323

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif323

לא מתתי על הפרק הזה, אבל היו לו את הקטעים שלו. ריאן ותרזה - האמת, אני בעד הזיווג, לתמיד, לנצח, יותר מכל בת זוג אחרת שישדכו לריאן. מבחינתי, תרזה היא ה true soulmate שלו, ולא שום מריסה. והיא גם מהממת, וכאילו, ממש ממש ממש מהממת. נבי פשוט בחורה מדהימה ביופיה, היא עולה על כל הבנות שהיו בסדרה הזאת אי פעם. היא גם צודקת במה שהיא אמרה, שום דבר לא יכול להיות casual ביניהם במיוחד לאור כל ההיסטוריה... והייתה הפתעה נעימה לראות אותה, כי לא ידעתי שהיא תופיע גם בפרק הזה... מה שמביא אותי לאנה! לא היה לי מושג שהיא תופיע בעוד פרקים! לראות את השם שלה בכתוביות פתיחה היה פשוט כיף, והחזרה שלה לאוסי גם כן! סאמר וסת' - עדיין בכלל לא ברור עם סאמר תזכור את השיחה הזאת שלהם בבוקר
אבל הייתה יפה התכנית של אנה, על כל שלביה, קודם כל שאנה תדבר עם סאמר מה שברור היה שלא יעזור (וגם היה טיפה חשוד הקטע שאנה שאלה את סאמר אם יהיה אכפת לה שהיא תלך לפרום עם סת', זה הביא הרגשה כזאת שאנה עדיין רוצה את סת'.. או שזאת רק אני?), שלב שני הפרום, מה שברור מעל לכל ספק שעבד ובגדול, וכמו שסת' אמר, אנה מבינה את הפסיכולוגיה הנשית יותר מסת' וריאן ובהרבה כי היא כל כך צדקה שזה יעבוד, ואז השלב השלישי, שהוא לספר לסאמר את כל האמת... חשבתי שסצינת הסיפור הייתה ממש חמודה, ובמיוחד! התגובות של סאמר. מתה עליה
הראש שלה הסתובב חחחח במיוחד כשסת' אמר שהוא לא התקבל לבראון. והכי אהבתי את that's the stupidest thing I've ever heard ואחרי זה okay, THAT's the stupidest thing I've ever heard חיחיחיחי. עכשיו רק יהיה מעניין לראות מה סאמר תזכור ואיך הכל יתגלגל בפרק הבא. וגם מה יקרה עם המכתב שהיא השאירה לכוהנס. רייצ'ל הייתה מדהימה בפרק הזה, בתור סאמר ובתור דראנקסאמר ובתור דראנקרקדניתסאמר - היא בכלל שחקנית מעולה ואני מתהמתהמתה עליה ורוצה ממנה מיליון ילדים. וולצ'אק ומריסה - כל פרק מוכיח עוד קצת שוולצ'אק באמת קצת מאוהב במריסה. כל הקטע שלו עם בנות אחרות לא מוכיח ההיפך, אלא רק את זה שבלה בלה בלה היא יותר מדי טובה בשבילו ולא מבינה שהוא כזה איום וגרוע ובאד בוי ואני אשכרה אוהבת את הזיווג מריסה/וולצ'אק (וכן, ידעתם את זה, יותר מריאן/מריסה כמובן) וולצ'אק הוא בן אדם עם הרבה בעיות והוא לא "בוגד" במריסה (ממתי הם בכלל "רשמית" חבר וחברה? הם אי פעם היו רשמיים? כי אני תמיד קיבלתי את הרושם של "זה רק סקס מטורף") הוא רק כולו מתוסבך ואני אוהבת את זה. גם הקטע עם העניבה נראה לי שאמר הרבה. חוץ מזה, מריסה הייתה נסבלת בפרק הזה ובאמת הרגשתי רע בשבילה אחרי הסטירה ובסצינת בכי - היא עדיין בכתה גרוע, אלוהים איזה שחקנית איומה, אבל הרגשתי רע בשביל הדמות... מריסה הרבה הרבה יותר נסבלת ופחות דמות נוראית ושנואה כשהיא עם עצמה (ובמיוחד בלי ריאן). השמלות של הבנות - די חייבת להגיב על זה - השמלה של טיילור הייתה מספר 1 מבחינתי, פשוט מדהימה, ואדום זה צבע שנראה הכי טוב בשמלות פרום. מספר 2, תרזה, שוב, כחול, בולט מהמם וגם נראה עליה כל כך טוב, מספר 3 סאמר ומספר כל כך אחרון שאין מילים למספר עצמו - מריסה!!!! מה לעזאזל?!!??! ועוד משהו - ה"ריקוד" של ריאן כשהוא ניסה להראות לתרזה שהוא יודע לרקוד? איזההההההההה חמודדדדדדדדדד סנדי וכל העלילה שלו - דייייייייייייייייייייייי חדללללללללללללללללל קירסטן - אהבתי שהיא סיפרה לג'ולי
הסוף של ריאן/וולצ'וק - אוקיי, קודם כל, פאקינג פלאשבקים מטורפים לסוף עונה 2 עם טריי!!! והסצינה הזאת הוכיחה מעבר לכל ספק שהנקודה הכי חלשה של ריאן תמיד הייתה ותמיד תהיה - מריסה. ועכשיו פאק אני רוצה לדעת כמה הוא ב א מ ת פגע בו.

