4x14

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
../images/Emo58.gif4x14../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

4x14- The three faces of Phoebe
כמו תמיד, פרק מעולה, ופרק פחות מעולה… פרק חמוד מאוד, אני מתחילה מאוד לחבב את העובדה שיש הרבה פרקים שבהם קול
מבלה בלי חולצה- איי לייק דאט
אבל העיניים.. מה הקטע של העיניים?! זה שהוא עומד להפוך לשליט השאול אומר שהוא חייב להראות כאילו הוא לא ישן שבועיים?! אבל אני חייבת לציין שהוא נראה ככה סקסי…
כשקראתי ספוילרים ושמעתי שתבוא פיבי צעירה מהעבר ופיבי מבוגרת מהעתיד לא ציפיתי לפיבי בת 10, אלא יותר לפיבי בת 14-15, וכשאמרתם פיבי מבוגרת לא ציפיתי לפיבי בת 70 אלא לפיבי בת 50… אבל כמובן שזו הדרך היחידה שבה מסתדרים הדברים, כי אחרת פיבי בת 14-15 צריכה להראות דומה מאוד לפיבי בת 27- אוקי הסתבכתי. בקיצור- ציפיתי להפרשי גילאים יותר מצומצם, אבל לא לקחתי בחשבון את העובדה של הדמיון לאליסה. היה דווקא נחמד לראות פיבי בת 15 מתחילה עם קול
ארג. אחרי שראיתי את הפרק והתחלתי לכתוב פה את הביקורת על הפרק הפסקתי לרגע כדי לראות אם קרה משהו חשוב בפורום סופרים צעירים (אל תשאלו…), ונהרס לי כל המצב רוח והכיף בגלל הפורום הארור, כך שאולי אני אמשיך את זה מחר כשאני אראה את הפרק שוב ואצליח להנות ממנו גם חמש דקות אחרי שאני אסיים לראות אותו

Hogo Oneil

New member
אתי ראיתי את הפרק והוא ממש יפה../images/Emo58.gif

זה פרק משגע! פיבי נראת טוב! קול ניראה רע עם העיניים שלו אמרתי את זה כבר בשירשור למטה! פיבי הקטנה מכוערת! פיבי הזקנה נחמדה ומרירה! אבל אהבתי את הפרק פייג´ התחילה לשלוט על הכוחות שלה וזה היה יפה ביחוד באחד מהפרקים האלה רואים את כדורי האש והם ממש יפים!

Woogyman

New member
זה פרק מעולה ../images/Emo58.gif

יש קטעים שהוא קצת משעמם ונמרח, אבל חוץ מזה הוא טוב. והסיום מעולה בכלל. כל כך קיוויתי שפיבי הזקנה תמות, ולא בגלל ששנאתי אותה או משהו - פשוט לא רציתי עוד האפי אנד מגעיל. הסיום היה מרגש ויפה.

Hogo Oneil

New member
סם יש לך לב? *שאלה טיפשית כמובן שלא

*ס פ י ל ר
אתה מגעיל אתה יודע?! ככה אתה רוצה שפיבי תמות?! אני מאוד מקווה שהיא תצליח לשנות את העתיד כמו שהיא תמיד מצליחה! האפי אנד זה רק טוב אני אוהב האפי אנד! והסיום היה מאוד מרגש ותמיד יש סיומים מרגשים גם עם האפי אנד! אני אוהב את פיבי קול אולי שיפר אותה קצת היא נאוד התבגרה! אבל אני לא אוהב את כול הוא הרס אותה! (סליחה פיבי ואתי) אני לא רוצה לשמוע מקול יותר בחיים הוא רק צרה! כול כך אהבתי את פיבי בעונה ראישונה היא היתה מלאך!

Woogyman

New member
מה קשור מחט לתחת? ../images/Emo58.gif

אמרתי שקיוויתי שליאו לא ירפא את הזקנה אחרי שהיא נדקרה כדי שזה לא יהיה עוד האפי אנד. לא אמרתי שככה אני רוצה שפיבי האמיתית תמות. וכן, יש לי לב. מי כמוך צריך לדעת
.

Woogyman

New member
ועוד הערה לא קשורה

כשאתה שם כוכביות כדי להראות מחשבות (שמשום מה נראה שחצי מההודעות שלך זה כוכביות), שמים שתי כוכביות *חושב*. לא כוכבית אחת... לא שזה משנה אבל חשבתי שתדע.

Hogo Oneil

New member
לא היה מקום לעוד כוכבית והוספתי....

