3X03 וואו!!!

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gif3X03 וואו!!!../images/Emo58.gif

ת'אמת אני בשוק שעדיין לא שמו שירשור על הפרק עדיין אבל אני הרגע סיימתי לראות אותו ואני פשוט בתדהמההההה! זה הפרק האהוב עליי (אם אני אומרת כמה דברים פעמיים תתעלמו אני פשוט בשוק אני עדיין מעכלת את כל מה שראיתי ) זה היה פרק מ-ע-ו-ל-ה פשוט אין דרך אחרת לתאר את הפרק הזה המקרה היה פשוט מדהים הוא עסק בבעיה האתית אני פשוט מוקסמת מהפרק הזה...זה הפרק שאני הכי אוהבת בהאוס... הכל מהדקה השנייה של הפרק כי הדקה הראשונה הייתה די מגעילה עם העכבר... וואו קמרון ממש היתבגרה או יותר נכונה ניהייתה יותר "האוסית" היא התחילה לצעוק עליו וממש לענות לו... אני ממש מופתעת מהסיום שהאוס שם יד על קמרון ואמר לה שהוא גאה בה וואו וואו וואו זה כל מה שיש לי להגיד עכשיו... אני עדיין מעכלת את הפרק הזה אחרי שהרגע גמרתי לראות אותו..... והנערה הזאתי שהתאהבה בהאוס....חחח ואיך שהוא ראה את החוטיני שלה ועלה לא הרעיון של המחלה היה פשוט מדהים איזה גאון הוא פשוט גאון!!!!! והאוס אחד הפרקים שבו הוא ממש מותח את הגבולות כאילו להגיד לבנאדם שאתה הולך להרוג אותו ובסוף משאיר אותו על מכונת נשימה כדי שתוכל לדעת מה לא בסדר איתו....פשוט לא בסדר אבל כל כך מעניין לראות!!! קמרון הרגה את החולה בסוף הפרק היא באמת הרגה אותו למרות שיותר נכון להגיד גמלה אותו מייסוריו.... אני פשוט בשוק ואיך היא בכתה בסוף הפרק הולכה לכנסייה...ממש היה לה קשה אם זה וממש ראו את זה(JM שחקנית מעולהההה) אני נהניתי מהפרק הזה כל כךךךך אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבאאא!!! תצפו לעוד תגובות מחר....חחחח....לילה טוב לכולכם! ה-א-ו-ס=ש-ו-ל-ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benjamin Turner

New member
פרק מעולה, אכן, אבל הפרק הכי

טוב של האוס? no way no way
הבנתי שזה הפרק שלורה אינז מER ביימה. התאכזבתי עד מאוד(!) לגלות בו סצינה מmeaning (הם באמת חשבו שההאוס-פריקס לא ישימו לב?
), ואיפה הפצעים שהאוס "איים" עלינו בהם?! אולם פרט לכך, אכן פרק מעורר מחשבה, הדילמה המוסרית (ליתר דיוק, דילמות מוסריות) מרתקת ומהסוג השנוי מאד במחלוקת, הקליניק עלה על כל ציפיותי הרבות (והייתי כל כך מאושרת לגלות שהנערה הזו חוזרת לפתות את האוס בפרק הבא! yay!), וילסון אידיוט כהרגלו בעונה השלישית (קשקוש במיץ כל ענין הפאזל שהוא האשים בו את האוס. האוס מוכן לסייע לחולה סופני לקצר את סבלו, אך לא מוכן להרוג אדם שאינו חולה סופני. מה לא ברור או לא בסדר בזה?), צ'ייס מראה חוט שדרה (הייתי בטוחה שהוא מתקפל ובורח בסצינת המורפיום) וכן, our little girl's growing up
(אם כי לא ברור מה יש לה לחפש בכנסיה בתור אתאיסטית מוצהרת). לא הגבתי עד כה, כי זה מסוג הפרקים שפשוט גורמים לך לחשוב בינך לבין עצמך ולנסות לגבש דעה מוגדרת יותר מכל דבר אחר, לדעתי, אבל אם כבר פתחת שרשור...
לעזאזל, כבר ראיתי אותו שלוש פעמים

אממ.. סליחה

את רשמת בהודעה שלך ספוילר מש"ש
מש"ש למטה שהנערה הזאת חוזרת לפרק הבא. את צריכה להזהיר שזה עוד לא שודר. זה לא מספיק שאת רושמת ספוילר, כי אני כן ראיתי את הפרק, והוא נחשב ספוילר. אני צריכה לגלות דברים על הפרקים הבאים גם?

