2X23

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif2X23

פרק הרבה יותר טוב לטעמי מהפרק הקודם אבל עדיין לא מפרקי השיא של העונה. אני צריכה לראות אותו שוב כי האוס בילבל אותי קצת עם הקטע של המוזיקה שם אבל סך הכל היה טוב. הסצינה של האוס עם המעסה הייתה כל כך מצחיקה
האוס/קאדי ללא ספק היה ואפילו לא כל כך ברקע. כשהיא שאלה אותו- someone like you? זה יכול היה להוביל לדברים הרבה יותר מעניינים מאשר תגובה של someone you like ואז חשבתי שהיא תגיד לו "I do like you" אבל לא הלך
ואז כשהיא באה אליו למשרד! זאת הייתה סצינה הזוייה למדי. האוס היה מושלם בפרק הזה. אבל כאילו, מושלם
(חלק מהשלמות היא בזה שכאב לו. ררר
סאדיזם רולז ^^') גם כשהוא מצא את 316(? נדמה לי שזה המספר) זה היה כל כך מצחיק
וכשקאדי פתחה עליו את המגירה LOL
קרנל הזה אידיוט. הוא ממש עצבן אותי...אתם קלטתם שלהאוס יש סטאש של מורפיום בבית?!?! LOL אניווייז כמה שקרים היו בפרק. הוא אמר לווילסון שהוא לא עשה את הבדיקת אבהות ואז הוא אמר לליאנה שהוא כן עשה ושהוא כן אבא שלה כשבעצם הוא עשה אבל הוא לא אבא שלה....הסצינת סיום אדירה. הייתי לרגע בטוחה שווילסון צדק והרגל שלו כואבת כי הוא טעה...אבל הוא לא טעה. הוא גאון
BTW אני כל כך רוצה את המערכת שיש להאוס במשרד שלו היא וההודעה הקולית שלו נסגדות

drusilla

New member
2X23

אני בדרך כלל סתם קוראת מה שאנשים אחרים כותבים פה... אבל היום הזה שונה מכל האחרים. במקום ללמוד להיסטוריה כמו שאני אמורה לעשות, אני מבזבזת חצי מהיום שלי בהתחלה בשמירה על ההורדה של הפרק ואז בצפייה של הפרק ורק כדי לוודא שהבנתי הכל כמו שצריך - צפייה שניה בפרק. כל מה שיש לי להגיד זה ואוו... אני לא אוהבת לאן שזה הולך. כבר שעתיים שאני קוראת כל מה שגוגל מצא לי בהגדרה של "house spoilers" ואני פשוט לא מרוצה מהמחסור האדיר בספויילרים בפעם היחידה שאי פעם חיפשתי. על הפרק אפשר להגיד שהקו עלילה של החולה הוא לא כזה מרתק כמו בדרך כלל. לא ניצלו עד הסוף את העובדה שה"אבא" הוא מכר של האוס מהעבר הלא כל כך ברור שלו, וחבל. הקו עלילה של האוס/קאדי פשוט מבדר אותי ברמות מטורפות אפילו שאני יודעת בתוך תוכי שאין מצב שיעשו עם זה משהו מעבר למה שהראו כבר. ממה שכן הצלחתי למצוא באתר ספויילרים... ~ספוילר 2X24~ הקטע של האוס וקאדי לא יתקדם והסופעונה יהיה קליפהאנגר די רציני. אז כל מה שנשאר זה לחכות... באסה. סהר

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gifמעל וממתחת(ספוילר כללי2X24)

אם את רוצה ספוילרים שלחי לי מסר, יש לי הרבה מאוד מהם. בכל מקרה אממ אני לא לחלוטין בטוחה שלא יתפתח משהו בין קאדי להאוס...כאילו הוא לא הולך להיות מושי ובלה בלה בלה והפרק הבא יהיה הפרק הכי מגניב בעולם בערך (אההה בום איזה כיף!!!!!! זה יהיה היום המאושר בחיי...חוץ מהבגרות בכימיה שבאותו יום
) אבל היא רצתה..רוצה אותו...ואני לא חושבת שהוא מתנגד כל כך. קראתי עכשיו ראיון מTVGUIDE שיש לי על המחשב כבר כמה זמן...אומרים שם שהוא וקאדי יתקרבו מאוד ושהאוס לא ימצא בקרוב אהבה שwill sooth his heart אבל לא אומרים שהוא לא יהיה עם קאדי. לוידעת. אניווייז שבוע הבא האויב של הולמס בא
אגב- הקשר ביניהם, מלבד העובדה שהם הכירו בגיל 20 והייתה לאידיוט מכונית- הוא הbandmate של האוס

