4X04

Aozora

New member
../images/Emo58.gif4X04

שלום...עוד שבוע, עוד פרק. ללא ספק אחד הפרקים הגרועים עד כה, עדיין עם הבזקים חביבים אבל ממש לא יותר מזה. ברנדה והחבר וכל סצנות ה-S&M למיניהן משעממות וטיפשיות, כנ"ל הארוחה עם אמא שלה ואוליבייה...מה הוא קשור בכלל? למה הוא כל הזמן חוזר לחיינו? ופתאום יוצא עם אמא של ברנדה? מוזר. הלאה לקלייר שגם עליה עבר פרק לא כ"כ ברור ודיי מטופש...היא התחילה עם האיש ההוא ואז כשהוא שאל אותה מה היא רוצה שהוא יעשה היא התפדחה וזה הסתיים....הכל בשביל המסקנה המרעישה שהיא אף פעם לא גמרה. ושוב עליי לשאול, את מי זה מעניין? קית' לא יוצא מהארון בעבודה, את זה אני אוהב קצת יותר כי הוא עובר את מה שעבר על דיויד...להם אני נותן קצת זמן לפתח עלילה, בינתיים הם פרווה פלוס בעונה הזו. ג'ורג' והבן האובד שלו...מאיפה זה הגיע? איך האיש הטמבל הזה הצליח לתקוע יתד בתוכנית ואף להביא דמויות מבחוץ? אני לא אוהב אותו ולא רואה לאן עלילת הבן הזו תוביל אותנו, בינתיים זה קצת תלוש, אבל נחכה ונראה. ריקו פשוט מסכן...אין לי מה לומר. נראה שהוא אט אט מפתח עמוד שדרה מול החשפנית ההיא...אבל הפיצוץ עם ונסה קרב....אוי, אוי....אני מרחם עליו! ונייט שלנו, ששומר את הפרקים מעניינים והזויים כמו שצריך. כל הקטעים עם הכלב, וליסה, והמדיום ההיא...כל התהליך האיטי של איבוד השפיות שלו מאד קוסם ואני מצפה לראות איך זה מתפתח. אחות של ליסה כזו זונה!!! איך היא לקחה ממנו כסף! לא יאומן... גם ההלוויה של הפרק הזה היתה מעניינת למדי, עם דיויד וארוסתו לשעבר...מישהו רוצה להסביר למה בפתיחה היא כ"כ פחדה מאבא שלה, כשהיא פגשה אותו בלובי? זהו, לדעתי. פרק מעפן, מקווה שיהיה טוב יותר בשבוע הבא. לילה טוב.

Aozora

New member
תגידו ../images/Emo58.gif 4X05

מעניין מישהו בכלל הדברים האלה? כרגע ראיתי את 4X05 אבל לא נראה לי שמישהו זורק על זה פה, אז לטרוח? בכל מקרה, הפרק שדיויד נחטף בו, אחד הקשים...

ronre

New member
../images/Emo58.gifאתה טועה. אני חייב להגיב.|ס

אני בטוח שמי שראה את הפרק הזה, לא יוכל שלא להגיב עליו. אתה פשוט צריך להבין, שלא כולם כאן ראו את העונה הרביעית, כמונו, ושהרוב מחכים לראות את העונה הזו בערוץ 2 (שתתחיל לשדר ב 21 לחודש, אגב). בכל אופן, הפרק הזה מאוד מאוד קשה, לדעתי. מאוד זיעזע אותי. אהבתי שהקדישו לדיוויד יותר מחצי פרק, והם עשו עבודה נפלאה. עם זאת, קשה לי לומר שאני אצפה בפרק הזה שוב מתישהו. פרק קשה מדי. בד"כ אני מסוגל לראות סדרות שאני מאוד אוהב שוב ושוב, אבל הפרק הזה לא יכלל, משום שהוא מאוד קשה לעיכול. דיוויד עובר התעללות קשה. לא ציפיתי לפרק כזה. אגב, מה הסיבה שאתה רואה את הרביעית רק עכשיו ? חלק מאיתנו כבר צופה בשבועות האחרונים בעונה החמישית.

Aozora

New member
וואלה

אה, לא היה לי ספק שהפרק מעניין ומרגש, וגם לא באתי בקטע של מרמור...אני פשוט תוהה אם למישהו זה מעניין לענות לי על פרקים שהוא כבר מזמן ראה, כי אם לא אז אני לא אטרח לכתוב את דעתי עליהם אחרי הצפייה... ראיתי את שלוש העונות הראשונות בקשת, והפעם נמאס לי לחכות, אז הורדתי את הרביעית ואני רואה אותה עם אמא שלי, בערך פרק בשבוע... אני מניח שאחרי שאסיים את העונה הזאת אתחיל להוריד את החמישית, אבל בינתיים אני משתדל להתענג על הפרקים האלה... וזה לא היה פרק להתענג עליו...פשוט מטורף מה שהיה שם...ממש ממש חזק... וואו...אחד הפרקים. הסוף של הפרק היה intense ממש...ומבחינתי זה היה הפרק הטוב ממש הראשון בעונה הרביעית...הגיע הזמן באמת. עכשיו אני לאאאא יכול לחכות לראות את הפרק השישי בעונה. זה מוזר, מרגילים אותך לקצב של פרק וסוג עלילה וסגנון סיפור ו-narration, ופתאום בפרק אחד הם משנים את כל החוקים...מטורף לחלוטין.

למעלה