213

../images/Emo58.gif 213

אין לי כל כך מה לכתוב על הפרק, אבל בסופו ג'ואן שרה שיר. אם יש ביקוש אני יכולה "לקרוע" את הסאונד וללנקק כאן אותו להורדה... יש ביקוש?

../images/Emo58.gif213

אני חייב להגיד שעברה בי צמרמורת (צמרמורת חיובית אבל
) כשג'ואן שרה... היא אמנם לא שרה ברמות מעל ומעבר, אבל היא שרה ממש יפה לדעתי..

S h a y 9 9 9

New member
זה היה מעולה ,כל הפרק מעולה../images/Emo58.gif

לא רק שג'ואן שרה (ושרה יפה) לא רק שהיה מחזמר על זומביים אלא גם שגליניס פיתחה אופי ואלוהים הרים מחזמר כושל!! פשוט גאוני! אתם חושבים שיש קשר בין מספר הפרק(13) לקטע עם הזומביים? בכל מקרה הנה מילות השיר:
Joan: Stop your fighting, End this war Look upon your friends Don't you know the reason why You called us back again. Mmmm. Night is long and getting longer there's darkness from above and hate is strong but love is stronger we are a live as long as we love for every moon must have its shadow every noon its night when will you realize were are your children wont you let us share your life we are your children, wont you let us share your life (we are your children) let us share your life All: Ashes to ashes, dust to dust When will you see we're made of the same stuff We're not flesh we are not blood but can't you see, we are Love We are love. Share your love​
לגבי ההצעה של "אני עצמי אנוכי". תודה אבל מסיבות של זכויות יוצרים אסור להעתיק ולהפיץ ע"ג הפורומים בתפוז. אני רק אוסיף את הלינק הקטן הזה של אתר שלא קשור לתפוז או אלי והמבין יבין http://www.mysteriousmessage.net/id845.html

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo58.gifועוד משהו מעניין

זה למעשה פעם ראשונה שאלוהים לוקח חלק אקטיבי בחיים של ג'ואן, לא רק נותן משימה ואח"כ בודק מה נשמע אלא אשכרה מזיז דברים. הוא זה שאמר לאדם לבנות סט להצגה והוא זה שהחליט שג'ואן תככב והוא זה שהחליט שהירח יעלה מעל הקברים. מאוד חדשני מצידו

buffgirl

New member
מסכימה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ופרק באמת טוב ויפה. אהבתי =)

ShirO3

New member
הפרקים של העונה השנייה ממש ברמה

וכ"כ יפים .. אף פעם לא נקשרתי לסדרה כמו שאני קשור לג'ואן :) , למדתי הרבה דברים על עצמי תוך כדי צפייה בסדרה הזאת..

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|מאוהב

זהו אני הוקסמתיייייי היא שרה מהמםםםם הפרקים מדהימיםםם אני מאוהבת באדם הוא כזהההה חמודדדד!

../images/Emo58.gif 213

איזה פרק משעשע... אני היחידה שמוצאת את זה קצת הזוי שבבי"ס תיכון בארה"ב (הם די שמרנים בתיכונים שלהם, האמריקאים) מעלים מחזמר על... אהבתם של הזומבים? כאילו, זה לא קצת יותר מדי, להתעסק בענייני מוות וחיים לאחר המוות בתיכון? (אני מוצאת את זה מאוד מרענן, אבל אני לא יכולה לדמיין שבארץ היו עושים כזה דבר. ואם כן- הייתה קמה שערוריית משרד חינוך שלמה וכותרות בעיתונים וכאלה)
. בקשר לג'ואן- היא שרה מאוד יפה, אבל לא מדהים. בהחלט הייתי שמחה לשמוע עוד מזה. חושבים שעשו את הפרק רק כדי שהשחקנית תוכל להפגין את כישוריה בשירה? (תגובה מעמיקה יותר בהמשך, כשאני אהיה יותר מרוכזת)

S h a y 9 9 9

New member
אני לא בטוח

זומבים (עד כמה שזה הולך להשמע מוזר) הם חלק מהתרבות האמריקאית, הם הומצאו ושווקו ע"י אמריקאים עבור אמריקאים בכל מיני סדרות וסרטים אמריקאים- באפי, סקובי דו, פרנקשטיין ועוד... ככה שלעשות על זה הצגה בבית ספר זה הגיוני כל עוד יש מסר חינוכי פדגוגי מבחיל מאחורי זה. האם עשו את הפרק רק כדי שאמבר תשיר? ייתכן מאוד אבל זה יצא מעולה אז לא אכפת לי שיעשו את זה שוב

x5452

New member
כל כך אהבתי

סוף סוף פרקים מצחיקים וכיפים אחרי תקופה כל כך ארוכה של עצב ובכי כל פרק.

למעלה