214

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif214../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif

איזה פרק יפההההההה זאת הילארי דאף?? הבלונדינית?..(כאילו דילן..) איך אהבתי... אני חייבת לציין שאדם וג'ואן בפרק הזה היוו ממשש חמודייםם סוף סוף רואים שהם כזה זוג.... אממממ גם גריס ולוק ---סבבה לגמרי!! איזה מכונית יפה הראו(האדומה.......) אמממ טוב אני חושבת שזהו בעיקרון ואחלה פרק הוא העלה לי חיוך...

ShirO3

New member
כן

דילן פשוט מדהימה :| איך קוראים לשחקנית הזאת ... היה פרק ממש נחמד , הקטע עם לוסי ו-וויל לא נראה לי שיגמר יפה אני מקווה שדילן תמשיך גם בפרק הבא למרות שאני לא חושב ...

noamjen

New member
אפשר אולי להתחיל לדבר בשמות פרקים?

לפחות בתוך ההודעה? אני פשוט לא עוקבת אחרי המספרים, אלא אחרי השמות. (ואולי גם הגיע הזמן לתת כבוד לשמות, לרוב הפרקים יש שם ממש טוב). אני ממש אהבתי את הקטעים שראיתי מהפרק הזה (גרייס לוק בלבד), זה פשוט נפלא לראות איך גרייס בלי לשים לב נהפכת יותר ויותר ל"girlfriend". וסתם הם חמודים ביחד, ולוק מתוק. וזהו. אני אהבתי.

לגבי המכונית - מדובר במכונית

החלומות שלי - Dodge Viper, אם אני לא טועה זאת היתה VIPER מדגם GTS Coupe חדשה דנדשה. לגבי אדם וג'ואן, צר לי אבל ג'ואן מאד אנוכית. אם אני הייתי חבר שלה הייתי מזה מתבאס ממנה - כל היום רק חושבת ומדברת על עצמה, זה בלט הרבה בפרקים קודמים וגם פה. בקושי רואים אותם מעורבים אחד בחיים של השני, זה כאילו הם חברים רק חמש דקות ביום, וכל השאר קורה להם בנפרד.

תתש

New member
וויל ולוסי

כמו שאמרו זה ממש לא יגמר יפה כל הקטע בינהם במיוחד שאחרי הפרק זה כמעט בטוח שלוסי רצחה את הרוצח של ג'ודית. לפי דעתי עוד איזה כמה פרקים ימנו שריף קבוע או שיקימו מחדש את משטרת ארקדיה ולוסי תמודד ואז יתחיל הבלאגן האמיתי.

למעלה