22 בספ' עונה 7

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif22 בספ' עונה 7

מה אתם רוצים שיהיה? מה אתם רוצים שלא יהיה? אני רוצה שיאתגרו אותנו בעלילות, שיחדשו, משהו שלא היה ואני גם רוצה דגש על היחסים של שרה וגריסום. אני לא רוצה יותר מידי דמויות חדשות, כי אלה שקיימות למשל ווריק לא רואים מהם בכלל ומה נסגר עם ווריק/טינה אני רוצה לדעת. זהו אני במתח

ממ

אני ממש לא רוצה שיוסיפו דמויות חדשות כי באמת לא נותנים כבר זמן מסך לדמויות הישנות ו.. נו, תמיד כמוסיפים לסדרה דמויות חדשות בכמויות גדולות שוכחים טיפה את הקונצפט האמיתי של הסדרה וזה לוקח את העלילה למחוזות שאני לא רוצה שיגיעו אליהן[להלן: CSI מיאמי]. מה עוד? עוד קרוסאובר יהיה טוב[עם CSI NY בבקשה
], ו.. שווריק ייפרד מטינה?
סתם, לא יודעת. מקווה שהעונה השביעית תהיה טובה ותתעלה אפילו על קודמותיה

אני מצפה

מעונה 7 של CSI שגם יהייו עלילות מענינות וללא דמויות חדשות. מעונה 5 של מיאמי אני מצפה שיורידו פרופיל (מהבחינה של עלילה) הם יכולים לעשות פרקים נהדרים, שיסיימו מהר עם הבעיות שנוצרו בסוף עונה 4 וגם יביאו לנו פרקים עם עלילה טובה שבאמת יעניינו אותנו, לדוגמא כמו פרק 3X23 למי שזוכר שאני די אהבתי (Whacked). עוד דבר ממיאמי כדאי שהם יחזרו למציאות ויפסיקו להשתמש ולהמציא טכנולוגיות מגוחכות לחקירה ועבודה עם ראיות. מעונה 3 של ניו-יורק כדאי שהם יפגינו יותר נוחכות והפרקים שנקבל יראו באמת עד כמה קרה יכולה להיות העיר ניו-יורק והעלילות יהייו מסתוריות כאלה ואולי גם קשורות לצד של העיר שלא מראים ממש בסדרות (השכונות העניות של השחורים לדוגמא וכו...)

cherryblossom

New member
אני רוצה

עלילות מעניינות ומיוחדות, ואיזושהי רמה אחידה (פחות או יותא) של הפרקים. כי לעונה 6 היו כמה פרקים ממש טובים, כמה טובים וכמה שכמה שאני ארנסה אני לא אזכור אותם. אני דווקא לא רוצה שיתעסקו יותר מדי בכל הסיפור של גריסום ושרה, לפעמים איזה רמז- אבל לא יותר מזה. בכללי נראה שהעונה הזאת תתעסק הרבה יותר בדמויות ובחייהם האישיים, ורובם יפצעו, יפגעו, ישתגעו או יעזבו בצורה כזו או אחרת. אני רק מקווה שהחקירות עדיין ישארו המרכז של הסדרה ולא ידחקו הצידה. בקשר לווריק וטינה גם לי לא מובן מה נסגר איתם, אבל אלה תמונות שמצאתי והן נראות מפרק הסיום- כנראה הורדו בעריכה פרומו שנראה מבטיח (גם לפרק ב"קרקס השמש"): http://www.cbs.com/innertube/player.php?vid=110702&cat=101351

cherryblossom

New member
ככה זה נראה לי

הקטע הזה לא שודר בשום פרק, אבל הוא נראה מאחד מתוך שני פרקי הסיום המחוברים.

כנס

יש מצב שזה נראה איפהשהו בתחילה של פרק 623? בצד שם איפשהו בזמן שג'ים בראס הולך עם יחידת ה SWAT... צריך לבדוק...

cherryblossom

New member
אני בת

לפי הרקע (הקזינו) ואיך שהם לבושים והכל (כמו בשני הפרקים האלו) זה בטוח מהפרקים האלו.

מצטער על הטעות שלי...

יש לי את הפרק על המחשב, אני ינסה לחפש את זה ברקע. לא חושב שהורידו את זה, זה בטח שם לרגע איפשהו...

למעלה