../images/Emo124.gif3X14!!! איזה תענוג...
וואאאווו!!! אחד הפרקים הציניים במיוחד, ואפילו היה קצת אירוני. בפרק היו שני מרכיבים מעניינים: האדי והתפתחותה של הדמות - קמרון. - האדי - לחלוטין ראיתי את הסקרנות של האוס להתקרב אל קאדי, אבל הוא מונע את זה מעצמו. הוא תמיד מעדיף להתנהג כמו קרצייה כדי שאולי בצורה הזו, יסתיר את משהוא באמת מרגיש, אבל קאדי לא בורה, היא הבינה שיש לו משהו כלפייה (או שהוא סתם אוהב להציק לה כדי להשיג את משהוא רוצה, וגם כי הוא אומלל כל כך, אז הוא מתעסק בחיי שלה, אבל אני מעדיפה שלא לדבוק באפשרות הזו) אבל היא גם יודעת, שלא יצא מזה שום דבר, שניהם יפגעו בסוף (היא לא מוכנה לקחת את הסיכון הזה, ואני חושבת שהיחס העוקצני במיוחד, כלפייה, בגלל כל משהראו לנו ב"שלושה סיפורים" שהיא הסכימה ועשתה את משסטייסי אמרה, לא מספיק שכבר ה"יחסיםים" ביניהם מתוחים, עוד גם לערב בזה רגשות מסובכים כל כך, כשהיא, הבוסית שלו). כמובן שאני נהניתי מאוד מהקטעים האלה, אבל אני כל כך לא רוצה שיהיה קשר רציני בהאדי, למרות שיהיה עוד מה לנתח, שזה מציון מבחינתי, אבל אני לא רוצה לרואת את האוס סובל/משתנה בצורה בלתי הפיכה/קאדי נפגעת. אני פשוט נהנית מהמצבים שבהם יש ביניהם להבה חלשה כזו, אבל אני לא רוצה שתשרוף. - קמרון - היא בהחלט משתנה בעונה הזו, היא בהחלט מאמצת את הציניות המתוקה-מרה הזו, ד"א אני אוהבת אותה יותר בעונה הזו, כי היא מעניינת יותר עכשיו. אני אהבתי כמה קטעים בפרק הזה שהיו מעניינים לגבי קמרון, השיחה שלה עם פורמן, שקצת הייתה מוזרה, למרות שהוא בדיוק נגע בנקודה הרגישה שלה, אבל היא התגברה על זה תוך כמה שניות (ובל זאת, אני מצפה ממנה להבא, לא להראות את החולשה שלה, ויש דרכים כיצד לעשות את זה) נכון, היא לא הדמות הכי אהובה עליי בסדרה, אבל בהחלט מעניין לראות את ההתפחות הזו, אני לא חושבת שקמרון באמת תשתנה, זה תלוי בכותבים, אבל היא בהחלט מתחזקת ויש בה צדדים חדשים, שלא ראינו בעבר. השיחה האחרונה, של קמרון וצ'ייס, הייתה משעשעת במיוחד, אני ד"א מאוד אהבתי את הצורה שבה היא דיברה איתו. וצ'ייס, תמיד יוצא בצורה כלשהיא חצי מצחיק חצי בור וחצי צודק, ויש מקרים, בצורה שלמה. (שוב, סורי בנות, אבל זו דעתי) אוי כמה אירוני הייתה השורה האחרונה בפרק, "...אתה לא האחד בשבילי..." שקמרון אמרה, ואם שמתם לב, צ'ייס חייך בחיוך ממזרי. (הרי שניי השחקנים, ג'ניפר וג'סי (איזה שם...><) מאורסים...והוא כנראה, בהחלט, האחד בשבילה... - התיק הרפואי - היה הזוי ביותר, אבל מרתק. במיוחד אהבתי בתחילת הפרק, כשהאוס והילדה התווכחו על ה"כאב" הבלתי מורגש/מחריד שלהם... התולעת הזו הייתה מזעזעת, משעשעת, אבל בכל זאת, מזעזעת. (משעשע, בגלל משצילמ/ה בנייד...>< וגם בגלל התגובות של האוס...) ומזעזע בגלל שזו פשוט תולעת, ארוכה מאוד, בבטן שלה, שהאמת היא נראת כמו סרט מדידה רגיל, שקצת ליכלכו בצבע אדמדם, וגם כי הילדה ראתה את זה מבלי שהרדימו אותה, ולא כאב לה. זה היה הכי הזוי בפרק הזה. יש לי רק שאלה אחת. האם - החוסר תחושה לכאב - של הילדה, נגרם בגלל התולעת? או שזה לא קשור אחד לשני? עדיין יהיה לה מחסור בתחושת הכאב? (אני מבינה טוב מאוד אנגלית, אבל יש כמה מונחים רפואיים, שאני לא מכירה, שגם אם היה תרגום, לא הייתי מבינה אותם, או שפשוט פספסתי משהו) At last but not least (כפי שיו אומר) - האוס - התענגתי מההצקות המשעשעות שלו כלפיי קאדי, אהבתי את השיחות עם וילסון (כמו תמיד, אני אף פעם לא התאכזבתי משיחות הילסון (איך שלא מאייתים את זה), ואויש, הינה משהו שאני לא אוהבת בהאוס בפרק הזה במיוחד, הוא לקח את הסנדוויץ' של וילסון ולא מספיק שהוא לא שאל, אחריי שהוא נגס בביס אחד, הא החזיר חזרה. ("רק רצה לטעום") (למרות שריירתי, מעצם העובדה לראות את יו אוכל, אחח הייתי רוצה להיות הביס הזה, אוי, איבדתי שליטה קצת, וחזרתי לכדור הארץ במהירות) אני לא אוהבת ברבריות, האוס אולי לעיתים מרחיק לכת בתגובות שלו, או שסתם בא לו לעצבן מתוך סקרנות, אבל זה, קצת הפריע לי. אני חשבתי גם על משהו דיי שטחי בקשר לפרק הקודם והזה, איפה הכובע המכוער/משעשע/חמוד שחבש בפרק הקודם? כי הוא לא היה בחוץ? הוא כן היה, והוא לא חבש...>< נו טב... (אולי המלבישה וכל השאר לא אהבו את זה, אבל כל דבר הולם את יו, אולי בפרקים הבאים) בקיצור, אני נהניתי מהפרק, מאוד, אבל אין כמו 3X07 SOACG ו- 3X12 ODOR (גם 3X13 אהבתי מאוד, אבל לא הכי הכי, מבין הפרקים המשעשעים בעונה זו, הוא היה הכי מצחיק...) אני הולכת לראות שוב את הפרק, לראות את ההפרטים הקטנים הנוספים, שאוליי התנדפו בצפייה הראשונה. סוף שבוע נעים לכולם. אנה :] נ.ב משהתנוון מההודעה שלי, כדאי לשתות משהו ולקפץ קצת, להזרים את הדם בגוף, ואם לא, אז מצוין :]