daphne86

New member
i must know

האם וולצ'ק the surf nazi מת? כי לפי התגובה של ראיין על הפרצוף זה נראה כאילו הוא מת.. וואי היה פרק מעולה!!! חחח סאמר השיכורה הרגה אותי מצחוק!! במיוחד בקטע שסת' אומר לה וואי ריגולטיני יפה מאוד חחחח

daphne86

New member
ושאלה קטנה..

איפה אני יכולה להוריד את הטריילר לפרק הבא?

שלטון

New member
מה נראה לך?

הייתה לו הבעה כזאת על הפנים כי גם מכות רציניות זה מספיק כדי לסבך אותך בצרות.

אין מצב ../images/Emo58.gif

שהוא מת מכמה אגרופים. הוא כיסח לריאן את הצורה בהתחלה אז למה ריאן לא מת? אני חושבת שהוא הרביץ לריאן מאשר ריאן הרביץ לו. אין מצב שמכזה דבר הוא ימות.

../images/Emo58.gif 323 ../images/Emo58.gif

פרק ענקקקקקק... פשוט פרק תתותחחחח... דקה אחת הם לא בזבזו בפרק הזה.. כל דקה קרה משהו.. לא מרחו סצינות..לא כלום.. כמו שצריך...!!! אז נתחיל.. סת' וסאמר... אני ממש נהנתי מהמריבה הזאת.. כי תאמת שהם התחילו לשעמם קצת ב3 פרקים האחרונים.. חוץ מזה שהם ממש חמודים בקטעים שלהם.. חיכיתי כבר שיקרה משהו.. אז במסיבה ממש אהבתי את הקטע שסאמר רקדה כמו מטומטמת עם הכוכב רוק שלה..חחח איזה מכוער הוא היה.. ושסת' צעק לאנשים שם למישהו יש מגבונים רטובים למישהו יש מגבונים רטובים??? חחחחח הרג אותי...בקיצור..אהבתי... :) ובסוף שסאמר שכבה שם וסת' בא לדבר איתה.. היא הייתה כל כך חמודההה.... _מה הייתי עושה לה.. חחחח ) אנה... ממש התגעגעתי אליה.. היא כזאת אמיתית.. היא זאת שתמיד מסדרת הכל.. גם בעונה שהיא שיחקה.. חוץ מהזמן שהיא רצתה את סת'.. היא תמיד הייתה זאת שמתמרנת בין כולם.. שלא יהיו סכסוכים בין כולם.. ראין ותרזה... ממש התבאסתי שהיא חזרה.. לא יודע.. אני מרגיש שאני בשידורים חוזרים.. לא יודע.. זה לא היא.. זה כל העניין שמיצינו את זה כבר.. כל פעם שאני רואה אותה .. אני אומר לעצמי.. זה לא היה כבר?? קירסטן וסנדי... הבעיות של קירסטן אם שמתם לב.. תמיד קשורות לאבא שלה..השתייה שלה.. עכשיו הבעיה שלה ושל סנדי קשורה לשתיה שלה.. שהכל קרה בגלל אבא שלה... מריסה וולצ'ק... היה טוב..טוב שנגמר.. הילד הרע של העונה.. כמובן שיהיה עם הילדה הכי טובה.. (פחות או יותר).. ראין וולצ'ק... היה כל כך טובבבב.. כבר מזמן לא היה מכות ... ושזה קורה.. זה קורה כמו שצריך.. היה נחמד לראות שראין מגן על הכבוד של מריסה... תמיד יש שם משהו.. גם אם הם לא בקשר טוב.. יש להם כבוד בינהם.. כמו שמריסה אמרה לוולצ'ק.. אתה לא מתקרב אליו.. בדיוק שהיא תפסה את וולצ'ק בוגד בה... בקיצור.. אני כבר לא יכול לחכות ל2 פרקים הבאים... אני כל כך במתח שזה מטורף... אני יודע חצי פרק אחרון.. איזה באסה..לא נורא.. נקווה שזה לא הדבר העיקרי של סוף העונה...

