Hieros Gamos
New member
../images/Emo58.gif2X23
פרק הרבה יותר טוב לטעמי מהפרק הקודם אבל עדיין לא מפרקי השיא של העונה. אני צריכה לראות אותו שוב כי האוס בילבל אותי קצת עם הקטע של המוזיקה שם אבל סך הכל היה טוב. הסצינה של האוס עם המעסה הייתה כל כך מצחיקה
האוס/קאדי ללא ספק היה ואפילו לא כל כך ברקע. כשהיא שאלה אותו- someone like you? זה יכול היה להוביל לדברים הרבה יותר מעניינים מאשר תגובה של someone you like ואז חשבתי שהיא תגיד לו "I do like you" אבל לא הלך
ואז כשהיא באה אליו למשרד! זאת הייתה סצינה הזוייה למדי. האוס היה מושלם בפרק הזה. אבל כאילו, מושלם
(חלק מהשלמות היא בזה שכאב לו. ררר
סאדיזם רולז ^^') גם כשהוא מצא את 316(? נדמה לי שזה המספר) זה היה כל כך מצחיק
וכשקאדי פתחה עליו את המגירה LOL
קרנל הזה אידיוט. הוא ממש עצבן אותי...אתם קלטתם שלהאוס יש סטאש של מורפיום בבית?!?! LOL אניווייז כמה שקרים היו בפרק. הוא אמר לווילסון שהוא לא עשה את הבדיקת אבהות ואז הוא אמר לליאנה שהוא כן עשה ושהוא כן אבא שלה כשבעצם הוא עשה אבל הוא לא אבא שלה....הסצינת סיום אדירה. הייתי לרגע בטוחה שווילסון צדק והרגל שלו כואבת כי הוא טעה...אבל הוא לא טעה. הוא גאון
BTW אני כל כך רוצה את המערכת שיש להאוס במשרד שלו היא וההודעה הקולית שלו נסגדות
פרק הרבה יותר טוב לטעמי מהפרק הקודם אבל עדיין לא מפרקי השיא של העונה. אני צריכה לראות אותו שוב כי האוס בילבל אותי קצת עם הקטע של המוזיקה שם אבל סך הכל היה טוב. הסצינה של האוס עם המעסה הייתה כל כך מצחיקה