22!!!

miaka

New member
../images/Emo58.gif 22!!! ../images/Emo58.gif

איזה פרק חמוד
כן כן לא קרה הרבה במבט ראשון... אבל לשיפרי לוק\גרייס שבינינו זה היה פרק מגניב ביותר
טוב, אני עייפה וראיתי את הפרק לפני 10 שעות ככה שאני לא זוכרת בדיוק כל מה שרציתי להגיד אחריו אז הנה בכל זאת כמה מהדברים החשובים: 1. אני כל כך שמחה שג'ואן לא שכבה עם אדם.. הייתי בהלם שזה בכלל הוזכר.. זה היה לגמרי הורס את הסדרה בעיני ולרגע זה היה נראה שכן זה הולך לקרות. ואז נזכרתי שמדובר בסדרה אמריקאית
2. עד כמה שאני לא סובלת את גלניס לוק היה יכול להיות קצת יותר אנושי ונחמד ולא להתעלם ממנה ככה בשיעור ספורט. וד"א היא נראית פשוט מזעזע ב"לוק" החדש שלה (משחק מילים משעשע
) 3. הקטע עם האבא שנפרד מהבת שלו בעודו מובל למעצר היה ממש עצוב... קווין עשה אמנם עבודה עיתונאית טובה אבל חבל שהוא הרס למישהו שזו העבירה הראשונה ככה את החיים. אני חשבתי שזה מתפקידם של השופטים לקבוע גורלות ולא של התקשורת. 4. אמא של גרג שיחקה את אלוהים
(סוזן סאליבן בתפקיד אורח) 5.הקטע של הסוף היה מאד יפה בעיני. שג'ואן אמרה לאדם שלמרות שאהבה שלהם היא לא הגיונית, זה לא אומר שהיא לא אמיתית, וכך גם ה- gift
(זה לא ציטוט, לא להרוג אותי) המתנה של אדם היא האמונה בעצמו שזה הדבר החשוב ביותר שיכול להיות למישהו. בשלב זה אני אזוז לכיוון המיטה, אני אמשיך את זה מחר
לילה טוב!

למעלה