יווווווווו הטריילר של 324 ../images/Emo58.gif

מה הולך שם?!!?!? מזה !?!? יא אללה .. אני כל כך במתחחחחח......... מה הייתי עושה בשביל לראות את הפרקים האלה עכשיו... נראה לי שראיין בא למריסה ואומר לה : הייתי איתך הערב.. הוא מדבר על זה שהוא נתן מכות לוולצ'ק והוא צריך שיהיה לו כאילו מישהו שיגיד שהוא לא היה מעורב... אבל לא הבנתי ... הוא מת??!?!!??!?!?!?!?!? ומה קרה שם עם סת'?!? ומריסה.. איזה שווה יא אללההההה.... בקיצור.. אין סיכוי שלא תהיה עונה רביעית אחרי 2 פרקים כאלה.. אין סיכויייי...

ליאוריש

New member
פרק מעולה!!!! ../images/Emo58.gif גם ל-324

ממש פרק מצוין! ממש נהנתי. סת' וסאמר-גם אני איני אובייקטיבי כי אני פשוט אוהב את שניהם ובמיוחד את סאמר פרק מעולה בשבילם סאמר עשתה לי את הפרק....היא פשוט שיחקה מדהים כשיכורה וגם כסאמר רגילה. סת' היה מעולה עם אנה...היא כזאת חמודה. אני שמח שהם חוזרים...כי הם פשוט מתאימים...והקטע עם הפתק היה ענק ואז בא הקיא. הצרחה של טיילור---ואוו איזו צרחה...הרסה לי את האוזן אבל היא מצחיקה וגם הייתה פה המשכיות של הפרק באולם ספורט היא יצאה יותר חזקה מאז. מריסה-פשוט סתומה! באמת...וולצ'אק הזה אידיוט.. הוא מהאנשים שאני שונא בחיים גם....אנשים שרק יחפשו לגעת בנקודות הכי רגישות שלך בשביל מה? בשביל הראש...הלוואי שימות. ריאן-אם תשאלו אנשים שמכירים אותי... אני לא מת עליו בכלל אבל בעונה הזאת הוא די טוב הוא השתחרר קצת מעצמו...מראה הימור ודרמה בהתאם אהבתי את הפרק הגיע הזמן שיוציא לוולצ'אק את המיץ מכות...עברה בי קצת צמרמורת במכות כי זה הזכיר את סוף עונה שנייה...עם טריי. קירסטן וסנדי-סנדי פשוט נורא העונה...הוא בלתי נסבל...הוא השתנה פעם כולם היו אוהבים את סנדי העונה כולם שונאים את סנדי קירסטן פשוט מדהימה...היא שחקנית מצויינת אפילו בקטעים הקטנים היא מדהימה. אני אגיד את האמת אני מקווה שהיא תחזור לשתות קצת...כי אני זוכר בסוף העונה השנייה....הייתי כל כך מרותק לטלוויזיה בפרקים האחרונים מהמשחק שלה ומהסיפור אז הייתי שמח גם להיות מרותק שוב....אבל לא רוצה לעשות את זה לקירסטן...אבל אולי זה תור קצת Wake Up Call לסנדי. אין לי מה לכתוב על תרזה כי היא חמודה...לא יודע בדיוק מה יהיה עם זה.. בפרק הבא: מה קורה שם הכל מבולבל...כמו שלא הבנו מה קורה בטריילר של הפרק הזה...ככה גם עכשיו...משמע יהיה פרק מעולה. עוד שני פרקים לסוף העונה-דיכאון פשוט דיכאון. בינתיים אני מרוצה מהעונה מאוד... אני יודע שהיו כמה פרקים חלשים אבל מפרק 12 הכל מצוין...באמת.

BinNs

New member
וואו פשוט INTENSE!../images/Emo58.gif

I'm so fucking happy he kicked that bitch's ass!! רק הרגע קלטתי משהו... נכון שוולצ'אק בא לשים לראיין את המאפרה בראש כמו שטריי עשה עם הטלפון... אז כאילו... מאפרה באנגלית - ash trey טריי באנגלית - אממ.. trey גאוני!%!@#%! אולי זה יצא בחאווה אבל לא יודע מגניב

STA1

New member
חח..אחלה תיאוריה..בלי ספויילרים

אחלה פרק..מאוד נהניתי..רק מהסצינות של המבוגרים לא נהניתי!!הפרק היה שייך לצעירים וזהו! ואם אפשר קישור לפרומו של הפרק הבא שהוא הלפני אחרון.. ואיזה כיף לי! הפרק האחרון ישודר ביומולדת שלי
ב11 למאי

Im All That

New member
צר לי לאכזב אותך....

אבל הפרק האחרון ישודר ב-18 למאי...! ב-11 יש ספיישל של סיום הסדרה של שנות ה-70

Im All That

New member
מישהו יכול להסביר לי.....

למה לא הראו בפרק הזה את מה שהיה בפרקים הקודמים?!?! גם ב215 לא היה מישהו מוכן להסביר למה?!?!

למעלה