4x10

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 4x10 ../images/Emo58.gif

יאי! סופסוף קורים דברים! אני במתח לגבי האפר של ליסה. ואולי גם קצת לגבי התגובה של המשפחה של ליסה לנוכחות של ברנדה באיידהו. למרות שזה נראה לי פחות רלוונטי כשמשווים את זה למה שניית עשה עם הגופה. דיויד רוצה חתונה וילד. לא נראה לי שקית' מתלהב אבל דיויד עדיין לא בסדר ולא נראה לי שילד זה הפתרון לבעיות שלו. יש לי הרגשה שכמו שהעונה הזאת התעסקה בשיקום הנפשי של ניית, העונה הבאה תעסוק בשיקום הנפשי של דיויד. ג'ורג' הסכים לתנאים של רות' אבל לי לא נראה שהוא עשה את זה בלב שלם. הם אמר שהוא ינסה וכשהיא ביקשה ממנו להיות שמח הוא אמר שהוא בקושי מצליח להרגיש בנוח. עדיין יש הרבה מסתורין מסביב לג'ורג' ולא נראה לי שהסיפור איתו יגמר בצורה טובה. עדיין מרגישה שהולך לקרות לו משהו רע או שהוא הולך לעשות משהו רע. אין לי אפילו תחילה של מחשבה מה יכול לקרות איתו חוץ מאשר זה שהוא ימות, אבל בכל מקרה הקרמה שהוא מביא מביא לבית פישר ולחיים של רות' היא שלילית ובסופו של דבר יהיו לזה השלכות. מה עוד? ניית וברנדה- could I be more bored ? אין לי כוח לשניהם בנפרד ועל אחת כמה וכמה אין לי כוח לשניהם ביחד. האמת היא שכשברנדה היתה עם ג'ו הנוכחות שלה לא ממש הפריעה לי כי היא אחת הדמויות הכי מענינות ומורכבות בסדרה, אבל כשהיא וניית עוסקים בפעילות משותפת כל מה שאני רוצה זה להעביר קדימה כי נמאס לי כבר. ריקו וונסה- אין לי שמץ איך זה יתפתח. בינתיים זה נראה כמו המקרה הרגיל של בגידה-פירוד-גירושין אבל אני מקווה שזה יהיה קצת יותר מורכב. כמובן שבהתחלה חשבתי שהיא מתיפיפת בשביל ריקו ובשביל להוציא לו את העיניים אבל אז הבנתי שהיא התכוננה לדייט מה שקצת איכזב אותי. אני נורא אוהבת את ריקו ולמרות שהוא לא היה בסדר, כואב לי עליו. פרק נהדר! עד כאן להפעם.

../images/Emo58.gif4X10../images/Emo58.gif

העתיד בידיים של ברנדה. אני חושב שיהיה קשר בין גילוי ההונאה של נייט לפגישה עם האחות. כל הרגשות הקשים כלפיו, כולל הסיפורים שהאחות מכירה על ברנדה, ישמשו מניע לנקמה. המשפחה של ליסה יכולה להרוס לחלוטין את משפחת פישר, ועכשיו, גם יש מניע לעשות זאת. לדעתי, רק ברנדה תוכל להציל אותם. כדי שנייט יוכל לתת בה אמון, היא חייבת להיות העוגן של היחסים, לקבל על עצמי את התפקיד הנשי ה"שמרני", לתמוך באהוב שלה באופן מוחלט. היא כבר נבנית בהדרגה כדמות כזאת. הייתה סצנה נפלאה בהתחלה שלא כל כך התייחסתי אליה, אבל נדמה לי שהיא מתחילה לקבל משמעות. ברנדה משכנעת את נייט לקחת את מיה לטכס בדרך פשוט מקסימה: היא שואלת אותו למה הוא שומר על הבגדים של ליסה, והוא עונה שהוא ירצה להראות למיה משהו מאימא שלה, כשתגדל. ברנדה אומרת לו: "לכן אתה צריך לקחת אותה לטכס פיזור האפר, כדי לספר לה שהיא הייתה בו". זאת ברנדה אחרת לגמרי, שלא רק באמת חושבת גם על אחרים, אלא גם מתכוננת לחלץ את נייט מאסון גדול שעומד לנחות עליו. נייט פעל ממניעים כשרים, מתוך רגש אותנטי. בסדרה הזאת, יש לזה משמעות (נקווה שגם בחיים). לדעתי, ברנדה תהיה הגשר בין נייט למשפחה של ליסה, ואם יש סיכוי שהוא ייצא מזה, היא הסיכוי שלו. אם היא תצליח, היא תעשה את זה מתוך מחויבות עמוקה לגבר אחד, וכך גם תציל אותו וגם תזכה בו. זה היה יכול להיות מתקתק, אבל כרגיל, לא בסדרה הזאת. יהיו עוד הרבה מדורי גיהנום עד לשם. אל תעבירי קדימה בקטעים של ברנדה, נראה לי שהם עומדים להיות לב העניין, עד סוף העונה וגם בעונה הבאה. נחייה, נמות ואז נראה (ד.סנדרסון)

