2x03

noa4u

New member
אמממ...

אני הבנתי את זה ככה (לא בטוח שזה נכון) שכיאלו ורוניקה הבינה שהקורלי הזה קשור לאהרון אקולס ואהרון מנסה להתנקם בה מהכלא אז הוא שלח אותו שיהרוג אותה והוא מצא זמן טוב לעשות את באוטובוס, כנראה הוא חיבל בו או משהו, אולי משהו עם הבלמים, כי הרי הוא התעסק עם מכוניות... ואולי כשהוא ראה שזה לא הלך לו והיא בחיים אז הוא סיפר לאהרון ואהרון דאג שירביצו לו (הרי לאמב אמר שהוא הוכה למוות) ושיכתבו "ורוניקה מארס" על היד שלו כדי להפליל את ורוניקה... זאת התיאוריה שלי.. :)

SuperGirl82

New member
ראיתי שוב את הפרק 203 ../images/Emo58.gif

והבנתי! על התמונה של קורלי היה רשום שהם חברים מאז the long halt או whatever וכשורוניקה יצאה מהבית של לוגן היא ראתה שם את הכרזה של הסרט שנקרא בידיוק ככה, שזה היה הסרט הראשון של אהרון אקולס, ומי שתיכנן ועשה את כל הפעלולים היה קורלי הזה... והעלילה של הסרט מספרת על משאית שנופלת מצוק...

barca1lior

New member
ממש לא נראה לי...

למה אם מוצאים שם של מישהו על יד של גופה זה הופך אותו לחשוד ברצח???! לא יודע בקשר אליך, אבל אם אני מתכנן להכות מישהו למוות, אני לא ארשום את השם שלי על היד שלו אחרי זה, וגם קשה להאמין שזה הוא רשם בשארית כוחותיו אחרי שהוכה והושלך לים.. מצטער שאין לי תאוריה משלי, כרגע אני רק שולל :) קצת מוזר כל העסק עם קורלי ואהרון..

noa4u

New member
...

אני לא התכוונתי שהקורלי הזה רשם על היד של עצמו ורוניקה, מן הסתם הוא לא יכול לעשות את זה אחרי שהרביצו לו למוות... התכוונתי שאלה שהרביצו לו רשמו את זה (בהוראה של אהרון כמובן) על מנת להפליל את ורוניקה, וכן עצם זה שרשום על גופה השם שלך מקשר אותך איך שהוא לאדם... זו התיאוריה שלי, אפשר לקבל אותה ואפשר לשלול אותה...

לנצח1

New member
זהו.. שגם אני ../images/Emo58.gif 203

לא ממש הבנתי מה הקטע עם הקורלי הזה.... אבל לפחות אני רואה שזאת לא רק אני.... לא הבנתי את התאוריות שאמרו מתחתיי- מה גם שאני לא יודעת עד כמה הגיוניות הן.. אולי שמישהו יבהיר לי אותן? :)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif203 בקשר לקורלי

זה דיי ברור שלוויבל יש משהו בעסק... כי העגיל שמצאו... זה העגיל שיש לוויביל תמיד... וגם זה היה מחוץ לבייקר פאב או משהו כזה.. אני זוכרת משהו עם בייקר... ווויביל אכן בייקר... מסקרן לדעת למה ומה הוא קשור.

bigbird123

New member
|ספוליר| לא הבנתי משהו

לא הבנתי למה אחרי שהראו להוא (לא זוכר שמות חח) את התמונות שלה בוגדת בו הוא ברח ומה הוא אמר לכל העובדים שם לעשות.. לא הבנתי שם כלום ממש חח

4u2b

New member
../images/Emo58.gif

הוא עסק בהונאה בקשר למניות... מה שורוניקה אמרה- אם תסתכל שוב בחלק שהיא הזהירה את המורה שלה ואמרה לו להיפטר מהמניה... אחרי שביבר הראה את התמונות לאבא שלו, האבא הבין כי אם בלש פרטי עקב אחרי אישתו אז ייתכן וגם התגלה העסק של ההונאה. לכן ההוראה שנתן לעובדים שלו היא להשמיד ראיות- לגרוס הכל. הוא ברח כדי שלא יעצרו אותו ויכניסו אותו למעצר.

buffgirl

New member
וואו. בהחלט וואו. אהבתי ../images/Emo58.gif203

מאוד. אח, נוּ, שלוגן וורוניקה יהיו כבר ביחד.. =/ I miss them... ורוניקה פשוט מצטיירת בעיני כאדם אחר כשהיא עם דאנקן, כאילו היא מוותרת על חלק מעצמה.

למעלה