סופסוף ראיתי (../images/Emo58.gif 2X23)../images/Emo29.gif

"I thought I met all your *friend*"
להאוס יש עוד חבר חוץ מווילסון! והוא אפילו לא הכיר אותו... "You have my permission to blame Forman"
ישר כשראיתי את החולצה של הילדה חשבתי שזה יהיה איכשהו קשור לקטרינה :X כל ההאוס/קדי הזה באוויר, והעניין שהיא רוצה להכנס להריון זה ממש מסוכן. זה הולך על גבול ה-corny, וזה יכול ממש להרוס את הסידרה. היה ממש מעט ווילסון
אכן ההודעה שלו מעולה
בקשר להערה שלך - אבל הרגל של האוס כאבה מההתחלה
וגם אותי הקטע עם המוזיקה קצת בלבל... אניוואי, היה פרק טוב ^^ האוס בפיג'מה!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שהרגל שלו כאבה מההתחלה אבל לרגע אחד שם פשוט הייתי בטוחה- טוב, כנראה שווילסון צדק... לוידעת אפילו למה. אני ידעתי שזה קשור לקטרינה כי...אממ קראתי על זה כבר לפני 3 חודשים בערך
ההאוס/קאדי היה מתוק כזה...אנחנו כל הזמן רואים עוד דברים חדשים עליו והפעם זה היה הצד הקצת יותר מתחשב אבל לא נראה לי שיקרה שם משהו (אין לי מושג, באמת שלא..רק השערות מטורפות של אנשים בפורומים שונים). לוידעת. גם אם יקרה זה בטוח לא יהרוס את הסידרה. דייויד שור וכולם שם יותר מדי טובים כדי שזה יקרה והם הבטיחו שהאוס לא יעשה מושי...אני מאוד רוצה להאמין שהם שומרים על האמינות של הסידרה, ולא רק בנושא הזה. וכן, היה ממש מעט ווילסון
אבל היה הרבה האוס. יותר טוב, היה הרבה האוס שכאב לו. ררר

אני יודעת ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

שהם שומרים על האמינות, אבל מספיק תוכניות טובות אכזבו אותי, והעניין הזה עם קדי הוא ממש גבולי... (*תוהה אם ליסה אדלשטיין בהריון* ...אם היא בהריון זה כזה ספויילר רציני
. אבל לפי מה שידוע לי היא לא
טוב, אם מישהו שומע משהו על זה שהיא בהריון, אנא אל תספרו לי :X) אניוואי, כן. יש מצב שזה יהיה רע. אני מקווה שאם יהיה משהו בין האוס לקדי זה יעשה באופן טוב, כמו שהם בדרך כלל עושים.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif והשערות לגבי

הסצינה האחרונה של האוס/קאדי... טוב. אחרי צפייה שנייה הבנתי את הקטע עם המוזיקה, זה לא היה מסובך כמו שזה היה נראה לי בפעם הראשונה. והגעתי לעוד מסקנה- הקטע של and you blew it?! -well, technically.... LOL בין המצחיקים. איזה מניאק הוא...הוא היה גם בכאב וגם בסאדיזם חצי מהפרק הזה ("diagnostically she needed to be hurt, i wanted to hurt her.Win-win" חולני משהו
). אניווייז- תסתכלו רגע שוב על הסצינה השנייה של האוס/קאדי. בצפייה הראשונה הייתי בטוחה שהיא באה כדי לבקש מהאוס להיות הדונר...וזה בערך גם מה שליסה אמרה בראיון שיש בFOX.COM- שקאדי השתפנה...אבל אני לא יודעת. ההבעה שלה שם. התגובה שלה...זה לא נראה לי כאילו שהיא באה לבקש מהאוס והתחרטה אלא שהיא באה להגיד לו משהו ובסוף החליטה נגד זה למשל- שהיא סיפרה לווילסון והוא החליט נניח להיות התורם או משהו...אני לא יודעת. אחרי שהוא שאל אותה- did you come all this way to thank me היא מסתובבת, עונה "לא" ואז יש לה מין חיוך מרוצה כזה, כאילו שהיא השיגה את מה שהיא רצתה. אולי כל מה שהיא רצתה הייתה התגובה הזאת של האוס שהיא מן תגובה נורא...מעודדת כזאת או שהיא מצאה לה תורם.... מה דעתכם? אניוויז- האוס מסטול בסוף הפרק LOL...מה, התמכרות למורפיום? משהו אוכל אותו...אוף שיגיע יום רביעי ב2 בצהריים (אני לא רוצה שיגיע 9 בבוקר...
)

