3X14

anatge

New member
יוו

ראיתי כבר 4! 4 פרומואים לפרק.. אני חייבת לראות

Elizabell

New member
עדיין לא כולם ראו...

אני עדיין עוד לא ראיתי, נשאר עוד איזה שעתיים בערך....>< אני אראה כבר מחר. ואני חושבת שכבר מחר השרשור הזה יגדל...(אני בעצמי אדאג לכך :)

DarkMagic18

New member
חה, אני חייבת להשוויץ^_^../images/Emo28.gif

יש לי מן משו מגניב שכזה שאני מורידה במהירות של 10 מגה לשניה
הורדתי את הפרק בחצי דקה היום וראיתי
ועכשיו הספוילר ובסופו הפתעה->-> המון רווחים
גההה, נמאס מהם כבר
די להביא פרקים שהמטרה שלהם זה לנתח פסיכולוגית את האוס
הבנו שכואב לו
יופי
יאללה קרצייה
ואיכ. התולעת הענקית והדוחה הזאת=\ בהתחלה חשבתי שזה המעיים שלה או משו, לא הבנתי למה זה כלכך צר, עד שהבנתי שזה תולעת
והאחות שצילמה את זה
זה היה משעשע
בכולופן, פרק חביב, משעשע, קמרון לגמרי הזויה עם הרצינות שלה לגבי דברים שאמורים להיות קלילים, אבל סה"כ פרק טוב. המון תגליות חדשות. קאדי רוצה את האוס, האוס רוצה את קמרון, קמרון רוצה לעשות סקס עם צ'ייס וצ'ייס סתם רוצה לעשות סקס

איך ייתכן? ../images/Emo58.gif

מהו אותו דבר מגניב שאת מורידה ממנו?
[לא בפורום, כמובן] והתולעת פשוט שעשעה אותי

Dead Scene

New member
../images/Emo58.gif יש לי רק דבר אחד לומר

he wannnnnnnnnnnnnts her!!! האהאהאהאה האוס וקאדי!!! תעשו כבר ילד!!!!!

Yavin Almeida

New member
../images/Emo45.gif

אני עובד על תרגום לעברית התרגומים בטורק לוקחים יותר מידי זמן להאוס.
!

o r t a l i t

New member
אוי ואי, ../images/Emo58.gif

זעזע אותי הקייס.. האמת לא ככ אהבתי את הפרק.. בעיקר ביחס לכל שאר הפרקים האחרונים... מה שכן, אהבתי את האדי בפרק 3> [למרות שחבל שרק היא מודעת למה שקורה בניהם, והוא מכחיש] וקמרון הרגה אותי עם צ'ייס חחחח

Breakable

New member
../images/Emo58.gif הו הו הו ../images/Emo221.gif

פרק חביב... לא אהבתי כל כך את המקרה חחח קמרון + צ'ייס? לא היה מפתיע אך בכל זאת לא היה צפוי האוס הרג אותי עם קאדי.... יאללה שהיו כבר ביחד =P

Elizabell

New member
../images/Emo124.gif3X14!!! איזה תענוג...

