gilmorefreak
New member
../images/Emo58.gif4X05 ../images/Emo9.gif
אז קודם כל..אם אתן לא זוכרות זה הפרק שללורליי ולוק יש movie night ביחד..ולרורי יש פגישה ראשונה ולא מוצלחת עם טרוור..אמילי מגלה שסוקי בהריון(ד"א מישהי באמת יודעת איך היא גילתה
) ואממ יש את כל הבלאגן הזה עם נטלי(ואוו זה מוזר פתאום בעיברית
) שהיא המעצבת של המלון העתידי ושל מסתבר..הקומה השנייה של בית גילמור(של ההורים כמובן) אוקי עכשיו לתגובות.. אני אוהבת את רורי של העונה הזאת..היא ממש לא מושלמת כבר.. נכון אז היא תלמידה מצטיינת..אבל קשה ולחוץ לה
אין לה איזה בחור חתיך שמאוהב בה נואשות..היא יוצאת בפעם הראשונה וממש מפשלת..
ואז היא מזמינה בחור אחר לצאת והוא אומר לה לא..
זה היה ממש רע ד"א..למה לא
בכל מקרה אז היא לא מושלמת..סופסוף..היא מפשלת לפעמים..ומגיעה לארוחת בוקר בפיג'מה..
ד"א ממש ממש לא מתקרב ללהיות גרוע כמו לשכב ערום על הרצפה..
אהה..ואמילי שיגעה אותי עם הנאום הזה שלה שלרורי אסור להזמין בחורים לצאת והיא צריכה לשמור על רמה חברתית כמו הלימודית/ השכלתית ווטאבר..גבוהה.. אהההההה..ומי היה מצפה מלוק לטיפ טוב בדייט
הפתיע אותי..למרות שזה בסוף לא עזר.. movie night אוקיי יש לי בעיה קטנה שם..לפני הערב..מה קרה עם ניקול שהוביל ללוק העצבני הזה
אמא שלי בדיוק דיברה איתי וכשאני מריצה אחורה זה תוקע את המחשב..
אבל הבנתי שזה קשור לכרטיסים למשחק..פירוט, מישהו
בכל מקרה..פחח..שהוא גירש אותה מהדיינר עם הפלאפון..
אוקיי הוא צריך לקבל את העובדה שזה פשוט לא יעזור לו..ולורליי תעשה מה שבא לה בדיינר שלו..חשבתי שהוא כבר הבין את זה..אחרי כל כך הרבה זמן..
טוב אז החוקים בסרט הרגו אותי..
זה היה פשוט טוב..ואיך היא בהתחלה הקפידה והזהירה אותו מהרכבת שלא תצא מהמסך..
עכשיו..כאילו לא נראה לשניהם קצת מוזר שהוא בא אליה לראות סרט הוא מביא אוכל הם יושבים בחושך..כלום לא מזכיר לאף אחד מהם פגישה
איזה עיוורים אלוהים..התחרפנתי..
אבל בסוף כל החוקים הופרו..ולוק נראה לי גם נהנה מהסרט..והם אפילו דיברו על איך שזה נורא לצאת..בחייכם..תפתחו קצת את העניים
אההההה..ושלוק הזה..עם כל עניין תחושת הבטן הזאת שלו..נו אז הוא לא מבין שזה לא עובד
היה לי את זה עם רייצ'ל אבל בסוף זה לא עבד..עם ניקול גם ונפרדנו..גאד..עם לורליי אתה לא מרגיש בנוח
בעעע..הם שיגעו אותי שניהם..אוי ושלוק ענה לטלפון במקום לורליי וזאת הייתה כמובן חייבת להיות אמילי זה קרע אותי מצחוק..זה היה כזה טוב
פחח..הייתי בטוחה שאמילי תחקור עוד קצת על הערב הזה..אבל לא,כלום..טוב נו..גם זה קורה.. ועכשיו אמילי ולורליי.. אני בעד להקים אגודת שונאי אמילי
אוווווווף האישה הזאת משגעת אותי
ראיתי גם את 406 כבר ושם היא כבר ממש נסחפת עם כל הכניסה לבית מהכניסה האחורית- של העובדים
והלהגיש לה ולהרים את המפית..והכל לורליי..כי סוקי בהריון כבר חודש שמיני..באמת.. טוב נחזור לפרק הזה..אז זהו..אמילי מעצבנת..
היא ממש חטטנית..למה היא צריכה לדעת שסוקי בהריון
הן ממש לא קשורות..היא הוזמנה לחתונה כי היא אמא של החברה הכי טובה שלה וכולם יודעים שמזמינים את כל העולם ואחותו לחתונות..כמו קירק באמת..
אבל אמילי צריכה עדכונים בכל מה שמתרחש בחייה של לורליי..
בעעעעעע..טוב די...היא עצבנה אותי בקיצור.. אהה...ולורליי לגמרי נסחפה בעיניין הנטלי אמילי הזה..טוב אמילי ממש ממש ממש נוראית ואתן ממש לא מסתדרות אבל בחייך לורליי..המעצבת פשוט טובה..קחי אותה וזהו
קצת נסחפה..ואל תגידו לי שבסוף היא באמת תפטר אותה..טיפשי..אה..והקול של נטאלי עצבן אותי..(אני לא יכולה לכתוב נטלי יותר..זה מוזר
) פריס פחחחחחחחחחח..משעשעת
אני אוהבת את הדמות המטורפת הזאת..למרות שהיא השתנתה הרבה..*נאמר לאחר צפייה בפרק 6* היה כזה צפוי שיהייה להם משהו בסגנון הישיבות האלה של חברות החדר..
אהה..טונה ממש מוזרה..ואוו..ממש
אהה..ועכשיו שאני חושבת על זה בעונה השלישית פריס ממש לא עשתה מהפכה כמו שהיא חשבה שהיא תעשה בתור ראש מועצת תלמידים..נכון
ואיך זה שהיא פתאום לא לחוצה בטירוף מהלימודים
ממש השתנתה..ממש
ליין הוו כמה זמן לא ראיתי אותה..וגם היום לשתי שניות..עניין הפיצות..
טוב לראות אותה פה ושם.. מי עוד
מה עוד
אהההההה..קטעים מוזרים..בהתחלה עם הדברים האלה שבאבט נתנה ללורליי לשתול..איך רורי הייתה בשוק.. הקטע עם הצרחות היה קצת טיפשי..לגמרי של בחורות מה שמתאים להן בעיקרון.אבל זה היה מוזר.. קטע ממש מוזר..כשלורליי מגיעה לפני רורי לארוחת ערב שישי והיא נכנסת לאוטו ושומעת מוזיקה ומה לעזאזל היא עושה
רוקדת
ואוו זה היה פשוט מוזר
ממש.. מיותר לטעמי לחלוטין.. פרק מעולה..כרגיל..אבל היו יותר טובים ממנו העונה..
סורי על האורך..ואשמח לתגובות
אז קודם כל..אם אתן לא זוכרות זה הפרק שללורליי ולוק יש movie night ביחד..ולרורי יש פגישה ראשונה ולא מוצלחת עם טרוור..אמילי מגלה שסוקי בהריון(ד"א מישהי באמת יודעת איך היא גילתה