4x10- A Paige form the past

PopPy

New member
../images/Emo58.gif4x10- A Paige form the past

וואו... פרק חזק, תרם המון לדמות של פייג´ לדעתי, אחד הפרקים הטובים של ליאו לדעתי, שלא נדבר על פייג´... משחק מדהים של רוז + פאה מזעזעת של רוז, ומשחק מעולה של בריאן. וג´וליאן
נראה מפחיד עם הג´ל הזה... הקטע בהתחלה שקול
רצה להפוך לשוטר- מצחיק וחמוד מאוד, חוצמיזה ג´וליאן
נראה שם מדהים
הקטע עם הרוחות היה קצת מאולץ למען האמת, לא אהבתי את החלק הזה של הפרק, למרות שהקטע עם הנשיקות בהתחלה... אהם
זה היה יותר מדי מאולץ, כרגיל המשחק של אליסה היה עלוב לעומת רוז, ובריאן לדוגמא, המשחק של ג´וליאן
היה מעולה, כיוון שבסה"כ הוא שיחק בערך חצי פרק דמות שהיא לא ממש מוגדרת... עדיין לא הבנתי מה הקשר בין ההקפאה לבין העובדה שהם היו רוחות- הם בכל זאת היו בגוף של פיבי וקול
, שהוא גוף אמיתי מאוד, במיוחד של קול
בכל מקרה, הפרק מרגש מאוד, עצוב מאוד, הקטע עם הרוחות היה קצת מאולץ ומהיר מדי,והיה ברור לחלוטין גם בלי לקרוא ספוילרים שפייג´ יצאה משם בחיים רק בגלל שהיא אורב אווט... בקיצור: אהבתי. ומכיון שהחלטתי שמעכשיו אני נותנת ציונים לפרקים מיד אחרי הפרק בלי להשוות אותו לפרקים אחרים, בפני עצמו הוא מקבל 8.5, בגלל שהקטע עם הרוחות היה מאוד מאולץ, ובגלל המשחק של אליסה שהרס הכל. אם זה לא היה- 10.

Ophel McNeil

New member
בזמן האחרון באמת התחלתי לשים

לב שאליסה מילאנו, מי שפעם החשבתי לשחקנית משובחת מאוד - היא שחקנית לא יותר ממוצעת.
הולי מרי קומבס (פייפר) שחקנית ענקית (אפילו מיכל אמרה - סימן שהיא באמת שחקנית מדהימה!).
בראין קראוז (ליאו) שחקן נפלא כשהוא לא עושה פרצופים (אם כי לא חסרות לא פאשלות בתחילת העונה השניה, תודה לאל שזה נגמר).
כשג´וליאן מקהמון (קול) משחק דמות טובה המשחק שלו בהתאם, כשהוא משחק רע - *שורת קללות מצונזרת שכוללת את ג´וליאן מקמהון, קול ואקדח טעון*
רוז מגאווין (פייג´) משתפרת ומשתפרת (אומרים שהמשחק שלה ב4X16 מדהים).
ואיפלו שאנן דוהרטי (
) הפורשת ידעה לשחק כמו מקצוענית.
אבל אליסה?? לא יודעת... ב4X04 למשל, היא שיחקה מזעזע, איום, נורא
אבל הפרק הזה גם דרש יכולת משחק מיוחדת, וגם רוז לא שיחקה כזה טוב.... אבל אפילו בסתם פרקים כמו 4X12 או "סלחו לעבר שלי" מהעונה השניה, רואים שהיא לא יותר משחקנית ממוצעת - מה שמרגיז אותי מאוד. ועכשיו לין תבוא ותעלב בשם פיבי, ואליסה. לא נורא.

Woogyman

New member
לכל שחקן יש עליות וירידות

דווקא ב"סלחו לעבר שלי" היא שיחקה טוב כשהיא הייתה צריכה להחליף דמויות, ויש גם המון פרקים בעונה הרביעית שהמשחק שלה טוב. בפרקים שציינת (404 בעיקר) המשחק שלה באמת לא משהו, אבל גם של השחקניות האחרות לא. שאנן הייתה שחקנית מעולה, זה ידוע. אבל אל תשכחו שמוקדם מדי להשוות אותה לרוז - לשאנן היו שלוש עונות לשבח את הסגנון שלה, רוז שם בקושי עונה. ורגעעעעעעע - אופל, לא ראית את 416?!?!? המשחק של רוז שם מהמם. אני יכול לנסות להכין סרטון מהקטע שמדברים עליו.