Benjamin Turner

New member
ראשית, אודה לך אם תמתני את הטון. יש

דרך לבקש דברים, and that ain't it. שנית, הפרומו לlines in the sand שודר על גבי כתוביות הסיום של informed consent, ולכן אינו נחשב לעניות דעתי לספוילר (שלא לדבר על כך שמידת הספוילריות שבידיעה שהטינאייג'רית חוזרת בפרק הבא שואפת כשלעצמה לאפס משמאל).

טריילר/פרומו זה ספוילר לכל דבר.

בכתוביות שהורדתי הייתה הזהרה שהולך לבוא הפרומו ולכן עצרתי את זה לפני זה. אני לא רוצה לדעת מה קרה בפרק הבא, מכיוון שהוא עוד לא שודר הוא נחשב ספוילר מש"ש. וזה לא בדיוק לבקש, אלה החוקים הקבועים בכל פורום של סדרה שאני נמצאת בו במערכת הפורומים הזאת, ואני נמצאת בהרבה. אני לא מכירה את הפורום הזה הרבה זמן, אבל אני מקווה שגם כאן חוקי הספוילרים נוקשים. ואם הם לא, אני אשמח אם יגידו לי כבר מעכשיו כדי שאני לא אכנס לכאן ואמנע מעצמי עצבים מיותרים. תודה. ועזבי את "מידת הגודל של הספוילר" שאמרת, אמרת ספוילר. זכותי לא לרצות לדעת את זה. אני נהנית מהסדרה בלי לדעת שום דבר על הפרק הבא וככה אצלי זה בכל סדרה. וגם ספוילר קאסט מפריעים לי. את יכולה להתחשב. אבל אני לא באתי לבקש שתתחשבי בי, אני מכירה חוקי ספוילרים כפי שכבר ציינתי והנחתי שכאן זה אותו דבר.

Benjamin Turner

New member
חוקי הפורום היבשים דורשים סימון

ספוילרים באופן כללי בלבד, ולא פר פרק. במצב שנוצר כרגע בהחלט הגיוני לסמן ספוילרים ספציפית פר פרק, אולם היות וכרגע הדבר אינו מעוגן בתקנון הפורום, עליך לבקש זאת, או לפעול לשינוי התקנון (שבפעם האחרונה שבדקתי, לא היה חקוק בסלע). למותר לציין שאופן פנייתך אלי לא ממש מעורר בי רצון לכבד את דרישתך החצופה. גם ענין הפרומואים לפרק הבא המשודרים על גבי הפרק הקודם אינו חד משמעי ושוב, לא היתה לי כל בעיה לכבד את רצונך, לו רק היית מכבדת אותי בתורך ומבקשת זאת בנימוס. אין לי שמץ מה זה ספוילר מש"ש או ספוילר קאסט.

אוקיי

חוקי הפורום היבשים סבבה, יש פה מנהלים? מה הם אומרים? אין לי מושג באמת.. אבל הייתי רוצה לדעת. דבר שני, אני מצטערת אם נפגעת מאופן הפניה שלי אליך, לא התכוונתי להעליב או לדבר בזלזול, אני פשוט חשבתי שהחוקים פה הם כמו בכל פורום אחר, ואם ככה, את הפרת את החוקים, ואנשים בכל הפורומים שאני נמצאת בהם מתעצבנים על כאלה דברים, שהורסים להם את הסדרה. אני מצטערת, לא ידעתי שפה החוקים שונים ולא התכוונתי להעליב אותך. דבר שלישי, הדרישה שלי לא נראית לי חצופה. אם הייתי אומרת לך "בפרק הבא האוס מת", והיית אומרת לי שזה לא בסדר שאני מספיילרת ככה לפרק הבא, הייתי אומרת לך שדרישתך שאני לא אספיילר חצופה? לי לא משנה גודל הספוילר, ספוילרים בכלליות מפריעים לי ואני חושבת שזכותי שלא ייכפה עלי לדעת פרטים על פרקים עתידיים שאני לא רוצה לדעת. עניין הפרומואים, שוב, בכל פורום של סדרה בתפוז שאני נמצאת בו (לוסט, זהות בדויה, ורוניקה מארס, או.סי, מגרש ביתי) הכל אותו דבר, טריילרים נחשבים לספוילר כי הם מידע על הפרק הבא. לא כולם צופים בהם. אני אף פעם לא צופה בפרומואים, ואם הם מופיעים ישר אחרי הפרק אני עוצרת אותם מהר. ספוילר לא שונה מתקציר, וגם תקציר, שמגלה פרטים על הפרק הבא, נחשב ספוילר. ספוילר מש"ש = מה שלא שודר. ספוילר קאסט זה ספוילר על הקאסט של פרק או עונה מסויימת. למשל, אם לא ברור נגיד אם ווילסון חוזר לעונה הבאה ואני מגלה לך שהוא חוזר, או אם האוס מת ואני מגלה לך שהוא חוזר בעונה הבאה, זה נחשב ספוילר קאסט. ספוילר על הקאסט של פרק או עונה שלא שודרו.

