401~!

Bakura

New member
../images/Emo58.gif 401~!

אז מה, סאסקה יבוא, יעשה "...סליחה, כולם :<?" וכולם יהיו כזה "OUR HERO! הרגת את איטאצ'י, מדהים שלנו~" והכל יהיה חיבוקי? ומה עם חבורת הפסיכופטיים שלו? אבל איזה חמוד טובי, כיבס לו את הבגדים. אגב. XD GIRLFRIEND בקטע של איטאצ'י. לול. כאילו קישימוטו מוסר לפאנגירלז הסאסקהאיטאצ'י וואחד ביטצ'סלאפ. XD

¥otamsh

New member
אז... רגע.. לא הבנתי X.X

הוא ממש ממש שחרר אותו בסוף? נתן לו ללכת? אז למה זה היה טוב? סאסקה לא מתכוון להרוג אותו? הוא לא ה-רע עכשיו? כאילו. מה קורה עכשיו??! X.X

ANGELUSPIKE

New member
הוא לא הרג אותו.....

כי הוא צריך להרוג את דאנזו קודם, אחרי שהוא יהרוג את דאנזו הוא יטפל באקטסוקי.

¥otamsh

New member
...

למה את דאנזו? כי הוא זה שציווה להרוג את כל הכפר? זה אומר שיהיה עכשיו קלאש כזה בין סאי לסאסקה כי סאי ינסה להגן על דאנזו או משו? X.X ואז נארוטו לא יידע למי לעזור. זה יכול להיות מעניין. ולמה הוא פשוט שיחרר אותו? מה הוא מצפה שהוא יעשה בדיוק? כאילו,אני בכלל לא מבין לאן הוא חותר עם הסופר מאסטר איבל פלאן שלו, הטובי הזה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif כי הוא חתיכת מניאק. XD

וסאי גם שונא אותו, ממש לא נראה לי שהוא יגן עליו. אם כבר סאי צריך לפגוש מישהו, זה את סויגטסו, ואז יהיה לנו זוג הומואים קאנוני D::mad:!@#!

ANGELUSPIKE

New member
איטצ'י../images/Emo99.gif

אין אני מת עליו (והוא מת), זה לא יאומן כמה איטצ'י יוצא אובר בפרקים האחרונים, למה לסאסקה לוקח כל כך הרבה זמן להבין משהו, יאללה אח שלך היה כל כך טוב שהוא היה הופך להיות בסט פרנד פור לייף של נארוטו, רק חבל שאיטצ'י מת כדי שסאסקה יבין את זה, מעניין אותי לדעת מי הייתה החברה של איטצ'י.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif...../images/Emo58.gif

החברה של איטאצ'י, ואני אומרת ברצינות, הייתה שם בטח רק כי קישי לא אהב שכולם אמרו שהוא הומו.

RaVeN IYI

New member
א-אבל איטאצ'י יפה מדי מכדי להיות עם מישהו >:

הוא היה צריך להיות א-סקסואל! או נרקיסיסט? ;; [איפה עוד הוא ימצא מישהו יפה מספיק מלבד במראה?] בקיצור. איטאצ'י > איטאצ'י ושות'. ...ואת זה אמרה איטאנארו-שיפרית. >: מה שלומך, באקי? XD אה כן. אני עדיין לא רואה שום סיבה שמצדיקה את העובדה שסאסוקה עדיין קיים. |: בוהו.

לאו דווקא חברה...

התרגום המדוייק של המילה ביפנית שמופיעה כשטובי מציין שלאיטאצ'י הייתה חברה היא "Lover" ולא "Girlfriend". משמע שזה גם היה יכול להיות גבר. מוהאהא.

למעלה