-5

charmedmen

New member
../images/Emo58.gif-5

איך קירור וחימום של מולקולות יוככול לעזור לפייפר בעתיד ואני מתכוון יותר טוב מהפיצוצים כמו משהו שהיא לא יכלה לעשות בעבר ודברים שטובים בלכסח שדים

Woogyman

New member
נו באמת...

עוד שניה תשאל "אבל מה כדורי אנרגיה טובים להרוג שדים?"... הכוח הזה הוא אחד הכוחות הכי טובים להריגה...

charmedmen

New member
../images/Emo58.gif-5לא הוא לא

הרי מה היא יכולה לעשות בו לחמם אותי למוות או לקרר אותי למוות פשוט עדיף לה לפוצץ את השד השאלה מה היא יכולה לעשות עם הכוח הזה שהיא לא יכלה לעשות בעבר (עם פיצוצים והקפאה) ואני מתכוון לדברים שיעזרו בכיסוח שדים ולא כמו שהוגו אמר לעזר
למישהו שיש לו חום ולקרר אותו קפיש?

Woogyman

New member
אין כזה דבר "לקרר אותו למוות"...

אפשר להקפיא עם הכוח הזה (עם קרח) ולשבור את השד, או לשרוף אותו. זה יכול להיות מאוד שימושי כדי לחקור שדים (להקפיא להם חלקים מסויימים מהגוף, כמו שעשו לכוהנת ההיא ב313).

charmedmen

New member
אבל היא כבר יכולה לעשת את זה!

מה היא תקפיא לו חלקים מסוימים בגוף עם קרח היא יכולה פשוט להקפיא אותו בלי קרח ושד אחרי כמה דקות שהוא נשרף הוא מתפוץץ מה שפייפר כבר יכולה לעשות

Woogyman

New member
קודם כל, תסמן ספויילרים למען השם!

5 אם אתה מזכיר את השם של פייפר בהודעה ומזכיר את הכוח החדש שלה, תסמן ספויילרים! ויש קצת הבדל בין אם מקפיאים לך את היד או מקפיאים אותה עם קרח ומפוצצים אותה...

charmedmen

New member
סם מה יתן../images/Emo58.gif-5

מה יתן לה קירור וחימום של מולקולות מה היא תקרר את השד אז יהיה לו קר רחמים עליו ובוא נניח שכשהיא תקבל את הכוח שלה הוא לא יהיה מספיק מפותח והיא רק תקרר טיפה ותחממם טיפה ונגד שהוא יהיה מפותח סו מה היא תקפיא עם קרח ואז תתין לו בעיטה והוא יתנפץ עדיף לה כבר לפופץ אותו עם פיצוצים זה פחות עבודה או היא תשרוף אותו עדיף לה לפוצץ אותו אפילו אם זה אותו הדבר זה לא יתן לה משהו יותר טוב כמו שינוי צורה ונגיד שהיא תקפיא בקרח בשביל לחקור את השד אז הוא יהבהב וזהו או ישבור את הקרח גם חשבת שיותר בטוח זה להקפיא בלי קרח!

Woogyman

New member
אמרתי שתסמן ספויילרים בכלליות, לא

אכפת לי אם זה
5 או
-5... ושד שקפוא בקרח לא יכול להיעלם מתוך הקרח. הכוהנת ההיא יכלה להיעלם בעשן והיא לא ברחה עד שלא היה עליה קרח.

אתה צריך להבין,__../images/Emo58.gif5

הכוונה היא לא "לקרר", אלא "להקפיא"! יש הרבה מאוד הבדל! למשל, יש שדים חזקים מאוד שהכוח פיצוץ של פייפר פשוט לא עובד עליהם... למה? כי הם יותר מדי חזקים בשבילו. למשל - המקור, מנהל האקדמיה מ-4X09 (אם אני לא טועה בפרק...) הכוח הזה בטח יעבוד עליהם (זו השערה)! וחוץ מזה, תגיד משהו, רבת עם הסימני פיסוק?? מה הם עשו לך? כמעט אי אפשר להבין כלום מההודעה שלך!

HuGo Hell

New member
אפשר גם לענות{כאילו לעשות לו חום..

עד שהוא ידבר מידע} וזה טוב!

Ophel McNeil

New member
לא תאמין כמה אני שונאת אותך.

כל כך הרבה. כל כך הרבה עד שאני מקדישה לזה הודעה. אני פשוט כל כך שונאת אותך.

charmedmen

New member
אוי אופל את מוכנה לרדת מזה ../images/Emo58.gif

וזה שמועה מה באמת נראה לכם ס פ ו י ל ר - 5 שיהיה לפייפר קירור חימום של מולקולות זה יתסבך יותר מדי את העלילה אני שם מאה שקל שהיא לא תקבל את הכוח הזה.

Cole cohen

New member
זה בטוח ! יש לי אחד שעבד בעבר עם

הבורדס ויש לו קשר להפקה והוא אמר שזה נכון!... ובטוח...

Cole cohen

New member
תרגע... ../images/Emo58.gif5../images/Emo58.gif

ביררתי כרגע עם עוד לוחות שבהם רשום ספוילרים... ונאמר שם : "הכוחות כרגע הם רק בגדר שמועה" בבורד אחר נאמר שהכוחות יהיו אלה רק כנראה שלא יתקבלו בעונה ה-5... עוד מקור אמר לי שהוא לא יודע מה יהיו הכוחות כי עדיין לא הוחלט בהפקה על כוחות... רק ידוע שהם יגיעו מתי שהוא בעונה 5...

Cole cohen

New member
בנוסף העלו ללוח אחר ../images/Emo58.gif5

עוד כוחות שכנראה יהיו לפייפר ופיבי... כך שזה כבר לא בטוח... אמנם אחד מהמקורות אמר שכן ...!

למעלה