hadasii

New member
בקשה שמישהו יגיד לי שיש לו תרגום

ויעלה אותו לכאן כמובן.....

efratbas

New member
נמאס לי , גם אני רוצה לראות ת'עונה

השלישית!!!!!! החיים לא פיירים!

shujiko

New member
וואו ! פרק ממש טוב ! ../images/Emo58.gif

בסצינה כשהאוס נתן למטופל את המורפיום נראה שצ'ייס ילך אך הוא נשאר כצפוי. וכשהוא חיבר אותו למכונת ההנשמה אמרתי לעצמי: HAAAAAA ! I'M YOUR GOD !
טוב שבסוף גילו שהמטופל סופני,זה נתן טאץ' סופי ומזעזע. לפי הפרומו לפרק הבא,הפרק יהיה משעשע(סצינות קאדי-האוס) ושולט במיוחד.

Benjamin Turner

New member
סצינות קאדי/האוס? ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

את/ה מתכוונ/ת לסצינות האוס/סטוקרית טינאייג'רית
(שעדיין לא ברור מה האג'נדה שלה. בפרומו נרמז שאולי היא לא באמת נדלקה על האוס, או שרק נדמה לי?)

LoLo16

New member
../images/Emo58.gif 3X04

אני חושבת שהכוונה הייתה לקטע שהוא צועק לקאדי "You can't stop our love!"

Benjamin Turner

New member
כן, אני מבינה, אבל זה לא קטע האדי.

הוא לא מתייחס לקאדי, אלא לטינאייג'רית (אם הבנתי נכון).

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifאיך אתם יודעוץ את זה?

בפרק שאני הורדתי לא היה את הפרומו לפרק הבא... יש לינק כלשהוא של הפרומו לפרק הבא?? ואם כן אפשר לשלוח?.... טוב אז ככה מה הקטע הזה אם הטינאייג'רית היא לא באמת נדלקה על האוס? ו...איזה קטע יש אם האוס וקאדי? יואו עכשיו אי בציפייה מוות לפרק הבא....!

Benjamin Turner

New member
גם בפרק שאני הורדתי לא היה, אבל

הפרומו שעל גבי קרדיטי הסיום הועלה לאתר המעולה של מאריקיר. קישור: http://www.marykir.com/hl/houseclips.htm (שורה שישית מלמעלה) לגבי מניעי הטינאייג'רית, זה רק נרמז בvoice over, לא יודעת אם זה נכון, אולי זה סתם טיזר. את השאר תראי כבר בפרומו.

Benjamin Turner

New member
../images/Emo58.gif קטנטן מעלי, לספוילרובופים

קיצוניים בלבד. וכמובן שגם באתר של מאריקיר יש קישורים לספוילרים למכביר.

pink panther 8

New member
ספויילר לגבי הטינאייג'רית מזהירה...

היא אכן נדלקה על האוס יכ קראתי בתקציר מפורט יורת של הפרק שהיא הופכת למטרד כשהיא מתחילה להיסתובב במרפאה כל הזמן.... אני שמה עכשיו את הקטע באנגלית...חחחח Meanwhile, teenager Ali from the previous episode still has a crush on House and is becoming a nuisance around the hospital.

pink panther 8

New member
לא שמעתי או שלא קלטתי חחחח

אבל לא נורא הפרומו נראה טוב... מחכה כבר ליום שלישי... שאלה? זה נכון שהם דוחים את השידורים של פרק 5 לחודש אחרי?? קראתי איפשהוא שכן ואני לא זוכרת איפה אז אם זה נכון למה ואם זה לא אז תבורכו חחחח

למעלה