אותה למטה אז תירגע *פיהוק*
אני עוזב(לישון) אז לילה טוב כולם חלומות פז! ולין מה עם הגט? משלין נותנת גט ניגמר המשחק סם! לין תני מהר גט! מהר!

p3

New member
פרק טוב... ../images/Emo58.gif

גם פייפר וגם פייג´ נורא חמודות בפרק הזה, למרות שעצבן אותי שפיבי התבלטה (מה חדש.) יותר מדי. ליטל- פיבי דווקא הייתה די מתוקה ("אייל סט פרו און יו!"), אבל הפיבי המרירה סתם הייתה מעצבנת- גם הפואנטה של הפרק הייתה עלובה, והשד... בכלל. פייג´ הייתה פשוט מקסימה, והיה נורא מצחיק לראות איך שפייפר נזכרת כמה פיבי הייתה מעצבנת (הייתה?). היו כמה קטעים מצחיקים בפרק, כמו שפיוטצ´ר-פיבי ירדה על הבגדים של פיבי, ואיך שפייג´ שכחה את פייפר מאחורה- והאפקט היה ממש יפה! מצטער על התוכן המוזר של ההודעה, אני טיפה עייף...

PopPy

New member
כן,../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

הקטע שפייג´ אורב עם פיבי ופייפר הביתה היה באמת חמוד, בעיקר כשהיא שכחה את פייפר
גם הקטע שפייג´ אורב אין ללמטה ונפלה באמצע(ואמרה משהו בסגנון "אני צריכה לעבוד על הנחיתה") היה ממש חמוד. פיבי הקטנה היתה מרגיזה, למרות שרואים שכבר אז היה לה טעם בגברים
הקטעים איתה היו מצחיקים, אבל הדמות עצמה היתה מעיקה. ד"א, היא לא תהתה אם היא בעתיד, והיא רואה את עצמה בעתיד, ואת פייפר בעתיד- איפה לעזאזאל פרו? ציפיתי שהיא תעלה את זה ופייפר תסביר לה אור סאמט´ינג. נכון שפייפר עברה את המשבר שלה (וטוב שכך), אבל גם התעלמות מוחלטת היא מוגזמת. אגב, אתם צודקים- האפקט של הפליים אין/אווט בעונה הרביעית עלוב לעומת האפקט מהעונה הראשונה מהאנימציה של סם. ד"א, הסיר משתפרת קצת- היא עדיין מזכירה לי זמרת מקהלה בכנסייה שלובשת גלימה מזעזעת, אבל לפחות היא נראית קצת יותר אפלה... כבר רואים את החשדנות של פייג´ כלפי קול
- אני מניחה שזה יגדל בהמשך, אבל אני עדיין לא מבינה איך הוא לא עורר בשלושתן חשד כשהוא פעמים הצליח לגבור על שד כשהוא בן אדם... מאומן או לא, הוא עדיין אמור להיות חסר כוחות, וכשהוא בן אדם הוא לא אמור לשרוד תקיפה של שד, בטח שלא להצליח ולהציל את פיבי הקטנה... באופן כללי הרעיון של הפרק היה חמוד, אבל משכו את העניין של ההתלבטות של פיבי לגבי קול
יותר מדי. כמה זמן היא יכולה להתלבט?! כמה טבעות היא עוד תקבל?! מ... אמממ... 4x08 (?) כשהם נלחמו בשד ההוא והוא הציע לה נישואים היה נחמד אם היו מפסיקים להתמקד בהתלבטות של פיבי! ושוב אופל, זה מוכיח שאם יש מישהו דפוק בין בני הזוג האלה זו פיבי- כבר שישה או שבעה פרקים שהיא מתלבטת אם להתחתן עם מי שאמור להיות אהבת חייה..! לעומת זאת קול
עושה כל דבר אפשרי בשבילה, שלא נדבר על זה שהוא מנסה לדכא את המקור בתוכו רק בגלל שהוא אוהב אותה, והאהבה שלו אליה היא הדבר היחיד שמחזיק אותו אנושי.

