עניין סתמי
New member
../images/Emo58.gif (414-417)
ובכן, נקעתי אתמול את הרגל שלי
(או בעצם היום...
תלוי איך מסתכלים על זה... עכשו לילה
או בוקר
), כהרגלי בקודש, [פעם שניה השנה, בערך פעם מאה בחיים...
ואני תמיד עושה את זה בעיתויים מעולים,
למשל לפני ההרקדה בר"ח, כשממש בא לי לרקוד
, או כשאני ממש ממהרת לקחת משהו מהמורה למת' ואז להספיק לאכול
ואני יורדת מהר מהר מהר במדרגות ומוצאת את עצמי עם רגל פצועה, לא יכולה ללכת למורה למת' ולא לאכול... Oo) בכולופן, נחזור לפואנטה, אז נקעתי את הרגל, מה שגרם לכך שהתעוררתי בסביבות 2 וחצי בלילה, מתה מכאבים ולא מצליחה להרדם שוב. אז החלטתי לשים גרב אלסטית להקל על הכאב. הבעיה היא, שאסור לישון
עם גרב אלסטית, ולכן הלכתי לי לכיוון המחשב לחפש דרך להעביר בה את זמני בנעימים...
[ופה אני מגיעה לקטע המענין, עד עכשו סתם שגעתי אתכם] אז ראיתי את ה4 פרקים של
שיש לי על המחשב (אני תמיד רואה ומוחקת, הבעיה היא שהחלק של המוחקת תמיד מתעכב, אז כרגע יש לי את 414-417 על המחשב...) (האמת שאת 414-15 ראיתי לפני כמה ימים, ועכשו רק השלמתי את 416-17) [ועכשו הקטע הבאמת מענין...
(אני מקווה... Oo)] ובכן- 3 הערות יש לי: 1. זה רק אני או שבתחילת הסדרה ריצ'רד היה אדיש כזה, קורא בעיתונים כשלור ורור וכאלה... ופתאום הוא נהיה משפחתי כזה, דואג להשאר עם לור בקשר כדי שהקשר לא יתנתק לגמרי ובלה בלה. אני שונאת כשדמויות סותרות את עצמם! זה כזה מרגיז שתסריטאים עושים את זה!
כשאני כותבת סיפור, (ואני עושה את זה מדי פעם בפעם) אני דואגת לכתוב לי הערות בקשר לדמויות כדי שאני לא אסתור את עצמי אח"כ! תסריטאים לא יכולים לעשות את זה? זה לא מטריד אותם?! 2. הקטע שהכי אהבתי בסדרה פעם, היה הקטע של רורי ודין בסוף העונה הראשונה... כשרורי אומרת לו "Caz I love you, you idiot" אבל האמת, שהתאהבתי בקטע חדש... יש את הקטע הזה בדייט הראשון-השני של לור ולוק (כאילו הדיט הראשון שלהם בפעם השניה
[אחרי שהם חזרו
]), שלור אומרת לו שמזל שהם חזרו שהוא לא יכול לחיות בלעדיה ובלה בלה... והיא אומרת את זה בטון כאילו-בטוח כזה, ואז הוא לא מגיב ופתאום היא כזה לא בטוחה והיא שואלת "Right?" ואז הוא אומר לה עם חיוך קטן אבל בטון רציני "יוּ בֶט" [סורי, אין לי שמץ איך כותבים את זה באנגלית
) אוך, זה כזה קטע חמודד
3. נכון שזה ממש מעצבן שהעיפו את ג'ס ובסוף אין את הספין אוף [אני פשוט לא מבינה את זה, הם לא יכולים קודם כל להתחיל לצלם את הספין אוף ולהיות בטוחים סופית סופית שהיא מאושרת ואז להעיף אותו מהסדרה? מרגיז
) אבל חשבתי על זה שזה די נחמד שג'ס לא נמצא בסופו של דבר. (ואני דווקא מחביבות ג'ס) אני פשוט הרבה יותר אוהבת את הקשר בין רורי ללוגן. אצל ג'ס הרבה פחות הרגשתי כמה שהוא תלוי בה. הוא יתגבר עליה ויסתדר בלעדיה. (עובדה שהוא ככה עזב אותה בלי מילה). אבל הקטע שלוגן מקנא במסיבה של פין, ושהיא ככה גורמת לקשר שלהם להיות רציני יותר- מעולה!!
זהו, רק רציתי לפרוק... (וואי, יצא לי ארוךך
סורי... וכל הכבוד למי שהגיע עד פה...) ולצי שתוהה
-אז אני די ותיקה, קוראת סמויה, ופעם אפילו הייתי כותבת קצת-הרבה... [הערה אחרונה, ג'סט פור זה רקורד, כתבתי את ההודעה באזור 5 לפנות בוקר... ולא הצלחתי לשלוח אותה, יש בעיה בתפוז או משהו...]
ובכן, נקעתי אתמול את הרגל שלי