222!

vmars fan

New member
דיסקוסי דמויות:

אין ספק ש"ורוניקה מארס" היא סדרה שולטת. אבל מדי פעם, די מפריע בעין לראות את הדמויות מבצעות דברים משונים שנראים מוזר. הרבה פעמים הכול נשמע טבעי ומשעשע; ורוניקה סרקסטית ושנונה-זה מתאים לה, דיק אטום במובן הסרטים הנדושים של גולשים בלונדינים. אבל למשל הטוויסיט שעשו לביבר, ממש לא התאים לו.. ודאנקן היה אדיש מדיי (לדעתי) בסדרה.. עוד מישהו חושב שצריך לעשות טוויסט קטן בדמויות? לעשות מישהו משעשע או רציני, רע או טוב, תמים או תחמן?

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 222!

אנא שימו לב וסמנו בהתאם! הפעם סימנתי בשבילכם, פעם הבאה אני אמחק.

וואיייי, אני כבר קראתי מה שהיא כתבה

לפני שסימנת שזה ספוילר! תגידו לי שזה לא משהו גדול! ואם זה כן, אז תשקרו או משו! אבל אז אני לא אדע אם זה באמת ספוילר גדול או לא.... טוב, בקיצור, אני מקווה שזה לא יהרוס לי את העונה עכשו...

buffgirl

New member
את תראי, אל תדאגי. זה לא הרס כל כך

הרבה, רק בשורה ספציפית יש ספוילר ומי שלא ראה את זה גם ככה לא ממש יודע. יהרוס לך זה לא.

Ulong

New member
222 ../images/Emo58.gif אהאהאהאהאהאה

את האמת שהיה פרק מעולה. הסצינה בה ורוניקה רואה בתמונה את השם של ביבר מקוטלג כלא בתמונה ובעצם הפרשייה נחפשת הייתה מעולה. מאוד הזכיר לי את הגילוי על אהרון שורוניקה פתחה את הארון בבית משפחת אקולס וגילתה את הקלטות של אהרון ולילי. הפתיע אותי שרצחו את אהרון ואחרי שראיתי את קלרנס ווידמן ישר ידעתי שזה דאנקן ששלח אותו לרצוח אותו. תמיד משאירים לקלרנס את העבודות השחורות. למרות שבכלל לא אהבתי שהפילו את התיק על ביבר הסצנות על גג היו יפות וחשבתי באמת שורוניקה תירה בו אבל העניין הסתיים בהתאבדות. עוד משהו ששימח אותי והעלה חיוך זה הקטע שקנדל מקבלת את כל המליונים כתוצאה מעסקי הנדל"ן לאחר שביבר התאבד. להבדל מהעונה הקודמת נשארנו מחכים להרבה תשובות. מה יהיה עם וויביל? מה קנדל רוצה שקית' יעשה בשבילה? אם וודי לא הפיל את האוטובוס למה הוא ברח? מה הקטע בדיוק של לאקי, וודי וההורים של מג? לסיכום הייתה עונה מעולה עם הרבה דמויות מפתח והרבה הרבה שחקנים אורחים בתפקידים קטנים וחשובים. אם שנה שעברה העניין של לילי התקדם ממש לאט עם רק כמה חשודים הרי שכאן היו לנו את קנדל, וודי, טרנס, וויביל ואפילו אהרון בפרקים הראשונים (שהיה קשור לקרלי מורן). אני שמח שהיו פחות תעלומות ויותר עלילה ועם זאת הרבה קטעים קומיים של ורוניקה שלא יישכחו (כמו הקטע עם ההוא במלון בפרק עם הבת של אייבל). הכי חשוב: הראו את לילי
שלי בפלאשבקים ולא אכפת לי שרק לשנייה.

למעלה