Ophel McNeil

New member
אז ככה. ../images/Emo58.gif

ב 4X08 פיבי מתלבטת בגלל שהיא פוחדת להתגבר. אחרי זה היא מפסיקה להתלבט, ורק ב 4X14 היא חוזרת לזה, כי קול נהפך למקור, והיא מרגישה כאילו יש לה חיזיון שפשוט לא בא לידי ביטוי. מה שנכון, אגב. זה דווקא הגיוני, ולהפך - הייתי מתפלאת אם זה לא היה קורה. חוץ מזה, לדעתי ליטל פיבי הייתה מותק!
(" I´m not listening!") רק מה, זה פרק די מפוספס..... פיבי הקטנה ופיבי המבוגרת היו כל העיקרון שלו, והן הופיעו בקושי שתי דקות.... ביחד. מפוספס. אגב, הבנות לא חשדו בקול מאותה סיבה שהן המשיכו לא לחשוד בקול למרות כל מה שפייג´ אמרה - הן לא רצו לראות את זה. פיבי כי קול הוא אהבת חייה, ופייפר כי כל מה שהיא רצתה זה חיים שקטים. רק פייג´ חשדה, כי לא רק שהיא לא הכירה את קול כמו שאר האחיות, וראתה את כל התהפוכות שלו, וככה לא יכלה להאמין שבסוף הוא יהיה טוב. מלבד זאת, פייג´ גם מאמינה באמונה שלמה ששדים רעים, זה הדבר הראשון שלימדו אותה בקשר לעולם הקסם. העובדה שקול הוא אהובה של פיבי, לא גורם לו להיות פחות שד, בעיניה של פייג´, ולכן - פחות רע.

PopPy

New member
ארמ...../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

כן אני מניחה שאת צודקת לגבי החשדנות של פייג´... פייפר פשוט תפסה ראש קטן והתעלמה, אבל פיבי- דאמט! היא ארוסתו! היא כבר מכירה אותו... אה... אר... שנה (?), הוא אמור להיות אהבת חייה! היא לא מרגישה שמשהו מוזר בו? משהו כמו הדבר הכי חזק בעולם התחתון?! בקשר לענין ההתלבטות של פיבי- מה בקשר ל4x13? כל העניין הדבילי עם הטבעת? הכל קשור להתלבטות שלה... והיו עוד הרבה קטעים כאלה, אני פשוט כרגע מתרגשת כי עוד רבע שעה 4x15 גומר לרדת, אז אני לא ממש זוכרת כרגע... אגב, בקטע שאחרי הפתיח של 4x14 כשפייפר הוציאה את העוגיות מהתנור, פחדתי לרגע שההתחלה היתה של 4x14 ואחרי הפתיח זה היה פרק אחר מהעונה הרביעית (4x07?) שהתחיל כשפייפר הוציאה את העוגיות מהתנור.
כמה לא צפוי, עוד 6 מגה וכולם ניתקו אותי
אתמול בסוף הורדתי בקצב של 13K לשניה! {יש לי חיבור רגיל|סגש|!} ועכשיו... *סניף סניף* אנשים רעים

Woogyman

New member
מממ

לא הייתה כאן הודעה שלי על הפרומו של הפרק שנעלמה במסתוריות? ...לין?

Woogyman

New member
חחח

עד עכשיו לא קלטתי שזה בכלל לא אותו שרשור :) (ראיתי פתאום שוב את ההודעה שלי, ואז כזה "אבל איפה כל התגובות שהיו קודם?"... חח אני סתום).

Ophel McNeil

New member
אתה מדבר?

הלכתי לשבוע הספר, וראיתי מודעה של מכירת קלטות וידיאו של הסרט הארי פוטר. מכיוון שהייתי רחוקה, כל מה שראיתי היה תמונה גדולה של האגריד מהסרט, ולא הצלחתי לקלוט את הכתוביות שמתחת. ומכיוון שזה היה בשבוע הספר, מה שחשבתי, משום מה, במשך דקות ארוכות, היה: "רגע, מתי הוציאו ספר לסרט הארי פוטר?" האומללות.... האומללות....

Phoebe again

New member
כן קול בלי חולצה...../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

או.קיי החלטתי סופית אני כבר לא שונאת את קול בגלל מה שהוא עושה לפיבי אני חולה עליו
אבל למה הוא לא מספר לה? *פורצת בבככי* בכל מקרה, פרק באמת מצוין ופיבי הקטנה הייתה ממש מתוקה בייחוד כשהיא הסתכלה על קול ואמרה משהו בסגנון: "חכו שנייה, מי זה?" עם עיניים נוצצות!
סקסי? עם העיניים האלה?
ממש לא... אבל בלי חולצה בהחלט

Angelic Girl

New member
קול באמת חמוד !! ../images/Emo8.gif

רק חבל שהכל קורה תמיד לא טוב ..., כשקול סופ-סוף רוצה להיות טוב, פיבי זורקת את האפשרות (במקרה שראיתי -השיקוי), כשקול חוזר להיות רע, פיבי נזכרת שהיא אוהבת אותו ... זה דיי מעצבן ..., שיהיה כבר טוב וזהו ...

Phoebe again

New member
חמוד? הוא הרבה יותר מזה ../images/Emo99.gif

אבל מה שכן הכל יוצא לשני אלה לא טוב...

למעלה