../images/Emo58.gif319
פרק טוב, לא טוב כמו שלושת הפרקים האחרונים אבל בהחלט טוב. מה שאהבתי בפרק הזה יותר מהכול זה שהיה איזון, היו לנו הרבה סצנות של כל אחד מהדמויות בנפרד, והתוכנית לא התמקדה רק בדמות אחת (AKA מריסה). ריאן סיידי- אני פשוט אוהבת אותם למוות, אני אהיה כל כך עצובה שסיידי תעזוב
(ואתם יודעים שהיא תעזוב !!! בעסה !!!), יש לה ולראיין כימיה מעולה, והיא גורמת לו לחייך Awwwww בן צריך תמיד לחייך !! סוף סוף ראיין שמח, וזה עושה אותי שמחה
. סאמר-אתם יודעים שאני בדרך כלל לא מתה עליה, אבל היא הייתה פשוט
מלכה בפרק הזה !!! "Grow up !! and take a shower" קלאסי !!!! סאמר את הגיבורה שלי בפרק הזה
סוף סוףףףףףףףףף !!! מישהו מעיז להגיד למריסה שהיא סתם מפונקת. אני מוכנה לסלוח לסאמר על כל העונה שהיא שיעממה אותי, רק בשביל המשפט הזה. סת' וקירסטין- אוחח כמה חמוד !!! מתה על סת' וקירסטין, שבוע שעבר היה לנו ראיין וקירסטין והשבוע סת' וקירסטין ?, כנראה שקליי סימה לצלם את הסרט שלה, כי סוף סוף היא מקבלת סצנות ועלילה !!! Thank god !! התגעגעתי ! סת, וראיין- אין מספיק סצנות של שניהם ביחד, אבל נקרעתי מצחוק בסצנה שהוא הפריע לראיין וסיידי שהם היו "באמצע". LOL והסצנה שהוא וראיין אוכלים במזח הזכירה לי איזה סצנה מהעונה הראשונה, שהוא וראיין פוגשים את סאמר ומריסה על המזח. אהבתי שלסת' וסאמר לא היו כמעט סצנות ביחד- הם כל כך יותר מעניינים בנפרד !!! וולצ'אק- חתיך, אבל OMG שהוא נשף למריסה את העשן לתוך הפה, זה היה פשוט Ewww !!! יאכס
. מריסה- מה כבר לא נאמר על הבחורה הזאת ? למה היא לא יכלה לומר
לא לקוקאין, למה היא חייבת להיות תמיד מלכת דרמות ? למה ? יש לי רגשות מעורבים כלפיה, מצד אחד אני נורא מרחמת עליה, מצד שני, אני חושבת שהיא כל כך מביאה את כל הבולשיט הזה על עצמה !!! grow up Marissa! אהבתי את הקטע שהיא ביקשה מסיידי להשאר, זה היה הקטע היחיד שהייתי מרוצה מההתנהגות שלה.