314

../images/Emo58.gif314

אווווווווווווווו איזה פרק !!! ממש אהבתי
בשבוע שעבר שהקריין של הפרומו אמר שאנחנו לא נתאכזב מחמשת הדקות האחרונות, הוא ממש לא צחק !!! 5 הדקות האחרונות היו מדהימות !!! ראיין ומריסה- אוחח אני כל כך אוהבת אותם העונה הזאת, אני אפילו אוהבת שהם רבים, והסצנה שהיא אמרה לו שהיא רוצה אותו והם שכבו במיטה ביחד, וואו That was HOT !!! ואני מדברת Hot ברמה של עונה 1 !!! חבל שקייטלין הקרציה וג'וני האדיוט הזה הפריעו להם. אוחח וראיין נראה כל כך טוב בפרק הזה, במיוחד בסצנה שהם היו על המיטה. ג'וני- אפילו לא הייתי עצובה שהוא נפל, ממש לא, אפילו לא קצת, אפילו עודדתי אותו (בלב) יאללה, תעשה את זה...תקפוץ !!! תגאל אותנו מיסורנו !!! באמת...כאילו חשבתי שלפחות אני אהיה עצובה בפרק שהוא נופל (כמו שהייתי עצובה שקיילב נפטר למרות ששנאתי אותו), אבל עם ג'וני זה פשוט כלום. חשבתי שהוא אדיוט ופתטי שהוא עושה את כל זה, למרות שבאיזה שהוא מקום מריסה באמת קצת השלתה אותו... הסצנה שהוא בא לחדר של ראיין WTF ?? מה אתה הולך לספר לו שאתה מאוהב בחברה שלו ? מה נסגר ??? סת' וסאמר- היה נחמד, אני ממש הייתי שמחה שהם לא גמרו את כל הסיפור עם המריחואנה בפרק הזה (כמו שחשדתי שהם יעשו), ואני שמחה שלסת' וסאמר יש סיפור עם קצת עומק !!, לא היו סצנות מדהימות במיוחד בינהם, אבל אהבתי את הסצנה שסאמר נכנסת לחדר של סת' ואומרת לקפטן אוטס "שנינו יודעים שמשהו לא בסדר" ואז היא מוצאת את המריחואנה ואומרת Eww !! וגם השיחה בינהם שהיא מגלה שהוא החמיץ את הראיון היתה נחמדה. אבל למה היא חייבת להרביץ לו בכל פרק ? LOL סת' הוא גבר מוכה !!! קירסטין- סוף סוף יש לנו קצת קירסטין, וואו כבר שכחתיאיך היא נראית, ואהבתי שסוף סוף היתה הכרה מסויימת בבעית השתייה של קירסטין (בסצנת המסעדה עם סנדי). והיא וג'ולי כאלה חמודות ביחד !!
. סנדי ומאט-
ואני לא ארחיב בנושא ! ג'ולי ודר רוברטס- אהבתי
יאיי, סוף סוף הם ביחד, הסצנה שהוא בא לקרוואן הייתה ממש חמודה. וכבר אמרתי שאהבתי את חמשת הדקות האחרונות

שלטון

New member
איך כבר ראית?!

את מתעוררת מוקדם או משהו כדי לראות ת'פרק? עלק אני מכור

לגבי איך ראיתי כל כך מהר

אתה יכול לראות קישורים רלוונטים ובלתי חוקיים בעליל בקומונה שלי. וכן התעוררתי מוקדם (אם 0830 זה נחשב מוקדם...) על מנת לראות את הפרק!! רגע... מה זה חדש בשבילך שאני מכורה ? אני מיכל, ואני מכורה לאוסי !!! אבל אתה יותר מכור
כי אתה רואה את הסדרה למרות שהפסקת לאהוב אותה כבר, לפחות אני עדיין נהניית LOL.

שלטון

New member
גם לך זה היה קורה

חוץ מזה עכשיו זה נהיה מעניין וכן 8 וחצי זה מוקדם!

Aviad1987

New member
הפרק בקושי יורד =\ =\

יש לינק שונה מהלינק בקומונה שלך מיכל?

תודו שהתגעגעתם ../images/Emo58.gif

סעמק.. נמאס כבר כל שני וחמישי הם נפרדים. אם הם כ"כ לא בטוחים בקשר שלהם שלא יהיו ביחד וזהו. זה באמת מתחיל להיות מייגע. נכון אם קייטלין בעונה הראשונה הייתה בת 11 עכשיו היא צריכה להיות בת 13? אבל לא משנה. היא קצת מעצבנת. מה הקטע של סת' עם הגראס? חלאס.