וואאאווו!!! אחד הפרקים הציניים במיוחד, ואפילו היה קצת אירוני. בפרק היו שני מרכיבים מעניינים: האדי והתפתחותה של הדמות - קמרון. - האדי - לחלוטין ראיתי את הסקרנות של האוס להתקרב אל קאדי, אבל הוא מונע את זה מעצמו. הוא תמיד מעדיף להתנהג כמו קרצייה כדי שאולי בצורה הזו, יסתיר את משהוא באמת מרגיש, אבל קאדי לא בורה, היא הבינה שיש לו משהו כלפייה (או שהוא סתם אוהב להציק לה כדי להשיג את משהוא רוצה, וגם כי הוא אומלל כל כך, אז הוא מתעסק בחיי שלה, אבל אני מעדיפה שלא לדבוק באפשרות הזו) אבל היא גם יודעת, שלא יצא מזה שום דבר, שניהם יפגעו בסוף (היא לא מוכנה לקחת את הסיכון הזה, ואני חושבת שהיחס העוקצני במיוחד, כלפייה, בגלל כל משהראו לנו ב"שלושה סיפורים" שהיא הסכימה ועשתה את משסטייסי אמרה, לא מספיק שכבר ה"יחסיםים" ביניהם מתוחים, עוד גם לערב בזה רגשות מסובכים כל כך, כשהיא, הבוסית שלו). כמובן שאני נהניתי מאוד מהקטעים האלה, אבל אני כל כך לא רוצה שיהיה קשר רציני בהאדי, למרות שיהיה עוד מה לנתח, שזה מציון מבחינתי, אבל אני לא רוצה לרואת את האוס סובל/משתנה בצורה בלתי הפיכה/קאדי נפגעת. אני פשוט נהנית מהמצבים שבהם יש ביניהם להבה חלשה כזו, אבל אני לא רוצה שתשרוף. - קמרון - היא בהחלט משתנה בעונה הזו, היא בהחלט מאמצת את הציניות המתוקה-מרה הזו, ד"א אני אוהבת אותה יותר בעונה הזו, כי היא מעניינת יותר עכשיו. אני אהבתי כמה קטעים בפרק הזה שהיו מעניינים לגבי קמרון, השיחה שלה עם פורמן, שקצת הייתה מוזרה, למרות שהוא בדיוק נגע בנקודה הרגישה שלה, אבל היא התגברה על זה תוך כמה שניות (ובל זאת, אני מצפה ממנה להבא, לא להראות את החולשה שלה, ויש דרכים כיצד לעשות את זה) נכון, היא לא הדמות הכי אהובה עליי בסדרה, אבל בהחלט מעניין לראות את ההתפחות הזו, אני לא חושבת שקמרון באמת תשתנה, זה תלוי בכותבים, אבל היא בהחלט מתחזקת ויש בה צדדים חדשים, שלא ראינו בעבר. השיחה האחרונה, של קמרון וצ'ייס, הייתה משעשעת במיוחד, אני ד"א מאוד אהבתי את הצורה שבה היא דיברה איתו. וצ'ייס, תמיד יוצא בצורה כלשהיא חצי מצחיק חצי בור וחצי צודק, ויש מקרים, בצורה שלמה. (שוב, סורי בנות, אבל זו דעתי) אוי כמה אירוני הייתה השורה האחרונה בפרק, "...אתה לא האחד בשבילי..." שקמרון אמרה, ואם שמתם לב, צ'ייס חייך בחיוך ממזרי. (הרי שניי השחקנים, ג'ניפר וג'סי (איזה שם...><) מאורסים...והוא כנראה, בהחלט, האחד בשבילה... - התיק הרפואי - היה הזוי ביותר, אבל מרתק. במיוחד אהבתי בתחילת הפרק, כשהאוס והילדה התווכחו על ה"כאב" הבלתי מורגש/מחריד שלהם... התולעת הזו הייתה מזעזעת, משעשעת, אבל בכל זאת, מזעזעת. (משעשע, בגלל משצילמ/ה בנייד...>< וגם בגלל התגובות של האוס...) ומזעזע בגלל שזו פשוט תולעת, ארוכה מאוד, בבטן שלה, שהאמת היא נראת כמו סרט מדידה רגיל, שקצת ליכלכו בצבע אדמדם, וגם כי הילדה ראתה את זה מבלי שהרדימו אותה, ולא כאב לה. זה היה הכי הזוי בפרק הזה. יש לי רק שאלה אחת. האם - החוסר תחושה לכאב - של הילדה, נגרם בגלל התולעת? או שזה לא קשור אחד לשני? עדיין יהיה לה מחסור בתחושת הכאב? (אני מבינה טוב מאוד אנגלית, אבל יש כמה מונחים רפואיים, שאני לא מכירה, שגם אם היה תרגום, לא הייתי מבינה אותם, או שפשוט פספסתי משהו) At last but not least (כפי שיו אומר) - האוס - התענגתי מההצקות המשעשעות שלו כלפיי קאדי, אהבתי את השיחות עם וילסון (כמו תמיד, אני אף פעם לא התאכזבתי משיחות הילסון (איך שלא מאייתים את זה), ואויש, הינה משהו שאני לא אוהבת בהאוס בפרק הזה במיוחד, הוא לקח את הסנדוויץ' של וילסון ולא מספיק שהוא לא שאל, אחריי שהוא נגס בביס אחד, הא החזיר חזרה. ("רק רצה לטעום") (למרות שריירתי, מעצם העובדה לראות את יו אוכל, אחח הייתי רוצה להיות הביס הזה, אוי, איבדתי שליטה קצת, וחזרתי לכדור הארץ במהירות) אני לא אוהבת ברבריות, האוס אולי לעיתים מרחיק לכת בתגובות שלו, או שסתם בא לו לעצבן מתוך סקרנות, אבל זה, קצת הפריע לי. אני חשבתי גם על משהו דיי שטחי בקשר לפרק הקודם והזה, איפה הכובע המכוער/משעשע/חמוד שחבש בפרק הקודם? כי הוא לא היה בחוץ? הוא כן היה, והוא לא חבש...>< נו טב... (אולי המלבישה וכל השאר לא אהבו את זה, אבל כל דבר הולם את יו, אולי בפרקים הבאים) בקיצור, אני נהניתי מהפרק, מאוד, אבל אין כמו 3X07 SOACG ו- 3X12 ODOR (גם 3X13 אהבתי מאוד, אבל לא הכי הכי, מבין הפרקים המשעשעים בעונה זו, הוא היה הכי מצחיק...) אני הולכת לראות שוב את הפרק, לראות את ההפרטים הקטנים הנוספים, שאוליי התנדפו בצפייה הראשונה. סוף שבוע נעים לכולם. אנה :] נ.ב משהתנוון מההודעה שלי, כדאי לשתות משהו ולקפץ קצת, להזרים את הדם בגוף, ואם לא, אז מצוין :]