shanistern

New member
../images/Emo58.gifספוילר גם לאחרי הפרק הזה

לאור הספויילרים לגבי קאדי ווילסון, גם אני חשבתי שאולי היא התכוונה לומר לו תודה שגרמת לי להבין שאני צריכה מישהו שאני סומכת עליו... ואני הולכת לבקש מווילסון או משהו כזה, אבל השתפנה... זה יהיה נחמד אם היא תבקש מהאוס, אבל זה ממש ישנה את התדמית שלו

neurotica

New member
../images/Emo58.gif ובחורה חדשה לפורום.

ראיתי רק עכשיו את פרק 23, ואפילו חבר שלי לא ראה אותו עדיין ובאמת שהייתי צריכה לדבר עם מישהו על זה. אז אם לא מישהו, לפחות פורום. כמה נחמד וכמה חביב שיש פורום של האוס כשצריך אותו (מעניין איך לא גיליתי אותו עד עכשיו). בכל מקרה, זה רק אני או שכשקאדי היתה בסוף הפרק במשרד של האוס, כשהיא הסתכלה עליו במבט קצת שואל כזה (מובן לכולם מה היא רצתה לשאול, או לפחות כך הכותבים רצו את זה) - האוס הנהן קצת? טיפ-טיפה. אולי זה פשוט איזשהו טיק של יו לאורי, אבל היה הינהון קטן נורא (או שאולי זה רק הדמיון שלי כי זה מה שאני רוצה שיקרה, למרות שכן - זה יהרוס את העלילה הצינית והשנונה אם האוס יהיה אבא). [[אני אפילו לא יודעת אם זה יקפיץ את ההודעה, אבל הייתי צריכה לרשום את זה איפושהו.]]

pink panther 8

New member
פרק מעולה!!../images/Emo58.gif

אחד האהובים עליי... בפרק הזה גיליתי עוד מספר דברים על האוס אני מתה כשאני מגלה דברים חדשים של האוס. הוא מרגיש משהו לקאדי אני לא בטוחה משהו רגשי ועמוק אבל לכו תדעו אני כבר מחכה ומתפללת שהאוס "יתרום זרע" לקאדי זה פשוט יהיה ס-ופ=נ=י! ואז הם יתקרבו אחד לשני ולהאוס יהיה תינוק אתם קולטים מזה יעשה לסדרה?!?! O-M-G זה ממש יהיה טוב! אהבתי גם את הקטע שבהתחלה האוס לא הבין מי זה החבר שלו שביקש שיטפל בתיק שלו ואז כשהוא ראה את קריימנל אז הוא עבד עליו שהוא לא מכיר אותו זה היה מצחיק! איזה מסכן האוסז הרגל שלו כואבת לו מתחילת הפרק אז ווילסון לא צודק בכל הקטע הרגשי... אבל עדיין אני מרחמת עליו יש כאלה שאומרים שבפרק 24 הוא יאבד את הצליעה יכול להיות?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

תינוק של האוס יהרוס את הסידרה. בעיקר אם זה יהיה עם קאדי. קוראים לו קרנדל.

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gif

כה גם אני חשבתי על זה אחרי ששלחתי את ההודעה כי אז הוא לא יהיה מגעיל וציני אבל בכל זאת סתם המחשבה.... אה וידעתי ששחכתי איך קוראים לו אבל לא היה לי כוח לבדוק אז ניחשתי חחחח

למעלה