BinNs

New member
../images/Emo58.gif314 +בקשה קטנה מארץ השמש

אהבתי !!!! פרק מדהיםםםם!!!! כל סטוריליין שהיה בפרק פשוט היה מרתק... אולי חוץ משל סנדי ומאט שיש לי הרגשה שזה הולך להפוך לסטוריליין ממש מעניין אבל עוד נראה... סוף סוף ריאן הפסיק להיות כזה P-U-S-S-Y A-S-S B-I-T-C-H!!!! אתם יודעים מה הסימן לזה שריאן התחיל להיות נקבה? הוא הפסיק ללכת עם הוואיפביטרס... (הגופיות שלו..) אממ...ארץ השמש את יכולה אולי לברר מה היה הרייטינג של 313 ו314???

mikmik000

New member
פרק גדול ../images/Emo58.gif../images/Emo215.gif

אהבתי את הקטע של ד"ר רוברטס וג'ולי, וקטע הסיום בכלל, היה מדהים. בלי קשר לזה שאני שמחה שג'וני מת, הקטע סיום פשוט עשה לי את זה, הדרך שבה הוא היה מבוים והמשחק היה כ"כ אמין. אחד הפרקים הטובים בעונה.

../images/Emo58.gif 314

מי אמר שהוא מת?! והוא בהתחלה היה סקסי אבל הוא התחיל לעצבן.

שלטון

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

כאילו פחות או יותר, היו עדיין קטעים שהעברתי. אבל תודה לאל שג'וני מת, וחבל שהם משכו את זה לכל כךךךךך הרבה זמן. הוא היה צריך כבר ללכת בפרק התשיעי או השמיני או משהו. אבל סיימו את זה יפה. דרך אגב אני חושב שהגרסא שהורדתי נגמרה מהר מדי. זה 42:25 בגרסאות של כולם? כי אם פיספסתי צילום של גופתו המרוסקת של ג'וני על הסלעים, אני מוכן להוריד גרסא אחרת. הבנתי מה עושה את זה לכזה שעמומון. כאילו חוץ מזה שהעלילה משעממת רצח לפעמים, המוזיקה החסרת עניין הזאת שמלווה את הסצינות האלה היא הגורם העיקרי. לוקאס אמר פעם שמוזיקה היא 50% מהסרט, וכשמדובר בפסקול מטורף של מלחמת הכוכבים זה באמת נכון, אבל זה בדרך כלל 20% ככה הייתי אומר. והמוזיקה שמלווה את הקטעים השגרתיים היא לא טובה כמו בעונה הראשונה. זה אשכרה מוזיקה שאומרת לך, תרגע, כלום לא קורה ולא הולך לקרות, אתה יכול ללכת לישון ואנחנו ננעים את זמנך עם תמונות חסרות טעם שירוצו לך מול הפנים. קיצר או.סי במגמת עלייה, והגיע הזמן באמת. מעכשיו הולך להיות די טוב נראה לי. ובאווירה אופטימית זו, אני אסיים

mikmik000

New member
לא.. גם אצלי זה 42:25.. ../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שיראו את הגופה של ג'וני.. בכל זאת, זו דרמת נעורים.

שלטון

New member
כן אבל זה נראה כאילו זה נקטע באמצע

בכלל אני לא מבין למה אנשים לא שמים שמה קרדיטים

לו לי

New member
../images/Emo58.gif 314 וטריילר 315,אבל גדול!!

המוות של ג'וני ככל הנראה (לפי הטריילר בכל אופן לפרק הבא) יכניס את מערכת היחסית של ראין ומריסה שוב ללופ של היא עם רגשות אשמה - מרוחקת - בלה בלה וזה בדיוק אותו סיפור עלילה שהיה לנו מתחילת העונה.. יש מצב שזה שוב יהיה משעמם וצפוי.. ואל תטעו - אני אומרת את זה בבאסה כי תכלס אני מקווה שהתמודדויות חדשות יעסיקו את הזוג הזה..

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב

זה ופרק #7 הם הפרקים היחידים העונה שממש אהבתי. לטעמי בפרק הזה היה יותר מדי ג'וני אבל העיקר זה הפרק האחרון איתו! גאד, איזה שחקן דפוק, אפילו את סצינת המוות שלו הוא שיחק בצורה ממש מגוחכת. ממש עלוב איך שהוא שיחק מישהו שתוי. אם משהו עשה את הסצינה הזאת מותחת, זה המבט של ריאן עם המוסיקה וקייטלין ומריסה. זהו. 11 פרקים.... בעעעע אפילו קרטר רבקה ואוליבר נמשכו חצי מזה!!! אגב שמתם לב לשם? CLIFF-HANGER.
בחירה מעולה סנדי משעמם. יאללה תכניסו קצת ספייס, בואו נראה אותו נשבר, את קירסטן משתלטת על ניופורט גרופ וככה גם נסיים את הסיוט של לראות אותה כל היום במטבח או סתם מסתובבת לה בלי פואנטה. איך אהבתי את סת'! חחחחחח איך שהוא היה ב"היי" אחרי שהוא ראה את הסרט, זה היה מעולה. סאמר כבר ממש מתחילה לעצבן אותי עם המכות, הפעם זה היה ממש מין כאפה במצח זה נראה ממש כואב ומוגזם! הוא צריך ללכת לפגישות של גברים מוכים.

למעלה