3x09

Raph Rulz

New member
אני לא מאמין שאת אשכרה כתבת את המילים

פרק אחרון לסדרה פשוט כואב הלב

adii1201

New member
../images/Emo58.gifאמג../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הפרק הזה היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!! אני בשוק
פוסי חזר
התגעגעתי
הייתי בטוחה שג'סי מתה
הייתי בשוק כשהבנתי שהם עבדו על קאסידי
המנוול רוצה ליצור עוד קיילים וג'סים קטנים
לא הבנתי מה היה הקטע של ניקול לאסור עליהם להיות ביחד.. כאילו כשהוא היה עם אמנדה זה היה בסדר אבל בגלל שהם גרים באותו בית זה לא
? אני אישית לא הכי בעדם כזוג כי אני רואה בהם כאחים אבל זה סתם היה מוזר שהיא אסרה עליהם.... אני חייבת לציין שהסצנות של לורי דקלן מארק ואיך קוראים אותה היו מוזרות... הבנתי שהם ניסו להוציא מהם משהו על קאסידי אבל זה היה מוזר
אנדי עוזבת
מצד שני הסדרה גם נגמרת כך ש
איזה חמוד ג'וש אבל
נקרעתי מצחוק כשסטיבן תפס אותו ואז הוא אומר לו "כן אני אלך להגיד לאמא שלך שאתה בבית והלכת ישר למיטה" ואז הוא מוסיף "אבל לישון!!!!" יא רייט
מה נראה לך?! היא הציעה את עצמה, היא בחדר שלו, באמת נראה לך שהוא יגיד לא?
קטע משעשע
ג'סי הפחידה אותי
הקטע עם המים היה מגניב בטירוף ואז כשהיא עשתה את זה לקאסידי זה בכלל היה מדליק
אבל היא הייתה מפחידה, הייתי בטוחה שהיא תהרוג אותו
אהבתי את כל הקטע שהם עבדו על קאסידי. קייל היה מעולה וגם ג'סי והיה נחמד לראות את פוסי שוב חוזר
זה היה רעיון מעולה שבוצע מצויין!!!!!! אוף כ"כ חבל לי ועצוב לי שהסדרה נגמרת
הפרקים כ"כ מעולים
אני במתח לקראת הפרק הבא

Raph Rulz

New member
רגע... ../images/Emo70.gif

עכשיו אני קולט שאם הסדרה מבוטלת... סוגרים את הפורום!! לא?! או שלפחות מחכים עד שיסיימו לשדר את הפרקים בהוט (אם בכלל)

adii1201

New member
למה לקלל../images/Emo11.gif?

לא סוגרים עוד שום פורום עד שאבי ואני נחליט שסוגרים

../images/Emo58.gif309../images/Emo10.gif אם אפשר לתת שם לפרק...

אז זה בהחלט יהיה "ארוחות". 1. קייל, ג'סי, קסידי ואמאבא טרייגר. 2. רביעיית לורי, הבלונדה, החתיך והחנון. 3. אנדי וג'וש. עצוב לדעת שאנדי עוזבת. עצוב לדעת שאמנדה נשכחה כלא-הייתה מליבו של קייל. עצוב לדעת שקייל עכשיו לא יכול להביע את אהבתו החדשה לג'סי. עצוב לדעת שאמא של ג'סי מתה, ואני מת לגלות למה. עצוב לדעת שהסדרה הזאת בכלל תיגמר...
עצוב... פשוט עצוב. קסידי חושפת בפני הטרייגרס את העובדה שבתחילת העונה ג'סי רצחה בנאדם תמים ביער. ימח שמם של התסריטאים!!!!!!!!!! חשבתי שג'סי באמת מתה!!!!!!!
בהתחלה לא הסכמתי להאמין לזה... לא הרגשתי לסדרה להפוך בעיניי לכ"כ זולה. ואז פוס נכנס פנימה, ומסתבר שהכל תוכנית שלמה שלו עם קייל וג'סי.
קסידי חושב שג'סי מתה, ולאטנוק התחילו שוב את יצירת האנשים בתוך הרחם המלאכותי. ויש רק עוד פרק אחד לעצור אותם.

Raph Rulz

New member
אוף../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

עד שחשבתי שכבר נפטרנו מהחולתנפש המעצבנת הזאת עם כל המצבי רוח שלה..! היא לא באמת מתה...! בעזסה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Raph Rulz

New member
מישהו מבין לליבי!

שונא שונא שונא את ג'סי!!! "אוווו אני ג'סי... אווו קשה לי לדבר אז אני מדברת כאילו תקוע לי קיסם שיניים בפה. אוווו" תמותי

למעלה