../images/Emo58.gif עונה שלישית
לדעתי המצב שלהם ממש דומה, אמא שלו עזבה אותו פעמיים ואבא שלה עזב אותה פעמיים, לשניהם יש חבר/ה טוב/ה שהוא גם בערך אח/ותת ועכשיו שג'ולי עם ניל, לשניהם יש משפחות טובות ותומכות. אם כבר אני חושבת שהמצב של מריסה יותר טוב, לפחות האמא הביולוגית שלה איתה ( ואת יכולה להגיד הכול על ג'ולי אבל היא בחיים לא תעזוב את מריסה), ויש לה אחות שהיא יכולה לדבר איתה אם היא רוצה, ראיין למשל לא יכול לדבר עם אבא שלו או אח שלו, ועד לאחרונה גם עם אמא שלו. ואני לא מסכימה איתך שאין לה עם מי לדבר, היא יכולה לדבר עם ג'ולי- כמה שג'ולי היא לא האמא הכי טובה בעולם, היא עדיין אוהבת אותה. וגם יש לה את סאמר ואת צ'יליי ( היא למשל יכולה לדבר איתו על האובדן המושתף שלהם שג'וני נפטר). נכון שהכוהנים הם משפחה טובה, שערו לראיין ועמדו לצידו, אבל אם שמת לב בעונה הזאת הם קצת פחות מעורבים בחיים של ראיין וסת', סנדי כל הזמן עסוק ב"ניופורט גרופ" ולקירסטין יש גם עסק חדש משלה ובנוסף היא מנסה להתרכז בלא לשתות שוב. לא שהם הורים גרועים או משהו כזה, פשוט הם פחות מרוכזים בראיין וסת' השנה. לראיין לא היה אכפת מג'וני ? אני חייבת לא להסכים !!! פרק 306- ראיין מציל את ג'וני מוולצאק. פרק 310- ראיין מונע ממנו לשדוד חנות למרות שהוא ראה אותו יום לפני כן מתחבק עם מריסה בחוף. זה גם הפרק שהוא נותן לכולם לעשות לו בר מצווה על מנת לאסוף כסף לניתוח של ג'וני. פרק 314- ראיין מנסה להציל את ג'וני השיכור מליפול מהצוק. הפעם היחידה שהוא לא היה נחמד אל ג'וני היתה שג'וני בא אליו ואמר לו שהוא מאוהב בחברה שלו וגם אז, זה לא שהוא הרביץ לו או צעק עליו, אבל את לא יכולה להאשים אותו שהוא לא בדיוק היה מרוצה !!!!