315

../images/Emo58.gif315../images/Emo58.gif

פרק כל כך טובבב....!! אני כל כך אוהב את הקטע שהם מחברים בפרק אחד אירוע עצוב ואירוע שמח... אהבתי את הקטע בים... הטקס הזה... חבל שג'וני הלך.. אהבתי אותו.. באמת.. אויי סיידי הזאת מציקה.. לא יודע למה.. יש לי הרגשה שמשהו איתה ועם ראין יקרה.. לא יודע למה,... יום האהבה .. הם ביחד???!? משהו פה לא בסדר.. סת' וסאמר... היו כל כך תותחים.. הקטע עם התחתונים והחזייה.. הרג אותי.. סנדי והעסקים... מתחילים טיפה לשעמם.. צריך שמשהו יפתיע שם.. נראה לי.. ג'ולי ואבא של סאמר.. משחקים משחקים.. שום דבר לא קורה.. אני כבר מת לראות איך סאמר תגיב שהיא תגלה... מריסה...מעצבנתתתתת.... הקטע בסוף עם השרשרת... כמעט שברתי את המחשב... בקיצורררר... פרק תותחח... כל כך אהבתי...

BinNs

New member
../images/Emo58.gif315

פרק טוב... אמנם לא היה מפוצץ באירועים כמו בפרק הקודם אבל אי אפשר היה לעשות אותו יותר טוב... שיר מדהיםםםם היה בלוויה של ג'וני ובסוף sufjan stevens - For the windows in paradise

כן.. שכחתי לציין... השירים...

היו מתאימים כל כך... כל חלק בפרק היה שיר בדיוק בשבילו

315 ../images/Emo58.gif

מריסה צריכה למות !!! ועכשיו !!! (ושתיקח את אחותה השרלילה איתה !)
תגובה יותר שפויה- בהמשך היום

blaahh

New member
315../images/Emo58.gif פרק טובבב

סוף סוף ג'וני-יש לי רק הבעת פנים אחת(והיא מאוד מעצבנת!!!)-הארפר מת!!! יייישששש!!! ומריסה כמובן מעצבנת כמו תמיד, אפילו יותר מתמיד(חשבתי שזה לא אפשרי אבל..עובדה). ריאן היה מושלם, סת' וסאמר היו כל-כך שולטים וחמודים, סוףסוף קירטסין וסנדי קיבלו קצת זמן מסך וזה היה מאוד נחמד. מה שהפריע לי(חוץ ממריסה כמובן) זה שבקושי התייחסו לג'ולי ודר רוברטס אבל בסדר, הפרק עסק בכל מיני דברים חשובים ומעניינים אחרים. האמת היא שדי היה חבל לי שקייטלין עזבה, בהתחלה שנאתי אותה אבל היא הוסיפה עניין לסדרה וגם די חיבבתי אותה אחרי קצת זמן. והמוזיקה בפרק הזה הייתה מצויייננננתתת!איך קוראים לשיר הזה שניגנו בהלוויה של ג'וני בחוף וגם בסוף כשקייטלין עזבה את ניופורט?

שלטון

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד, אין לי יותר מדי חוץ מזה להגיד על זה, חוץ מזה שאני ממש שמח שריאן יהיה עם הסיידי הזאת עכשיו, זה די ברור כאילו. נחמד לראות אותם ביחד, חוץ מזה שהיא נראה לי הדמות החדשה היחידה שאני אוהב עד עכשיו. היא פשוט נורמלית ויפה בדרך קצת ייחודית, והיא וריאן מסתדרים לי כזה במוח. חוץ מזה שכוס עמק נמאס לי ממריסה, כמה אפשר לראות אותה. שתעוף מהמסך לאיזה פרק ואז אולי לא ישגע לראות אותה כל שניה. גם אוף הקצב האיטי משגע אותי. הרי חצי מהדברים שהולכים לקרות ברורים, אז למה במקום להראות אותם מראים לנו סצינות משעממות. כבר בפרק הזה היה צריך להיות עימות נורמלי בין ריאן לוולצ'אק, כבר בפרק הזה היה צריך לקרות משהו משמעותי בין סיידי לריאן, ואולי אפילו פרידה בין ריאן ומריסה. כאילו די אם יש משהו שבאמת כל דרמה כזאת צריכה זה קצב מהיר, לא לזיין ת'שכל ולא להתעכב על שטויות ועל עלילה צפויה. תנו לי קצב מהיר, מספר אירועים לפרק בקנה מידה של הסימפסונס, פסקול פחות מרדים ואני אהיה הכי מרוצה שאפשר מהסדרה הזאת. ובראסמי, זה ממש , אבל ממש לא הרבה מדי לבקש

