../images/Emo58.gif4x09-Muse to my ears../images/Emo85.gif
ספוילרים קטנים ל4x09 שמשמעותיים רק לפרק הזה, רק מי שלא רוצה לדעת בערך מה קורה בפרק לא חייב לקרוא…
הרגע סיימתי לראות את 4x09 ואני מלאת השראה (היהי) לכתוב עכשיו את ההתרשמות שלי מהפרק בוורד, ואח"כ לצרוב את הדיסק עם הפרקים האחרונים ולשלוח את ההודעה ^_^ בקיצור, הפרק חמוד מאוד, היו כמה יציאות מצחיקות (Cole, I know it´s hard for you, but can you please shut up?
), ו… ארמ… אוקי… האמת היא ש… ארמ… אני כ"כ לא עומדת להגיד את זה…. אני כ"כ לא עומדת להגיד את זה… אני מפחידה את עצמי… גאש! אוקי, ארמ… ליאו וקול באמת.. ארמ… נראים ונשמעים כמו זוג
בזכות כמה אנשים (ובעיקר אנשות) במקום הזה עברו לי מחשבות מאוד קינקיות בראש כשראיתי את הפרק הזה, בייחוד כש… ארמ, קול ביקש מליאו טובה אישית, וכשליאו אורב קול לאנדר וורלד ולפי טרי, כשהם… ארמ… נגעו אחד בשני… זה הקטע העצוב, הקטע המצחיק הוא שכשהם התווכחו הם נשמעו כמו זוג נשוי
אני חייבת לומר שציפיתי מאוד לפרק הזה כדי לראות איך קול יסתדר, ובקטע הזה לא התאכזבתי- הוא התנהג בדיוק כמו שציפיתי- ניסה לעשות דברים שהוא כבר לא יכול לעשות, ורב עם פיבי שדאגה לו… פור בייבי… הוורלוק העיף אותו על הפחים בדיוק כמו שפרו העיפה אנשים… מצד שני, הוא כבר רגיל, למיטב זכרוני פרו עצמה העיפה אותו באותה צורה כמה פעמים
בקיצור הפרק חמוד, ועוד לא החלטתי אם המבטא הבריטי הכבד מאוד של מלודי היה חמוד או מזוויע… העיקר שאוסטרלים (ג´וליאן
) רולז