עוד לא קראתי הכל ../images/Emo58.gif

[מבטיחה לקרוא אח"כ, אני פשוט צריכה לזוז] אבל בקשר לשאלה שלך- החוסר כאב לא נגרם בגלל התולעת. להפך, התולעת נשארה שם כ"כ הרבה זמן בגלל שהילדה לא הרגישה כאב ולכן לא עלו על זה.

ofec bar

New member
תודה! לדעתי

משהו מתחיל להתפתח בין קמרון לפורמן. אני חדשה ולכן לא יודעת עם כבר טחנתם את זה על כלות, אבל ניכר שלקמרון יש משהו כלפי פורמן מתחילת הסדרה.

../images/Emo58.gif

הקייס דווקא היה מגניב.
קצת מופרך מדי.
מבחינת האוס קאדי- אני דווקא לא אוהבת את הכיוון בו העניינים זזים. קצת מתח ביניהם זה נחמד, אבל שלא יהיה יותר מזה. הסצנת "פרידה" של קאדי והדייט שלה הייתה כ"כ דומה להרבה אחרות שכבר ראיתי בעבר, שבעיני זה היה סתם נדוש. קמרון וצ'ייס היו משעשעים בסוף
וזהו, האמת שאין לי הרבה מה להגיד. אולי אני אזכר או אחשוב על זה יותר ואוסיף יותר מאוחר

pink panther 8

New member
אני ראיתי אותו אתמול ב20:45../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב אהבתי את איך שהדייט שלה(שהיסתבר להיות מליונר) הסביר לה איך היא מתנהגת כשהיא אם האוס,זה היה באמת נכון והאוס איזה יופי של קטילה היא הביאה לו חחח את מחבב אותי האוס?? היא השתיקה אותו חחחחח אהבתי את המקרה הרפואי ואהבתי איך שהם השוו צלקות ומקרים מביכים שקרו להם...אהבתי את הקטע שהאוס אמר אני לא יכול להיות אם נשים יותר מדי זמן כי אני משלם בשעה חחחחח וואי זה היה אחד הטובים...!!! וכל הקטע עם ווילסון ->טוב לדעת שהאוס עדיין מחפש דרכים לחיות שוב על שתיי הרגליים(וללתכ נורמאלי) ולא מתחבט עם עצמו למה זה קרה אני כל כך אומלל וכו'...!!! אהבתי הכי הרבה את הסוף... ובזה אני צריכה עזרה היה המשך אחרי שצ'ייס חייך והלך לכיוון של מקרון כי שלי נקטע באמצע אז HELP ME משו קרה?

למעלה