ליאוריש

New member
אני ממש לא מסכים איתך

זו דרמה זה בכוונה לא זז בקצב מהיר זו לא קומדייה שיש 25 דקות וכל האירועים מתרחשים באותו פרק זו דרמה וזה לוקח זמן זה בהמשכים מה שאתה מצפה מאו.סי זה להפוך את זה לקומדיה וזה לא דרמה.

שלטון

New member
בטח ובטח לא קומדיה

וגם נו שאני אומר קצב מהיר בקנה מידה של הסימפסונס אני לא מתכוון שזה באמת יקרה. זה היה יכול להיות גן עדן. אבל דברים מתקדמים באיטיות לטעמי, איטיות שנורא מובלטת מזה שחצי מהדברים שם צפויים כבר כמה פרקים. אני שונא שסדרות מושכות זמן סתם ובעונה הראשונה נגיד היו רק נגיד המערכת היחסים בין ריאן ומריסה שהייתה ברורה מההתחלה שנמשכה תשע פרקים עד שהיא התממשה(אבל לפחות עם דברים מעניינים בדרך) אבל הרבה דברים אחרים יושבו במסגרת הפרק. אני לא מצפה שהרבה דברים יתרחשו ב25 דקות דקות, אני רוצה שהם לפחות יעשו סגירה כלשהי במשך 45 דקות במקום לסחוב ולהגרר עם משהו כל כך הרבה זמן. אבל מצפים לטוב מהשבע פרקים אחרונים אז נראה.

שלטון

New member
אה וגם יש קטע

שחוץ מgeneral outline של כל העונה שמתמקד בדרמות במערכות יחסים בין דמויות, צריך גם שתהיה עלילה טובה לכל פרק, ככה שאני לא ארגיש בכל פרק הוא רק צעד קטן וחסר משמעות בgeneral outline אלא שאני אהיה מרוצה מכל פרק בפני עצמו. בדרךכלל באו.סי זה איזה אירוע או משהו, ובפרקים האחרונים אין ממש עלילה פרטית וקונפליקט פרטי לכל פרק, זה סתם ממשיך את הפרק הקודם, וזה מה שנותן רושם על קצב איטי ממש, למרות שבראסמי מערכות יחסים בדרמות הולכות לאט באמת. אבל אם לפרק בפני עצמו יש תוכן זה מטשטש ת'תכונה הזאת.

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif אני מסכימה עם דור

העונה הזאת כ"כ איטית. אני מרגישה שכל פרק אני יכולה לסכם במשפט-שניים, זה ממש 40 דקות של מריחה. ברור שאוסי זאת לא קומדיה, אבל בעונה ראשונה הכל זז פי כמה יותר מהר ואפילו בעונה שנייה - רבקה נמשכה 3-4 פרקים ולא מאה שנה, עכשיו ג'וני שם 11 פרקים, סנדי והניופורט גרופ נמשך כבר איזה 9 פרקים או משהו כזה ולא ברור מה בכלל נסגר עם הסיפור הזה ולא נראה שהוא הולך לאנשהו. ודווקא בגלל שזאת דרמה הייתי מצפה שיקרו דברים מרגשים, אבל היה בכלל משהו מרגש העונה? שרלוט והסיפור של הדיקן נגמרו בצורה הכי לא מרתקת שיש ואני בקושי זוכרת שהם בכלל היו שם בתחילת הסדרה. זה היה בלה בלה וג'וש יותר דיבר על כמה זה יהיו סיפורים עם תפניות מפתיעות ובתכל'ס לא עשה כלום. הדבר היחיד המשמח שהיה זה שג'וני מת והקטע המצחיק שזה לא היה אמור לשמח. והפרק הזה? בלה בלה אחד גדול.

