אני אמשיך לדבר לעצמי..../images/Emo58.gif4X11
כן אני מודעת לכך שזה פרק לפני..
נו, אז
ראיתי את 12 ואז את 11 ואת 12 שוב..
11..ואוו חתיכת ריב בין לורליי ללוק..לוק משוגע
, לורליי הייתה כל כך קרובה, אני חושבת, כדי להתוודות בפני לוק על אממ..רגשותיה כלפיו
, אבל לא..הכומר היה חייב להופיע..
בעעעעעע.. בכל מקרה..
אממ אולי יש ניצוץ של קליטה אחרי השיחה הזאת היום
ואמממ..היא צודקת..לוק ממש לא נראה כאילו הוא עזב ועבר לגור עם ניקול..ושבוע לקח ללורליי לעכל את זה
קצת נסחפה לא
אחרי הכל הם
רק[כן, בטח] חברים..
לא משנה..בקטע עם האת חפירה שהוא הלוואה לה לפני שלוש שנים..זה היה ממש מוזר..
הוא שיחק שם מוזר כזה..לא יודעת..יותר מדי עצבני
[התמכרתי לסמיילי-
] ליין ומיסיז קים- פאאאאאאאאאאאקקקקק
לא ראיתי את זה בא..
לורליי הייתה לגמרי אמהית בקטע הזה..כל הכבוד לה..קצת ריחמתי על מיסיז קים (מרת/גברת קים זה פשוט מוזר מדי..) ועוד כשהיא גילתה את הכל..ממש לא חשבתי שהיא פשוט העיפה אותה מהבית..חשבתי שהיא הציבה לה תנאים מטומטמים שליין לא יכלה לעמוד בהם אז היא עזבה..אבל..פשוט..ואוו..ואיך כשהיא גילתה את הכל..
טוב זה היה מצחיק עצוב כזה.. רורי
אנושית
ואוו איזו השפלה כבר זאת הייתה
היא כל הזמן עושה לעצמה פדיחות בציבור..ואני אזכיר..הפעם היא הייתה בטוחה שזה שהיא הציעה לו לצאת ואמר לה לו(זה מחדר הכביסה) מפיץ עליה שמועות שהיא אובססיבית לגביו ורודפת אחריו לכל מקום..כשזאת למעשה הייתה מישהי אחרת..
שועשעתי מאוד..
פריס ואממ..אשר..בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טוב זהו..משהו אחד לסיום..כי אני javajunkie...
LORELAI: Well, they may as well have, because I spend as much time with Nicole as you do. LUKE: And the judgment's back! LORELAI: I could move in with you guys. You wouldn't know. LUKE: You know, none of this is any of your business. LORELAI: It's absolutely my business. LUKE: How? LORELAI: Because! I wasted a week of my life adjusting to the idea that you had moved only to find out that you haven't moved. LUKE: How much adjusting did you have to do? Nothing's changed! I still see you everyday, I still cook your food, I still serve your coffee. What do you care? LORELAI: I care. LUKE: Why? LORELAI: Because I don't want you to move. LUKE: Why? Why don't you want me to move? --כל כך קרוב--
[Lorelai stares at him for a second, but a door opens behind them and Lorelai and Luke lower their heads guiltily. Reverend Skinner walks in.] REVEREND: Lorelai? Luke? [Sees the tools.] Oh, thank God! Carry on
אה ועוד משהו..
LUKE: Um, our apartment. LORELAI: You and I, we're getting an apartment?
זה היה
כל כך טיפשי מצידה להגיד את זה..כאילו..מה היא חשבה
פדיחות לה..
לא מבינה..באמת שאני לא מבינה מה היא חשבה באותו רגע..