212

../images/Emo58.gif 212

איך זה שאף אחד לא פתח כזה? איזה פרק גדול! אז ככה: כל העניין הזה של ג'ואן עם בי"ס לעיצוב- מה נסגר? יכול להיות שהציונים שלה עד כדי כך גרועים? היא הייתה בכימיה למתקדמים בשנה שלפני, זה אומר שיש לה איזשהי יכולת לימודית. מצד שני- הבחורה די סתומה. בפרק הזה זה היה עניין המורה מהקולג', שהיא ממש לא חשבה שהוא מתחיל איתה (זה היה כ"כ ברור). אבל באופן עקרוני- היא עושה כ"כ הרבה שטויות. מזל שיש איזה אלוהים שמשגיח עליה. מאוד מצאו חן בעיני כמה דברים: 1. המורה המכווין של החבר'ה הנחשלים (טוכמן? ככה קראו לו?) מסתבר כלוזר בעצמו שגר עם אמא שלו בגיל 29. טוב שהוא חוסך באמת. 2. אלוהים כפופ אפ במחשב- כל הזמן חוזר ומציק ואי אפשר לסגור אותו עד שהוא מסיים לדבר. דימוי משובח. 3. הומור הנכים של קווין. הוא מתייחס לנכות שלו בצורה בריאה ומבדרת, נעים לראות. 4. גרייס עם הערות האנטי גברים שלה- "כל הגברים פסיכים! חייבת להיות דרך אחרת להתרבות..". הבחורה פמיניסטית מהזן המשובח ביותר.
ולחלק הטוב ביותר: סצינת האבן נייר ומספרים של ג'ואן, פרידמן ולוק
אח. איזה יופי של סצינה. החל מהזיעה, הפפ טוק שלפני, ועד הזומים הממש קרובים לעיניים, לאף וכמובן לאגלי הזיעה. ואיך אפשר לשכוח את המנגינה של "רוקי", שכ"כ התאימה? ובל נשכח את הרעיון המבריק- סצינת קרב מלאת זיעה- במשחק ילדים סתמי. אהבתי מאוד. יופי של פרק. אחד הטובים עד כה.

buffgirl

New member
מסכימה איתך! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל אני לא חושבת שהוא אחד הטובים עד כה. בל נא נשכח את 208 הבלתי נשכח גאונות לשמה.

208../images/Emo58.gif

היה מצוין מבחינת הסיפור. אבל לא התרשמתי שם מאיזה רעיון יוצא דופן או זווית צילום מעניינת במיוחד. אבל סה"כ אין ספק שפרקי העונה השנייה בהחלט ברמה גבוהה יותר מכל הבחינות מפרקי העונה הראשונה.

buffgirl

New member
ברור שלא, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אבל לפעמים פרק טוב לא צריך זוויות צילום מדהימות או איזה משהו מיוחד, אלא רק סיפור ממש טוב, וזה מה שהיה ב-208.

S h a y 9 9 9

New member
אכן פרק ענק

על כל הסעיפים שפירטת... משובח... זה מאבק צמוד בין פרק 12 ל13 לגבי מגניביות... זה טוב שעושים מידי פעם פרקים מצחיקים כאלה...

dalida1988

New member
אני גם אהבתי את הפרק הזה

אבל גם אהבתי בנוסף את הפרק שמרדית מתה.. שכחתי כבר איך קוראים לה...(אל תהרגו אותי...)

noamjen

New member
אני לא ממש אהבתי...

בגלל שהמחשב שלי קצת ישן אני מוגבלת רק בכמות הסרטונים שאני יכולה להוריד ולכן אני מורידה רק את מה שאני באמת זקוקה לו- גרייס ולוק. ואני ממש לא אהבתי את הסצינה הזאת, זה לא מתאים לדעתי לסגנון של הסדרה שלא לדבר על everybody hurts שהיה כ"כ לא במקום! (אם הם כבר החליטו לשלם על השיר הזה שלפחות ישימו את זה במקום ראוי) בכלל מה שראיתי ומשעתי עד עכשיו מעונה שתיים לא הלהיב אותי כמו העונה הראשונה. יש בעיה דיי גדולה של המשכיות ונאמנות לדמויות בהרבה מקרים. לאט לאט זה משתפר, אבל זה עדיין מאכזב אותי.

למעלה