צודדדק....

הקטע של הקצב.. אני לפעמים מרגיש.. שאם אני כאילו מפענח את הפרק.. אני יוצר לעצמי ספויילרים.. אני יודע מה עומד לקרות.. פרדה או ריב או כאילו זוג חדש.. חוץ מבקטעים של המוות שעד היום .. כל המקרים האלה הפתיעו אותי... זה כן.. אבל זה יהיה טוב להעלות את הקצב טיפה יותר.. ככה דברים יפתיעו בהרבה יותר.. וזה יצור מתח.... מחשבה...

../images/Emo58.gifשאלה

זה לא מוריד לי את הפרקים לא באימיול ולא בביטורנט כיאלו זה מוריד לי אב לאז תוקעה לי את המחשב ואת המדיה פלייר ואני לא יודעת מאיפה להוריד אז מי שיודע שישלח לי מסר תודה :} ושאלה קטנה למה ג'וני מת ??????? :'( כיאלו איך הוא מת ????מה קרה לו ???

שלטון

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון אני לא מבין איך אמורים לעזור לך אם את לא מסבירה כל כך ברור מה הבעיה. אני הבנתי שאת מורידה קובץ ואז הקובץ פגום או משהו והוא תוקע ת'מחשב. תורידי קודקים או גרסא חדשה של הקובץ. לא לוותר. ג'וני נפל מצוק אם לא שמת לב(האמת שאני דימיינתי מוות חגיגי יותר אבל נפילה מצוק זה מספיק. הוא סובל מפגיעות חמורות בראש או משהו כזה ואז הרופאים מאבדים אותו. הוא היה שיכור, אבל הטמטום התמידי של ג'וני הוא מה שבאמת גרם לו לטפס על צוק תלול עם טקילה ביד.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif נממממ

למישו יש קישור טורנט מהיר?

גרמס

New member
315../images/Emo58.gif

סוף, סוף, הגעתי לפרק בקצב הנכון... ראיתי את העונה השלישית בטיל וזה היה ממש כיף!!! אני רוצה לא להסכים איתכם בכלל - דבר ראשון אני מאוד אוהבת את העונה הזאת יחסית לעונה השניה! היא יותר מעניינת דבר שני הפרק הזה היה גרוע!!! כמעט כלום לא קרה בו ומה שקרה היה מעצבן! (חוץ מהכרטיס שסת הכין לסאמר שהיה ממש חמוד..) הקטע שסנדי וסת החליפו שקיות היה צפוי , מיותר ומביך! מריסה מעצבנת ודוקא מאוד אהבתי אותה בעונה הזו היא הרבה יותר בוגרת ומלבד מעידות קטנות הכל היה בסדר.. ניל וג'ולי מעצבנים - או שזה יתקדם לאנשהוא או שזה יפסיק ומהר! ג'וני לא היה כל-כך מעצבן אבל הסוף שלו ממש ממש מעצבן - למה שהוא ימות בצורה כל-כך דבילית??? ועוד שראיין יצא אשם מכל זה??? סנדי באמת מתחיל קצת לשעמם ואת סאמר אני ממש אוהבת אז כדאי שיתנו לה עוד עלילה שלא קשורה במכות לסת!! אני מקוה שמריסה תתעשת מהר וסיידי מעצבנת אותי אז שלא יקרה שם משהו - בבקשה!!! מה הקטע עם הטמבל הזה? ראיין אמור ללכת איתו מכות שוב?? זה ממש דבילי !

למעלה