Ophel McNeil

New member
עוד שבוע, בעזרת השם,

(ותום
) אני הולכת לראות את כל שאר העונה הרביעית, והשניה.
ולא אהבתי את המשחק שלה בכלל ב"סלחו לעבר שלי", רק כשהיא ישבה עם אנטון באחוזה זה היה טוב. אבל כשהיא רק התחלפה עם הגלגול הקודם שלה, אז המשחק של הגלגול הקודם כשהוא רק קלט שהוא בהווה היה גרוע! וכמו שאמרתי - רוז ממש משתפרת.

PopPy

New member
אוי באמת...../images/Emo85.gif

(ארמ אני לא בטוחה אם יש פה ספויילרים, נסמן בכל מקרה כדי שאני לא אקבל צעקות...)
ספוילרים למשחק של הבנות בעונה הרביעית (?!)
המשחק של שאר השחקניות לא היה טוב ב4x04? נו באמת... המשחק של רוז בפרק הזה היה מדהים, כרגיל, שלא נדבר על הולי, שעוד לא נתקלתי בפרק אחד בו היא שיחקה גרוע- בפרקים הראשונים של העונה הרביעית לדוגמא, היא הייתה צריכה לשחק לפעמים את פייפר כמרגיזה, והיא עשתה את זה בצורה מאוד משכנעת, הולי מרי קומבס פשוט שחקנית ענקית, ורוז מקגוון לא מפגרת אחריה בהרבה. לעומת זאת אליסה מפגרת בשנות אור אחרי המשחק של הולי ורוז! כשראיתי היום את הפרק שוב הבנתי למה אהבתי את המשחק של בריאן קראוז בפרק הזה- הוא מזכיר לי את דין קיין
(קלארק קנט/סופרמן ב"לויס וקלארק") בכל התחומים!!! אותן הבעות פנים, אותו דיבור, והוא גם כוסון
לא ברמה של דין
או ג´וליאן
, אבל בהחלט כוסון. כשהוא היה עם פייג´ הוא דיבר ממש ממש ממש בסגנון של דין קיין
כשהוא היה משחק את קלארק, ובשלב מסוים גם את אותה הבעת פנים... ושוב, לאור העובדה שג´וליאן
היה צריך לשחק דמות לא מוגדרת בפרק הזה הוא היה מעולה.. *חוזרת לאורחים שלי*

Woogyman

New member
בא לי לראות שוב את לויס וקלארק

הייתי מכור לזה פעם. אולי נארגן איזה עצומונת לערוץ 6?

Woogyman

New member
עוד לא ראיתי

נגמרו לי הדיסקים באמצע, אז לא הספקתי לצרוב את כל הפרקים שלא ראיתי לדיוידי.

Woogyman

New member
כן

אבל בדיוידי הרבה יותר כיף. לא חיכיתי 8 שבועות בלי פרקים חדשים בשביל לשבת מול המחשב.

Ophel McNeil

New member
רמת משחק היא לא ספוילרים,

והודעות כאלה גורמות לי לשנוא את ליאו (דין קיין?! דין קיין?!
*מקיאה*). רוז גם לא שיחקה משהו ב4X04.... טוב, בהתחשב בנסיבות - זה די קשה....

על מה היה 4X04../images/Emo35.gif../images/Emo58.gifבתמונה...../images/Emo58.gif

ראיתי אותו כבר אבל אני לא זוכרת על מה הוא..
תמונה מ-A Knight To Remember

p3

New member
4X04 (../images/Emo58.gif)

זה הפרק בו פיבי ופייג´ מחליפות גוף, התלמיד של מורה דרך בורח ממוות במישור הלימבו, יאדה יאדה יאדה... אני לא מבין מה יש לכולם נגד הפרק הזה, או המשחק והבימוי, זה אחד הפרקים האהובים עליי... ז´תאמרת, פייג´ (כן, גם פייג´!) ופיבי קצת הגזימו עם הדמויות אחת של השנייה לשני הכיוונים, והלימבו היה טיפה מאולץ, אבל זה היה פרק ממש חמוד!!! נורא אהבתי ת´פיקניק בסוף...

