4X18

Nerade

New member
../images/Emo58.gif 4X18

(תזכורת: אבא של ג'ייסון (ג'ייסון?
אני תמיד שוכחת איך קוראים לו.><) תובע את החברה של ריצ'רד, ואז מגלה לריצ'רד ואמילי שלורליי וג'ייסון יוצאים ביחד. דין אומר לרורי שהוא מפסיק ללמוד, ואז רורי מדברת עם ליין בדוזיס מרקט על זה ולינדזי שומעת את השיחה... ארמ.) אני לא אוהבת את דין.
יש לי כאב ראש.
אבא של ג'ייסון רשע.
לינדזי די מטומטמת.
לא יודעת, זוג מוזר.
ורורי גם מעצבנת. בעע, כולם עצבנו אותי בפרק הזה חוץ מלורליי ומלוק.
בגלל שכואב לי הראש והכל, נמ.

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אממ..אוקיי.. אכן פרק מעצבן, אבא של ג'ייסון [כן, זה ג'ייסון] צריך למות! זה היה ממש עצוב אחרי שאמילי גילתה!בלההה..
אני גם לא אוהבת את דין
זוג מוזר, לינדזי די מסכנה לדעתי וכן, מטומטמת, אחרת היא לא הייתה גורמת לו לעזוב את הלימודים...
היה משו מיוחד עם לוק? אני לא זוכרת...

Nerade

New member
../images/Emo58.gif

לוק טען שהוא לא אוהב תינוקות בגלל הרעש שהם עושים, אז בתחילת הפרק הוא נתן ללורליי, ג'קסון וסוקי להחליט מה הם אוכלים במשך דקה, ולאכול במשך 5 דקות, ואז לצאת משם מיד.
וגם קירק לא מצא 12 (14?
) ביצים של פסחא שהוא החביא, ולוק מצא אותם והביא לו אותם בשקית ואז קירק צעק "I LOVE LUKE!" ואז לוק אמר משהו כמו "i'm stupid".

gilmorefreak

New member
אההה..נכון...../images/Emo58.gif

אהבתי את לוק ממש בפרק הזה...קטע מצחיק בסוף!
כמה מפתיע, אהבתי את לוק בפרק..
אבל גם קירק היה ממש ממש קורע...טיילור היה מרושע!><

Nerade

New member
4X19../images/Emo58.gif

(נשארו לי רק עוד 3 פרקים.
לא.
) תזכורת: ריצ'רד הצטרף לחברה של אבא של ג'ייסון, ולקח את כל הלקוחות מג'ייסון - לכן ג'ייסון רוצה לתבוע את ריצ'רד. אמילי ישנה בבית מלון. (זה נשמע קצת כמו טלנובלה.
פרק עצוב.
בעע... אני שונאת את ריצ'רד, את ג'ייסון ואת אבא של ג'ייסון...*_* מסכנה לורליי.
חוץ מזה, זה היה פרק ממש מצחיק.

LUKE: Hey. LORELAI: Oh, I left a tip this time. And I didn't put it under the water glass, 'cause I know you hate that, and I made sure it didn't touch the syrup, 'cause that makes it sticky, and I didn't leave the last dollar in pennies just to get rid of them. LUKE: I know. LORELAI: So, why are you running down the street yelling at me? LUKE: I wasn't running. I was walking. I wasn't yelling. I was talking. *~*~*~*~* JASON: I figure, if he doesn't call me back by 4:00, I'll just go over there. Okay, I'm at the club. I'm gonna hang up now. LORELAI: Call me later. RORY: Me? LORELAI: No. JASON: No? LORELAI: Not you. RORY: Not me? *~*~*~*~* ZACK: Me too. Do we have anything to eat? LANE: It was your turn to shop. ZACK: Then no. *~*~*~*~*​

gilmorefreak

New member
כבר הגבתי לך..../images/Emo3.gif

רק שכחת לסגור את הקוד של האנגלית ו"הוספת תגובה" עבר צד...ולא מצאתי אותו!

STA1

New member
את כל כך תשנאי את ../images/Emo58.gifלינדזי

בהמשך הסידרה כי היא תיתארס לדין לקראת סוף העונה!!1ובסוף העונה רורי שוכבת עם דין ואז לינדזי מגלה!!חח..מגיע לה!!!

gilmorefreak

New member
אבל למה אתה הורס לה?

ואני כבר ראיתי את זה
ד"א..אומנות השרשור!
אהה..כן תרגיע כבר עם הסימני קריאה!

Nerade

New member
אההההההה../images/Emo58.gif4X21

אהההההה*_* אההההההההההה*.* אבל אבל אבל! מה!
הצילו.
פרק מבלבל.
אבל זה פרק ממש ממש ממש מעולה.
ובאמת אחד הפרקים הטובים של גילמור, לדעתי. אוקיי, דבר ראשון - הם באמת עשו חתונה בסגנון הרנסאנס?!
חחחחח הזויים
לורלי ולוק -
ג'ס
- אוקיי, הבנאדם הזה מבלבל אותי.
בעונה השלישית לא כ"כ אהבתי אותו, אבל בערך בכל הפרקים בעונה הרביעית דווקא... די הסתדרתי איתו.
והוא אמר משהו ש*ממש* הזכיר לי את הולדן מהתפסן בשדה השיפון אז זה נותן לו קרדיט.
(הולדן.
) הוא נהיה הרבה יותר... טוב.
זה היה עצוב שרורי אמרה בסוף NO. למרות שמגיע לו.
דין - כבר ציינתי שאני לא אוהבת אותו?
גררר... לינדזי.
כל כך הרבה קרה בפרק אחד, אהה, ויש לי רק עוד פרק אחד לעונה.

../images/Emo45.gif פרק מעולה

אני מתה על הפרק הזה. בכלל אני אוהבת את סוף העונה הרביעית. אני אוהבת את כולה... אבל בעיקר את הפרקים האחרונים שלה

למעלה