222

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 222

אהרון אקולס וקאסידי "ביוור" קזבלנקס. האחד הכה את הבן שלו במשך שנים, שכב עם החברה שלו, ריסק לה את הראש עם מאפרה, וניסה להרוג את ורוניקה וקית'. השני אנס, רוצח המונים, שניסה להרוג את ורוניקה, לוגאן, והיה יכול להרוג את קית'. האמצעים וסיבות של שניהם לביצוע הרציחות היו שונים, אבל המניעים עצמם היו קצת דומים. שניהם רצו למנוע מהסודות שלהם לצאת החוצה. אהרון חשב שהוא בלתי מנוצח. שהוא הצליח להתחמק מרצח, פעמיים. גם אחרי טיוך הראיות, וההודאה של אייבל קונץ, וגם אחרי המשפט. ביוור הבין שהוא לא. הוא היה אחוז שליטה, וברגע שהדברים יצאו משליטה, הוא מצא את הדרך הקלה החוצה. למרות הטראומה שלורוניקה הייתה וכנראה עדיין יש מאהרון, אני חושב שהפגיעה של ביוור בה הייתה הרבה יותר אישית. היא הכירה אותו. בטחה בו. כמעט חיבבה אותו, ובאותו לילה היא מגלה שהוא רצח את כל האנשים על האוטובוס, ושהוא באמת אנס אותה. היא רואה אותו מפוצץ את המטוס שקית' אמור להיות בו מול העיניים שלה. היא נשברה ורצתה להרוג אותו. היא לא הגיעה למצב הזה עם אהרון. עם כל מה שאהרון עשה, אני חושב שהוא באמת אהב את לוגאן, אבל הוא לא היה מסוגל להביע את זה, או לא היה מסוגל לשים את המשפחה שלו בתור עדיפות ראשונה. עם ביוור, זה הרבה יותר בעייתי לדעת. כי חלק לא קטן מהדברים שחשבנו שאנחנו יודעים עליו היו שקר. אני חושב שהבן אדם היחיד שהוא אהב והיה אכפת לו ממנו זה מאק, ואם הוא היה מכיר אותה כמה שנים לפני זה, יכול להיות שהדברים היו שונים. מה דעתכם?

orale12345

New member
תאמת שאני ממש מסכימה איתך-ספ 222

וזה לדעתי ההבדל הגדול בין שתי העונות. העונה הראשונה מאוד התרכזה בנרצחת, כלומר בנרצחת ובאפטרמאט' של הרצח שלה , לעומט זאת העונה השנייה הייתה לדעתי על ברוצח, התרכזו בלהביא לנו הרבה צצדים שלו , הביא לנו הרבה מאוד סיפורים שלו{והשחקן היה מעולה כל כך שידענו שזאת דמות שעברה הרבה.} אני חושבת שארון ווגם ביוור היו פסיכופטים אבל ממקומות מאוד מאוד שונים למרות זאת הם היו לדעתי מאוד דומים,ביוור- כל הדברים שהוא עבר{התעללות מינית, אבא שלו מתייחס אליו, יחס נורא מה"חברים" שלו} שהפכו אותו לכזה.בראש שלו הוא הצדיק את הכל להכל היה הגיון וצדק. הוא יעשה הכל כדי שהאמת לא תצא לאור במטרה להגן עליו{הוא כבר הילד שצוחקים עליו הוא כבר הבן הלא מועדף} ולכן הוא בעצם החליט להרוג אותם כי לדעתי הוא היה אדם שהדעה החבריתית הייתה חשובה לו מאוד. אפשר ללכת יותר עמוק ולהשוואת אותו לכולנו, נכון אנחנו {לפחות רובנו} לא נפוצץ אוטובוס אבל רובנו נורא דואגים למה החברה חושבת עלינו ואם אנחנו כבר נחשבים ללוזרים נעשה הכל כדי שזה לא יהיה אפילו יותר גרוע. לעומטו ארון אומנם היה משוגע אבל הוא פעל הרבה על אימפולס ועל כעס וגם על להגן כמו ביוור כדי להגן על התמדית שלו שבעצם הייתה הפוכה מהתמית של ביוור אבל בדיוק כמו שביוור לא רצה שמהלוזר של נפטון הוא יהפןך להיות למשו אפילו יותר ירוד ארון לא רצה שמהווינר של נפטון הוא יהפוך להיות ללוזר. והוא ידע שאם הרומן שלו אם לילי יצא לאור אז התדמית שלו לא תתפוצץ לרסיסים. אני אישית סימפתטי יותר את ביוור , לדעתי הם גרמו לנו לסמפט אותו ולאהוב אותו, זאת הייתה כתיבה ממש טובה ומשחק מצוין מצד הכותבים , כמו כן גם אצל ארון שלדעתי היה מכוון שנשנא אותו{לא שאני שונאת אותו אני פשוט אל מחבבת אותו}