PopPy

New member
אוי באמת...../images/Emo85.gif

(ארמ אני לא בטוחה אם יש פה ספויילרים, נסמן בכל מקרה כדי שאני לא אקבל צעקות...)
ספוילרים למשחק של הבנות בעונה הרביעית (?!)
המשחק של שאר השחקניות לא היה טוב ב4x04? נו באמת... המשחק של רוז בפרק הזה היה מדהים, כרגיל, שלא נדבר על הולי, שעוד לא נתקלתי בפרק אחד בו היא שיחקה גרוע- בפרקים הראשונים של העונה הרביעית לדוגמא, היא הייתה צריכה לשחק לפעמים את פייפר כמרגיזה, והיא עשתה את זה בצורה מאוד משכנעת, הולי מרי קומבס פשוט שחקנית ענקית, ורוז מקגוון לא מפגרת אחריה בהרבה. לעומת זאת אליסה מפגרת בשנות אור אחרי המשחק של הולי ורוז! כשראיתי היום את הפרק שוב הבנתי למה אהבתי את המשחק של בריאן קראוז בפרק הזה- הוא מזכיר לי את דין קיין
(קלארק קנט/סופרמן ב"לויס וקלארק") בכל התחומים!!! אותן הבעות פנים, אותו דיבור, והוא גם כוסון
לא ברמה של דין
או ג´וליאן
, אבל בהחלט כוסון. כשהוא היה עם פייג´ הוא דיבר ממש ממש ממש בסגנון של דין קיין
כשהוא היה משחק את קלארק, ובשלב מסוים גם את אותה הבעת פנים... ושוב, לאור העובדה שג´וליאן
היה צריך לשחק דמות לא מוגדרת בפרק הזה הוא היה מעולה.. *חוזרת לאורחים שלי*

As I Am

New member
תודה אופל, גם אני אוהבת אותך. ../images/Emo103.gif

(לא). "ועכשיו לין תבוא ותעלב בשם פיבי, ואליסה." ... ... ... אני אשמח, אופל, אם לא תנסי לחזות מראש את ההתנהגות שלי, תודה. אם אני אעלב מההודעה זה יהיה בשם עצמי ולא בשם פיבי/אליסה. זה שפיבי היא הדמות האהובה עלי לא אומר שאני ארוץ להגן על אליסה מילאנו ועל המשחק שלה, מן הסתם כי לא ראיתי את הפרקים שאת מדברת עליהם. היא הדמות האהובה עלי בגלל האופי שלה, לא בגלל השחקנית שמשחקת אותה. להפך, את אליסה מילאנו אני אוהבת בגלל הדמות שהיא משחקת... שלפי דעתי, ולפי מה שראיתי עד עכשיו היא משחקת מצויין. >.< לין

Ophel McNeil

New member
../images/Emo12.gif

אני לא יודעת מה עובר עליך, אבל אודה לך אם לא תאשימי אותי בו. אני מכירה אותך, ויודעת שאת אוהבת מאוד אל אליסה מילאנו ופיבי, ולכן שיערתי, השערה הגיונית לחלוטין, שבגלל שנאמר שאליסה לא משחקת טוב - את תבואי ותגידי שהיא כן משחקת טוב, תתני דוגמאות, וכו´ וכו´. כמו שהגיוני לשער שאם מישהו יגיד משהו רע על ליאו הוא לא יראה יותר את אור השמש באשמתי (סתם! סתם! אבל אני בהחלט אצא להגן על ליאו...
) לא יודעת איך הפכת את זה לתקיפה אישית עליך...
ובלי קשר, אליסה עצמה היא בערך כמו דניאל רדקליף (סליחה על ההשוואה!! היא הרבה הרבה הרבה לעין שעור שחקנית יותר טובה, אבל יש בהם מכנה משותף אחד גדול מאוד) - כשזה לא דורש משהו מיוחד, היא משחקת נהדר, ברגע שהיא צריכה להפגין רגש - המשחק שלה מדרדר פלאים (וזה לא שגיאת כתיב, בדוק). ולא ראית "סלחו לעבר שלי"?! בבקשה, ראית אותו איתי!

As I Am

New member
ברור שראיתי! ../images/Emo103.gif

ראיתי את הפרק הזה איזה חמש פעמים לפחות, ואליסה דווקא משחקת בסדר גמור שם. ו... אופל, דיר... ההשוואה עם דניאל רדקליף... *מעבירה אצבע על הגרון* הייתה מאוד לא במקום... You just wait ´till my Slayers is here!! *מנופפת באגרופים בזעם* ^_^

Ophel McNeil

New member
לא השוותי אותם....

*קול אומלל* אל תהרגי אותי.... הישוותי רק תכונה שיש לשניהם.... *קול ממש אומלל*

p3

New member
ממש, ממש לא נכון...

צריך להעיף רק מבט אחד בפרקים 2X02 ו-4X20 בשביל להבין שאליסה משחקת מעולה, גם כשהיא צריכה להפגין רגשות חזקים...

למעלה