418

m L m

New member
../images/Emo58.gif418../images/Emo58.gif

איזה פרק! הצילו....... מה עשו שם
קודם כל, זה היה ברור מההתחלה שאבא של ג'ייסון חותר לקנות את החברה של ר'יצרד אבל לסוף הזה לא חכיתי! הופתעתי לחלוטין ור'יצרד יצא מ-ג-ע-י-ל! קשה לי לחכות לפרק הבא ולראות איך הכל יתגלגל... אבל אני מקווה שג'ייסון יחליט לפתוח חברה משלו או משהו בסגנון. יו, אני עדיין בשוק ממה שר'יצארד עשה
פשוט גועל נפש! ו.... ג'ייסון.....איזה מסכנון
נשפכתי מצחוק כשאבאשלו אמר שבזכות הבלש הפרטי הוא יודע שג'ייסון יוצא עם לורולי ואמילי הסתכלה עליהם בהלם
ע-נ-ק

ayaliar

Well-known member
../images/Emo58.gif418../images/Emo58.gif

חחחחח איזה פרק
כל הפרק הייתי ככה
זה היה פשוט רצף אחד ארוך של יו
קודם הברבי שומעת את רורי מדברת עליה, אח"כ אבא של ג'ייסון זורק בקלילות את העובדה שג'ייסון ולורליי זוג, אח"כ דין קופץ על רורי משום מקום, והסוף
תמיד ידעתי שאני שונאת את ריצ'רד. הוא איש רע פשוט שוב היה לי עצוב בשביל אמילי... לא משנה מה היא תעשה, לורליי תמיד תמשיך להתייחס אליה כאילו היא בן אדם זר עם איזו קרבה משפחתי רחוקה. אני לא אוהבת את זה. אמממ טיילור
אמממ קירק
כל כך מיותרים. כל כך מבזבזים זמן מסך אחלה פרק OTH האחרון בהמשך..... גם פה, פרק רצוף
בהחלט פרק טוב ביחס לשניים שלושה האחרונים.. היה לי כ"כ עצוב בשביל לוק
זה בטח נורא מפחיד. לא הבנתי דבר אחד: ברוק באה אליו להגיד לו את זה בסוף הפרק הקודם, למה? למה היא רק צעקה עליו שילך כל הפרק אם היא בעצמה סיפרה לו? מה היא רצתה שהוא יעשה? בכל מקרה, היא באמת מסכנה.. לא יכולתי אפילו לכעוס עליה כשהיא גילתה שהיא שיקרה. פייטון כזו סתומה שזה עצוב פשוט. לא ברור לי הסרט של נת'ן אבל אם הוא היה רציני בסצינה האחרונה אז אני עדיין אוהבת אותו. לאמא של נת'ן יש חזה קנוי. קארן מרגיזה אותי, עכשיו בגללה קית' הולך
אחלה פרק

pink slip

New member
../images/Emo12.gif 418? כבר?

רק לפני יומיים כתבתי את דעתי על 417 בשרשור למטה (ואפאחד לא הגיב
)

maya567

New member
../images/Emo58.gif 418

הסוף באמת הפתיע - ריצ'רד הזה עושה יותר מדי בעיות. אבל זה לא מצא חן בעיני - הפרק הזה מסמל את הבעייתיות של כל העונה הזו. אין סיפורים ממש מעניינים, וכבר עניין אותי יותר הסיפור של קירק והבייצים מאשר ג'ייסון ולורליי או רורי ודין (לחזור שוב לקטע דין-רורי-ג'ס נראה לי מיותר לחלוטין - שישאירו את דין מאחור, ויחזירו כבר את ג'ס). בקיצור, לסידרה קוראים בנות גילמור, ועצם העובדה שבפרקים של העונה הזו הסיפורים איתן היו מעפנים ביותר ממש מבאס. אני מקווה שלפחות יש אמת בשמועה שהעונה הזו תסתיים בכך שלוק ולורליי יהיו ביחד. (בייחוד לאור העובדה שזו כבר עובדה ידועה שג'ס חוזר). אם מישהו ראה את הפרומו של שבוע הבא - נראה לי שאלו היו קטעים מהעונה הקודמת... בכל מקרה נראה מעניין.

shedevil1

New member
../images/Emo58.gif418

פרק מלא בבגידות ובביצים מסריחות (תרתי משמע): אבא של ג'ייסון בריצרד וג'ייסון ג'ייסון ולורלי באמילי וריצ'רד הבגידה הפוטנציאלית של דין באישתו (אני הייתי בטוחה שדין ינצל את המומנטום וינשק את רורי..)

ayaliar

Well-known member
כשאת מסמנת ספויילר לפרק מסויים

זה יהיה נחמד אם לא תדברי על דברים שקורים מעבר לזה.. אני לא ידעתי על 2 הספויילרים שכתבת שם וגם לא רציתי לדעת.. גם אם זה רק בגדר שמועות

למעלה