421

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif

מצד אחד את צודקת אבל מצד שני זה היופי בטלוויזיה.. כמו שאני תמיד רוצה Happy end בסרטים, ככה אני רוצה שדברים יסתדרו יותר טוב בסדרות מאשר בחיים. את החלקים הפחות יפים של החיים אנחנו חיים, לא צריך טלוויזיה בשביל זה ואם היא היתה נותנת לו צ'אנס זה לא היה כזה תלוש מהמציאות. היא בכל זאת אהבה אותו, היא עזבה את דין בשבילו. אמנם הוא התנהג בצורה די גועלית אבל עברה לפחות שנה מאז. לפחות לשבת לדבר, להבין מה קורה... הוא אמר לה שהוא אוהב אותה
דין הלך והתחתן עם מישהי אחרת. אם יש כאן הגיון הוא אומר לא ללכת עם האקס הנשוי שלך. במיוחד לאור העובדה שהיא זו שסיימה את הקשר ביניהם

m L m

New member
../images/Emo58.gif421../images/Emo58.gif

יש הבדל בין אהבה למשיכה וזה מה שהיה אצל רורוי וג'ס. הם כ"כ לא מתאימים ורורי הבינה את זה. אני אישית לא סבלתי את היחסים בניהם - אני לא יכולה לסבול כשהגבר אומר שחור והאישה אומרת שחור למרות שזה לבן! ועם דין הוא נתן לה יותר להביע את דעתה והתחשב בה - למרות שאני לא מצדיקה בגידה.

ayaliar

Well-known member
עד כמה שזכור לי../images/Emo58.gif

היא אהבה אותו לא רק נמשכה אליו. זה מה שהיא אמרה לו לפחות.. i think i may have loved you דין לא נתן לה להביע את דעתה, הוא פשוט היה חסר דיעה בעצמו

pink slip

New member
../images/Emo58.gifבכל זאת...

זה היה שונה לגמרי הם ממש חמודים, אבל היום שהם כבר לא ביחד... זה לא זה, גם עם דין לא. עם דין זה עוד יותר נורא. בקטע שהיא התקשרה לדין אני כזה "לא, לא לדין. אל תתקשרי אלי, מטומטמת
" פשוט נורא לי לראות אותם יחד. הוא נשוי, פור גוד סייק.

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif

למה היא לא התקשרה לאמא שלה? לא הבנתי את הקטע הזה בכלל. היא מקנאה שדין התחתן כנראה והיא נשארה לבדה הוא אמר לה שאשתו לא מוכנה שהם יסתובבו יחד לא? אז למה לסכסך? ולמה לשאול אותו מה אישתו היתה חושבת אם היא היתה יודעת? לא מתאים לה להיות כזו

looloop2

New member
שאלה!!!

איך אתם רואים את העונה הרביעית? אפשר לראות את זה באיזה שהוא ערוץ שהוא לא ישראלי? אה ובאיזה תאריך תשודר העונה השלישית בארץ בערוץ 10?

ayaliar

Well-known member
לא. מורידים מהאינטרנט

העונה השלישית תתחיל ב-28 במאי בערוץ 10

למעלה