319

RONNIII

New member
שאלה..שוב

את יודעת מתי קייטלין תבוא?זה ממש חשוב=] תודה,רוני.

../images/Emo58.gif המשך עונה 3

אני לא יודעת שום דבר בוודאות, אבל שמעתי שהיא כנראה תגיע לטקס סיום התיכון של מריסה (שזה אני מתארת לעצמי יהיה הפרק האחרון או לפני אחרון לעונה).

../images/Emo58.gif319

פרק טוב, לא טוב כמו שלושת הפרקים האחרונים אבל בהחלט טוב. מה שאהבתי בפרק הזה יותר מהכול זה שהיה איזון, היו לנו הרבה סצנות של כל אחד מהדמויות בנפרד, והתוכנית לא התמקדה רק בדמות אחת (AKA מריסה). ריאן סיידי- אני פשוט אוהבת אותם למוות, אני אהיה כל כך עצובה שסיידי תעזוב
(ואתם יודעים שהיא תעזוב !!! בעסה !!!), יש לה ולראיין כימיה מעולה, והיא גורמת לו לחייך Awwwww בן צריך תמיד לחייך !! סוף סוף ראיין שמח, וזה עושה אותי שמחה
. סאמר-אתם יודעים שאני בדרך כלל לא מתה עליה, אבל היא הייתה פשוט מלכה בפרק הזה !!! "Grow up !! and take a shower" קלאסי !!!! סאמר את הגיבורה שלי בפרק הזה
סוף סוףףףףףףףףף !!! מישהו מעיז להגיד למריסה שהיא סתם מפונקת. אני מוכנה לסלוח לסאמר על כל העונה שהיא שיעממה אותי, רק בשביל המשפט הזה. סת' וקירסטין- אוחח כמה חמוד !!! מתה על סת' וקירסטין, שבוע שעבר היה לנו ראיין וקירסטין והשבוע סת' וקירסטין ?, כנראה שקליי סימה לצלם את הסרט שלה, כי סוף סוף היא מקבלת סצנות ועלילה !!! Thank god !! התגעגעתי ! סת, וראיין- אין מספיק סצנות של שניהם ביחד, אבל נקרעתי מצחוק בסצנה שהוא הפריע לראיין וסיידי שהם היו "באמצע". LOL והסצנה שהוא וראיין אוכלים במזח הזכירה לי איזה סצנה מהעונה הראשונה, שהוא וראיין פוגשים את סאמר ומריסה על המזח. אהבתי שלסת' וסאמר לא היו כמעט סצנות ביחד- הם כל כך יותר מעניינים בנפרד !!! וולצ'אק- חתיך, אבל OMG שהוא נשף למריסה את העשן לתוך הפה, זה היה פשוט Ewww !!! יאכס
. מריסה- מה כבר לא נאמר על הבחורה הזאת ? למה היא לא יכלה לומר לא לקוקאין, למה היא חייבת להיות תמיד מלכת דרמות ? למה ? יש לי רגשות מעורבים כלפיה, מצד אחד אני נורא מרחמת עליה, מצד שני, אני חושבת שהיא כל כך מביאה את כל הבולשיט הזה על עצמה !!! grow up Marissa! אהבתי את הקטע שהיא ביקשה מסיידי להשאר, זה היה הקטע היחיד שהייתי מרוצה מההתנהגות שלה.

שלטון

New member
ראסמי אני כל כך מאושר בשבילו|ספוילר

כי הוא באמת נראה מאושר וסיידי הזאת פשוט כזאת חמודה. חבל שהיא תעזוב... כל כך חבל. מעניין למה זה יקרה. וכמובן צל"ש לסאמר וקירסטין הפיכחת, שיא גינס חדש של מריסה בלדפוק את עצמה, והקטע בפגישה הזאת של קירסטן שכולם אומרים היי לסת' זה היה פשוט כזה קורע

STA1

New member
../images/Emo58.gif

ומה עוד שסאמר אמרה. אממ...זה היה משהו כמו THE SLUTE IS ON THE MOVE וזה כל כך המצחיק אותי..כאילו אנחנו באיזה פרק של אנג'ל או מכושפות..חח.. ואת האמת בהשוואה לעונה הראשונה שמריסה שתתה וכל זה, ובכן הפעם היא סתם פוטסמה ובאמת שנמאס! למה לא דורסים אותה??למה??? ווצ'אק באמת היה מגעיל שהוא הוציא את העשן לפה שלה..בעע.. טוב בקיצור היה פרק נהדר!!ואת האמת אהבתי אותו יותר מהקודמים..