רינת4

New member
מה עושים כש...

יש את הפרק על המחשב אבל אין רמקולים???!!! מחכים כנראה עד שהם יגיעו...
אני מתה כבר לראות את הפרק ולקרוא את התגובות שלכם. אבל זה יצטרך לחכות מעט.

רינת4

New member
סוף סוף ראיתי את הפרק ../images/Emo58.gif

עוד פרק טוב הצטרף לרשימה (הארוכה). אני פשוט מתה על הסדרה הזו. לא צריך דרמות "גדולות". נראה לי שלא משנה מה יקרה לדמויות האלה , זה תמיד ימשיך לעניין אותי גם עוד 10 עונות. נתחיל בקלייר - לא ממש קורה איתה משהו מיוחד אבל היא עדיין בעיני דמות מעניינת וסוחפת. אני מתה לראות אם תהיה התקדמות איתה ועם בילי. הלוואי למרות שלא הייתה סומכת על זה. דיויד - לא ממש מתמודד עם מה שקרה. אמנם כבר אין לו התקפות חרדה (שראינו לפחות) אבל רואים שמשהו לא טוב עובר עליו. וטלי, אני חושבת שאת צודקת. אנחנו רק בהתחלה לדעתי בהתמודדות של דיויד וכנראה שעונה הבאה תהיה לו קשה. נייט וברנדה- ממש אבל ממש לא משעממים אותי. אני מתה עליהם ביחד ואני גם חושבת שהיא התבגרה. גם נייט התבגר בעונה הזו מאוד ושניהם יחד סוף סוף נמצאים יחדיו בעיתוי המתאים. אני במתח מה יקרה עם עניין ליסה. אח נייט... נראה לי הסוף שלו לא יהיה כל כך מזהיר. בעיקרון מה יכולים לעשות לו? מה העונש על כזה דבר? סך הכל זו הייתה הבקשה של אשתו. לא יודעת...ועל מה דיברה איתו הילדה הקטנה? מישהו זוכר מה היא הביאה לו? רות' וג'ורג' - מי יודע מה יהיה עם הג'ורג' הזה? דווקא לי נראה היה כי בפרק הזה הוא באמת התאמץ והשתדל ושהוא באמת התכוון למה שהוא אמר לרות. לא נראה לי שהוא לא היה שחם עם זה. הוא אמר שהוא ישתדל. וזה בסדר גמור. אי אפשר להשתנות בן רגע ואי אפשר להבטיח דברים כאלה רק להבטיח שנעשה את המיטב. ריקו - אח...ריקו ריקו ריקו... למה עשית את זה לעצמך? אני גם חושבת שהוא מפגר על מה שהוא עשה אבל מצד שני אני גם אוהבת אותו ומקווה שהיא תסלח לו כי כואב לי עליו. לא יודעת...הוא עשה שטות אבל אני מתה שהיא תסלח לו. אחרי הכל וואנסה אוהבת אותו. היא מאוד גאוותנית ויהיה לה קשה לסלוח אבל אני מקווה שלא יהיו כאן גירושים. דבר אחד שחסר לי בסדרה: איפה נת'ניאל?? איפה ליסה? בעיקר חסר לי נת'ניאל. ראינו אותו רק פעם אחת העונה (אולי פעמים אני לא זוכרת) ואני מתגעגעת...

sfu

New member
פרק מדהים! ../images/Emo58.gif

אני בטוח שהקליף-האנגר של סוף העונה יהיה קשור איכשהוא במאיה ומלחמה על החזקה עליה בין נייט למשפחת קימל - אם כי לא מתאים לעמוק לרדת כביכול לאופרתיות סבון אבל משום מה יש לי תחושה...

למעלה