314

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif314

הולי שיט! לאמב מת!!!
וקית' שריף
פרק גדול. לא אוהבת את הקטע של לוגאן עם פאקר, אבל אולי זה יכניס רוח חדשה לעונה הזו... מאק חמודה כל כך! זהו
לאמב

maya567

New member
../images/Emo58.gif 314

דכאון שהרגו את לאמב. בייחוד כשהעונה הזאת הוא סוף סוף הופיע בקרידיטים בהתחלה. :-\

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif314

מה?! דון לאמב?! מה?!?! למה?!?! אחת הדמויות האדירות ביותר בורוניקה מארס! מה?!?! ארר. אני לא מאמין עליהם. בסך הכל, היה פרק מעולה. מרגישים את הסוף (של העלילה). אמורה להסתיים פרק הבא לפי מה שהבנתי. חח היה להם איחור של שבוע, כי זה פרק של ולנטיינז. אה, ומאק עם הבויפרנד ופרקר נזכרו להופיע, וואלס שוב הופיע ל-2 שניות. קליף היה. ויני ואן לו היה. השריף דון לאמב איננו.

נעמה בז

New member
אוו אם ג'י!

זה כזה הזוי שהוא מת! וגם איזה אומלל, סוףסוף נתנו לו מקום של כבוד בפתיחה וכל-כך מהר זה נגמר... לא יודעת, האמת שהפרק הזה קצת... איך להגיד? תלוש מהמציאות יותר מהרגיל. חוץ מזה שאני לא יודעת מה איתכם, אבל קצת הרגשתי כאילו הם ניסו לדחוס את כל הדמויות המוזנחות בפרק אחד (חוץ מפיז שנותר מוזנח). לוגן ופארקר? פיוק. אני עדיין מקווה שלוגן וורוניקה יחזרו להיות יחד. אתם יודעים, לקוות מותר :] הקטעים הכי מצחיקים בפרק היו מן הסתם כשורוניקה הייתה בכלא- מגניב ביותר. למרות שג'וש יצא קצת כלב, ואני לא מבינה איך היא סלחה לו בכזאת קלות. אולי מישהו יעיף כבר את סגן השריף החסר תועלת הזה? הוא כזה קלוץ. peace out

נעמה בז

New member
לנשום עמוק...

לא צריך לצעוק. אם פספסת, אני חדשה כאן, מכאן שאני לא בקיאה בנהלי ותקנות הפורום. מצטערת על הפאשלה, אבל אם מסתכלים על העובדה שזה שרשור שלם על פרק שלא שודר בארץ, אני לא חושבת שזה כזה ביג דיל. להפך, אני חושבת שאתם נוטים טיפה לכיוון ההיסטריה, אבל זו בחירה שלכם. לא יקרה בשנית, והתגובה שלך מיותרת. לילה טוב.

Woogyman

New member
יקירתי, ../images/Emo110.gif

כשאני אצעק את תדעי שאני צועק. מה שכתבתי שם ממש לא הייתה צעקה. וההגיון אומר שכשאת מגיעה למקום חדש, כדאי שתעברי על החוקים לפני שאת כותבת. או לפחות תעיפי מבט בשאר השרשור ותראי שכולם כן מסמנים. במיוחד לאור העובדה שמדובר בפרק כזה מפתיע. והתגובות שלי אף פעם לא מיותרות
...

דורחת

New member
בבקשה תגידי לי

מאיפה אני מורידה פרק 14 והאלה לעונה 3 ומה לוגן פארקר ביחד?

../images/Emo58.gif 314

שיט. תמיד קיויתי שלאמב יהפוך את עורו ויצא ממנו איזה בן אדם נורמלי...חבל, לדעתי הוא היה ממש דמות שטחית שהיו יכולים לעשות איתה הרבה יותר. מאק כזאת חמודה...מעניין מה הסיפור עם החבר שלה, בסדרה הזאת אין שום דבר סתם אז אני מתארת לעצמי שעוד יהיה משהו. לוגאן, כזה מקסים. הפארקר הזאת, איכס, "מאוד" חברי מצידה להתלבש עליו...אני מרגישה שאין מצב שהוא וורוניקה מיצו את הקשר, ככה שחייבים להחזיר אותם, במיוחד אם אין עונה 4... אופ, אני שונאת שלוגאן וורוניקה לא יחד.

../images/Emo58.gif 3X14 שאלה...

המילים האחרונות של לאמב: i smell bread או i smell red? וחוץ מזה... בוווו... לאמב היה אחת הדמויות האהובות עליי בסדרה. אוף.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif314

עד כמה שקלטתי הוא אמר I smell bread. קראתי שהיה משהו דומה בסדרה MASH, והקטע שהוא אמר את זה רומז לכך שיש לו זעזוע מוח רציני, שמתחילים להריח דברים...

314../images/Emo58.gif

אוי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לאמב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שהגה את הרעיון הזה הוא נוראי! למב היה אחת הדמויות הכי טובות בסדרה!!!!!!

Woogyman

New member
לא אהבתי. ../images/Emo58.gif314 ../images/Emo110.gif

זאת הייתה החלטה נוראית להרוג את לאמב, ובמיוחד בכזה מוות מפגר וחסר תועלת או רגש. בכלל, נהוג במשטרה שכל פעם ששוטר נופל במילוי תפקידו, כל היחידה שלו לובשת צמיד שחור. איפה זה היה בפרק? היה נראה שלאף אחד לא אכפת שהוא מת, וזה ממש לא מתאים. כן, הוא היה אידיוט, אבל כולנו אהבנו אותו ומגיעה לנו פרידה יותר טובה. שלא נדבר על זה שכל מה שהניע את הסדרה מלכתחילה זה שורוניקה וקית' הם כביכול האאוטסיידרים, שחיים יחסית בצמצום. איפה כל זה עכשיו? ולמה לורוניקה וקית' להמשיך לחקור דברים בתור בלשים פרטיים, עכשיו כשהוא שריף? לא אהבתי, בקיצור. והתעלומה של דין אודל עדיין לא כזאת מעניינת. הנה נקודה נחמדה, אם כבר רצח ואם כבר רצו להיפטר מלאמב, למה שזאת לא תהיה התעלומה השניה במקום אודל? מי רצח אותו, זאת אומרת (בהנחה שלא היינו יודעים). זה הרבה יותר מעניין, אנחנו הצופים הרבה יותר קשורים אליו, וגם היו יכולים לתת לזה ספין שקית' יהיה חשוד וזה כבר נשמע הרבה יותר טוב.

נו באמת! ../images/Emo58.gif

ג'ים, מה טוב בזה שהוא מת? אחת הדמויות עם היותר פוטנציאל בלתי ממומש שנראו על גביי הטלוויזיה. אוף. ציפיתי ממנו ליותר מסתם מוות מפגר.

למעלה