debiborah

New member
../images/Emo58.gif318+319../images/Emo58.gif ועוד פרקים

בדר"כ אני רואה כל פרק שיוצא בשניה שהוא מסתיים אבל לא היה לי משום מה זמן לפני שבוע אז ראיתי את שניהם ביחד לכן התייחס לשניהם. קודם כל סצינות הסקס היו נחוצות ודמויות ולצופים כאחד! אם נתחיל בצופים אני חושבת שלכולם קצת נמאס מהדרמה ורצינו לראות קצת אקשן, שאם אני זוכרת נכון לא היה סקס כבר איזה 15 פרקים מאז הפעם שראשונה של ריאן ומריסה (יש מצב אני טועה)-ובכלל הפעם הראשונה הייתה הזויה כי מי שחב שהם לא שוכבים. בכל מקרה נחזור לנושא,אין ספק שסצינת הסוף הזאת הייתה נקודת מפנה בסדרה מבחינת ריאן ומריסה. כפי שנאמר סאמר וס'ת הם אתנחתא קומית-למרות שיש לי עוד מה להגיד עליהם. מריסה שוכבת עם וולצ'אק- הוא עובדה המראה שהיא נואשת לדעתי וולצ'אק הוא הריאן שלפני שלוש שנים, הוא הבאד בוי שרודף אחריה, גם אז חשבו שריאן מזיק לה (לא אנחנו כמובן כי הוא היה כזה מתוקי-אבל הדמויות מסביבה כולל סאמר אם אני זוכרת נכון). מריסה חוזרת למצב של פגיעה עצמית -מישהו אמר קוסמו גירל??- אם היא בכלל יצאה ממנו היא וריאן רק שאבו אחד את השני לתוך דרמות, אני לא זוכרת רגע מאושר שלהם חוץ מהפעם ההיא לשניה וחצי לפני שקייטלין התקשרה להודיע שג'וני שלנו מחליט סופסוף לעוף מהסדרה (לבקשת -המון- מעריצים, אישית אני חושבת שהוא די חמוד, בהתחלה גם הדמות שלו הייתה מאגניבה אבל לקראת הסוף-רצון עז להרוג אותו!!). בקשר לנק' מפנה, היא תהפוף מדרמה קווין למסוממת/אלכוהוליסטית/זנותית/מזוכיסטית וכו', עכשיו כל פרק יהיה חשוב, עד כמה היא תתדרדר?? ואיך זה יגמר? מכון גמילה (הכי הגיוני), מוות (הכי רצוי אבל הכי פחות סביר) וכו' . בקשר לריאן נק' המפנה די ברורה, סיידי בעזרת קירסטן גורמת לו להבין שהוא נמשך לדרמות מיותרות-שהוא לא חייב להציל כל עלמה בצרה, למרות שאנחנו כל כך אוהבים דרמות נמאס מהתסביך גיבור שלו שליווה אותנו עד עכשיו- אפילו סת' תמיד אומר שהוא הציל אותו מניופורט (עונה שניה), אני חושבת שסיידי באה כדי לשנות את האופי של ריאן, להביא קצת חידוש לסדרה. הסקס של סת' וסאמר היה מעניין בגלל שלא ראינו אותם ככה כבר המון זמן (אני כבר מתבלבלת בין העונה הראשונה והשניה) בכל מקרה האיזכור האחרון לסקס מהם היה כשהם החליטו שהם מפסיקים כאשר נודע שתרזה בהיריון ומאז דממת אלחוט! ובכלל בפרקים האחרונים הם היו כבר פחות פוצי מוצי מבדר"כ הם יותר התרכזו בריאן ומריסה מאשר בעצמם. אתם בטח מבינים שאני מאלה שאוהבים את זוג סאמר וסת' מאשר ריאן ומריסה.... נשארו רק חמישה פרקים לעונה- אנחנו כבר מנחשים שהפואנטה הסופית תיהיה קשורה למריסה אבל אם ריאן נרפא מתסביך הגיבור שלו מי יציל אותה?

למעלה