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 222

אהרון דמות מאוד אפורה, כמו כולם. הוא רוצח, הוא הכה את הבן שלו והתעלל בו בכל דרך אפשרית, והוא בגד באישתו מהצד בלי סוף, אבל הוא לא "רע" לגמרי. לדעתי באמת היה אכפת לו מלוגאן והראו את זה כמה פעמים. יכול להיות שאני טועה, אבל השיחה שלהם בפרק האחרון של עונה שתיים נראה לי כמו ניסיון נואש להיאחז בקשר שלו איתו. לגרום ללוגאן להיות תלוי בו. הרצח של לילי גם לא היה מתוכנן. הוא פשוט לא שלט בדחפים שלו. הפיצוץ של האוטובוס כן היה מתוכנן, וביוור היה מודע למה שהוא עושה.

orale12345

New member
זה לדעתי ההבדל-ספוילר 222

ביוור כן תיכנן זה לא היה אימפולס, לעומטו ארון הכל אימפולס גם וורניקה היה אימפולס.

red mosquito

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif

יאו אני לא יודעת כמה מכם כבר בטח ראו את הפרק שהיה עכשיו, אבל לא היה לי מושג שהם יהרגו את ת'אמפר ככה ! הייתי בהלם, אבל אני לא כל כך מבינה למה לפיצפטריקים איכפת שתאמפר הרג את פליקס, הם שנאו את פליקס.

Runt

New member
../images/Emo58.gif

את המידע הזה קראתי לפני 5 דקות באחד התקצירים, כך שלא יצא לי לראות עדיין את הפרק. אני שאני כן יכולה לומר הוא ש.. אני לא יודעת. מצד אחד העובדה שביוור הוא הרוצח והאנס מביאה למצב של הלם וחשיבה של "פאק, איזו גאונות! איך לא חשבתי על זה?" [נראה לי לפחות
] אבל מצד שני זה נראה כמו תירוץ עלוב לרוצח. בחייכם, ביוור?! כאילו שהתסריטאים השאירו את העניין של "מי הרוצח?" לסוף ובגלל שלא עלה בדעתם משהו יותר טוב החליטו שזה יהיה ביוור. אני אהיה בטוחה יותר בדעתי אחרי שאראה את פרק סוף העונה. אה כן, לפי דעתי זה נורא עצוב מה שעשו לביוור. ונוראי
אני בחיים לא אסלח לתסריטאים!
[אלא אם כן העונה הבאה תהיה ממש ממש מעולה, לא שיש לי ספק]. רוג'ר אאוט!

sweet shir

New member
אהמ. ../images/Emo58.gif

שעכשיו אני רואה את כל מה שקורה... אחרי שאני יודעת מה קרה -וכן ראיתי- אני רואה סימנים לאורך הדרך.

snoop cat

New member
../images/Emo12.gif אף פעם לא חשבתי על זה ככה!

זה באמת אמור להיות רמז או שחשבת על זה בעצמך?

orale12345

New member
זה אמור להיות רמז -ספוילר 222

וזה רמז שהוא כבר די ידוע גם כל פרק 3 מלא ברמזים. הערה של ביג דיק על זה שכל הזמן המכונית חוזרת אם שריטות מהמוסך אבל בעצם כמה שעות קודם ביוור הרג את קרלי בכך שהאו התנגש בו ואז מזה יש שריטות.

Runt

New member
אני חושבת שזה מכוון ../images/Emo58.gif

ל- "בית הרוצח" אחרי תרגום.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

ההבדל הוא שאהרון הוא מטורף באופן.. אימפולסיבי. הוא לא חושב על המעשים שלו לפני שהוא נוקט אותם.. הוא בנאדם אלים. ביוור מטורף בצורה יותר מחושבת.. הוא יודע מה הוא רוצה והוא ישיג את זה.. לא משנה כמה נוראיים יהיו המעשים.

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif מעליי וגם פה

הוא מתאבד, קופץ מהגג לאחר שהוא מבין שאין לו בשביל מה לחיות. צריך לראות את הפרק כדי להבין.

avital141

New member
חבל..

ממש אהבתי אותו והייתי רוצה לראות איך היחסים בינו ובין מאק יתפתחו... באיזה פרק זה קורה?

למעלה