314

../images/Emo58.gif 314

הזכרת לי, עוד כמה דברים. קודם כל, מריסה וקייטלין רואות שג'וני נפל. הן אפילו לא ניגשות לראות מה קרה לו? הן פשוט עומדות שם. דבר שני, אם כל פעם יכול לבוא כל אחד (אוליבר, תרזה, ג'וני) ולערער בכזאת קלות את הקשר של ריאן ומריסה, באמת שהם לא צריכים להיות ביחד. הם אף פעם לא בטוחים שהם אוהבים אחד את השני. זה עלוב!

תמריקי

New member
טרילר ל315 ../images/Emo58.gif

באתר של פוקס.. ובקטגוריה של O.C יש ראיון עם ניקי רייד השחקנית שמשקת את סיידי..

ליאוריש

New member
פרק מצוין!

ממש אהבתי סת' הרג אותי מצחוק וסאמר גם עם המכות אני אוהב את זה אולי סאמר צריכה להרביץ לי גם חח. הסיפור עם ג'וני מריסה קייטלין ריאן היה טוב ויפה ובמיוחד הסוף והשילוב של הגרסה של ג'יימס בלאנט לשיר Fall at your Feet הייתה טובה בפרק בהתחלה לא אהבתי את הגרסה הזאת של השיר כי אהבתי את המקור אבל התאים לפרק כל כך שפשוט אהבתי את השיר. מעניין מה יהיה בפרק הבא ואני שמח שהמשיכו עם הקו של סת' והסמים. הסיפור עם ג'ולי וד"ר רוברטס היה טוב

לו לי

New member
בטח, בקשה..

http://www.pre-occupied.net/octrailers/w/threemedia.php למטה יש טריילרים מעודכנים כל שבוע לפרק

STA1

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל ההורדה הלכה לי ממש מהר..התחלתי להוריד בבוקר..ישר אחרי דקה זה התחיל להוריד..והגעתי הביתה וזה כבר סיים עוד לפני שהגעתי..וראיתי את הפרק.. היה פרק ממש נחמד..אין לי כוח להרחיב..היה כיף..ואהבתי שג'וני מת :):):)שמחתי כל כך..ומי ששם או לא שם לב אז שג'וני אמר לריאן שבשנייה האחרונה הוא יבוא ויתן לו יד ויציל אותו..אז לשם שינוי לא רואים את היד של ריאן מושטת רחוק והוא מחפש אותו..היד שלו חצי כפופה והוא בכלל מסתכל על זה שהוא לא רצה להציל את ג'וני (כמו שצריך!)..נהדר!!

blaahh

New member
../images/Emo58.gif314

ג'וני מת! יששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!! וחוץ מהקטע המשמח ביותר הזה- אני שמחה שלא הפסיקו את העלילה על סת' והמריחואנה כי מגיע לו סטוריליין נורמלי. הרג אותי הקטע שסת' המסומם מדבר עם סאמר על הסרט ועל המסך הכחול. חחחח!!! ג'ולי וד"ר רוברטס חמודים. ועכשיו לדברים הרעים(למרות שקשה לשים לב אליהם לאור המוות המשמח של גוש השיעמום הגולש שידוע גם כג'וני)- עכשיו הם בטח יתחילו עוד פעם עם הסיפור של החוסר אמון בין מריסה וריאן ואיך שהיא כועסת עליו ובלה בלה בלה בלה בלה...(כמו שהיה אחרי העניין עם אוליבר\תרזה). הם לא יכולים פשוט להיפרד או להיות ביחד?זהו. בלי כל הריבים המטומטמים כי זה כל כךךךךךך משעמם. ו-למה הכותבים של הסדרה הזאת מתעקשים לשחוט לחלוטין את הדמות של סנדי? הוא היה כזה אידיאליסט ומצחיק בהתחלה ועכשיו היא איש עסקים משעמם. ואני כ"כ שמחה שקייטלין עוזבת בקרוב(היא אמורה לפחות, החופשה שלה תגמר מתישהו...). עם מישה ברטון בסדרה יש מספיק משחק גרוע ומבטא מעצבן, לא צריך גיבוי.

blaahh

New member
../images/Emo58.gif314

ג'וני מת! יששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!! וחוץ מהקטע המשמח ביותר הזה- אני שמחה שלא הפסיקו את העלילה על סת' והמריחואנה כי מגיע לו סטוריליין נורמלי. הרג אותי הקטע שסת' המסומם מדבר עם סאמר על הסרט ועל המסך הכחול. חחחח!!! ג'ולי וד"ר רוברטס חמודים. ועכשיו לדברים הרעים(למרות שקשה לשים לב אליהם לאור המוות המשמח של גוש השיעמום הגולש שידוע גם כג'וני)- עכשיו הם בטח יתחילו עוד פעם עם הסיפור של החוסר אמון בין מריסה וריאן ואיך שהיא כועסת עליו ובלה בלה בלה בלה בלה...(כמו שהיה אחרי העניין עם אוליבר\תרזה). הם לא יכולים פשוט להיפרד או להיות ביחד?זהו. בלי כל הריבים המטומטמים כי זה כל כךךךךךך משעמם. ו-למה הכותבים של הסדרה הזאת מתעקשים לשחוט לחלוטין את הדמות של סנדי? הוא היה כזה אידיאליסט ומצחיק בהתחלה ועכשיו היא איש עסקים משעמם. ואני כ"כ שמחה שקייטלין עוזבת בקרוב(היא אמורה לפחות, החופשה שלה תגמר מתישהו...). עם מישה ברטון בסדרה יש מספיק משחק גרוע ומבטא מעצבן, לא צריך גיבוי.

debiborah

New member
../images/Emo58.gif ואולי הוא לא מת?

תחשבו על זה!!! כל כך קיווינו שהוא ימות כבר מהדריסה, אבל הוא לא! רק כדי להציק לנו הם ישאירו אותו חי או יחזירו את הרוח שלו או משו. האמת אני לא כלכך רוצה שהוא ימות כי אז הוא יהפוך לנושא מרכזי, איך קייטלין מריסה וריאן מתמודדים עם זה ומה הם הרגשות שלהם לגבי זה ובלה בלה בלהבלה בלה בלה... וואי אתמול ראיתי את העונה הראשונה בערוץ 10 (נוסטלגיה...) ורואים שם את קייטלין לאיזה 14 שניות... זה היה כזה מצחיק!!!! כולה בת 10 עם קוקיות וחלב על השפתיים... מעניין את מי ישדכו לה?!

למעלה