325

Prophet

New member
../images/Emo58.gif 325 ../images/Emo58.gif

אוי איזה פרק ענק XD פשוט גדול... למרות שציפיתי שהקרב יהיה יותר ארוך, אני משער ששל קאקוזו יהיה ארוך יותר. הראש של הידאן יכול לדבר? XD אחח מה יהיה עם קישימוטו לא נגמרים לו כבר הרעיונות? D: ומה צריך לעשות כדי להרוג אותו סופית? לרוץ עם הראש שלו? XD והמשפט שעשה לי את היום:
Hidan: Kakuzo, Bring my body here, Damnit! Kakuzo: Your head's lighter​

../images/Emo6.gif

כשקראתי את הקטע שבדיוק שמת ישר חשבתי - מי שיפתח את השרשור בטוח ישים את התמונה הזאת!!! השיקאמרו הזה!! 800 בפסיכומטרי.

goro123

New member
פרק ענקקקק!!!!

אני לא זוכר את עצמי מתרגש כלכך הרבה פעמים בפרק אחד! והנה הסיבות: 1. שיקאמרו גילה את היכולת של הידאן והוציא אותו מהמעגל(כל הקטע הזה ששיקאמרו הצליח להזיז את הידאן היה מטורף!) 2. הידאן מתחיל להיבהל ולקרוא לעזרה- קטע מצחיק ששיקאמרו אומר לו שיסתום כי הוא מדבר יותר מדי... 3. אהבתי גם ששיקאמרו אמר לו "there is no after for u"-בהחלט קטע גדול 4.דף לפני שאסומה כורת את הראש של הידאן, הפרצוף של הידאן ואסומה שם פשוט עושים הכל! 5. כריתת הראש כמובן! 6. שאנחנו מגלים שהידאן יכול לדבר לאחר שנכרת לו הראש! 7 ואחרון . כל השיחה בין קאקוזו להידאן הייתה מצחיקה ... מחכה כבר לפרק הבא!

Shishi san

New member
שיקא המלך=O

וכן, פרק ממש מגניב. מחכה בקוצר רוח לפרק הבאP="

lgmtk

New member
i liked that line too! XD

great episode, i liked that pic so much where he cut his head off, was so cool :) then again, that dude is strong...he probablly has a few lives and u need to kill him a few times or some crap like that. kishimoto does not dissapoint.

למעלה