחים ממושכים, וכל מה שיש לך להגיד לו זה וו לו בוקושה אווה מוואה? מה עם איזו נשיקת פיוס? נשיקונת? ליטוף? מגע? מה עובר על הזוג הזה גאדמט?! ד"א, עוד "מחזוריות" קטנה- ב3x06 (Primorse Empath) היה משהו שהזכיר לי מאוד את הפרק: בשני המקרים היו חילופי כוחות בלתי רצוניים של מכשפה עם "מלאך שומר" או עוזר שכזה (וויט לייטר/אמפת´), וגם לפרו וגם לפייפר היו קולות בראש שהפריעו להן להתרכז/שיגעו אותם/הפכו אותן למטורפות (
). איפה הייתי? אה כן. כבר הזכרתי שהפרק שולת ומצחיק? כן? אז נעבור הלאה. אני כ"כ שמחה שה"נבואה" על פיבי וקול
לא התגשמה! פחדתי בפרק הקודם שהולך לקרות מה שקרה בעונה השניה עם פייפר וליאו (פיבי תתאהב במישהו אחר ותקרע בינו לבין קול יאדה יאדה יאדה…) בגלל הסיום של הפרק, אבל נראה שזה לא הולך לקרות. יי!
נראה שהקשר ביניהם מתפתח בדיוק בכיוון הרצוי- לאט ובטוח, הרבה יותר אמין מאשר חזרה שלהם בפרק השני או השלישי. הימור שלי: ב5x08 הם יחזרו, אחרי שיקרה משהו רציני שקשור לקול
, בדיוק כמו ב3x08 ו4x08 (הבנות מגלות שקול
שד/ בלת´אזור מת סופית) עכשיו נזכרתי בעוד דמיון לפרקים קודמים: הפרק מתחיל כשפיבס מתעוררת מחלום/סיוט (4x20).נורא אהבתי את האיזכורים לעונה השלישית והרביעית- כמו שאופל (?) כבר אמרה פעם, נחמד שהסידרה זוכרת שהיו עונות קודמות
בקשר לדמויות: סוף סוף פייפר מתחילה לחזור לעצמה, ושוב, דמיון לעונות קודמות (ב4x04 פייפר התחילה לחזור לעצמה). פייג´ נהדרת, פשוט נהדרת. יש לה כבר אופי, ואני כבר לא אופתע משום דבר שהיא תעשה עכשיו אחרי שהיא כחצי וויט לייט זימנה דארק לייט
ד"א, שמתם לב לשינוי הרציני באפקט האורבינג? הוא נראה יותר… מוזר. אנלאדעת, אהבתי יותר את האורבינג של העונה השלישית-רביעית… ולסיום: יש לי הרגשה שמליסה עומדת להפוך לדמות קבועה בסידרה ודריל עומד להגיד ביי ביי (שמתם לב שהוא נעלם מהפתיח?).