209

Boran

New member
../images/Emo58.gif 209

מצטער שזה לא בשרשור, נראה לי שהוא ישן מדי ולא יקפוץ ורק עכשיו ראיתי את הפרק. אני חייב לציין שב-10 דקות האחרונות של הפרק התחילה לרעוד לי היד, ועד עכשיו היא לא הפסיקה. פשוט פרק מדהים שומכיח שוב איזו סדרה ענקית זאת. (למרות שבמקום מסויים היה צפוי שמוהינדר יירה בבנט לפני שבנט יירה בבוב, ושהדם של קלייר יחזיר את בנט. אבל עדיין)

AgeGen

New member
כמה סיבות

1. היה עוד איזה 10 דקות לפרק ולא היה עוד מה לשדר.. 2. כי לא הורגים דמות מרכזית כל כך מוקדם בעונה (להתחשב שזה פרק שנעשה כ 9 מ 23, לא 11).

shirki3

New member
הוא לא דמות כל כך מרכזית.

כאילו אני חושבת שזה לא היה כל כך נורא אם הוא היה מת. זה לא שהסידרה לא תוכל להימשך בלעדיו. אני יכולה לראות את הסידרה בלי בנט. וחוץ מזה התכוונתי שזה לא היה צפוי לי שמוהינדר יירה בבנט, לא שבנט יחזור לחיים. ואני לא יושבת וסופרת כמה דקות נשאר לסיום הפרק. D: בכל מקרה, אם אתה שואל אותי זה לא היה כל כך צפוי.

Boran

New member
לדעתי

בנט הוא ה-דמות המרכזית בסדרה. הכל איכשהו סובב סביבו.

AgeGen

New member
אם אני לא טועה

הוא היה בכל אחד מ-9 הפרקים של העונה השניה.... אולי באחד לא. והיוצרים גם הגדירו אותו כדמות ראשית בעונה הזאת. בעונה הראשונה הוא היה דמות חוזרת, ואז דמות משנית אחרי פרק 10 +-

shirki3

New member
זה שהוא היה בכל הפרקים לא אומר שהוא דמות

מרכזית. נכון, הוא דמות חשובה. אבל אני רואה את הסידרה בלעדיו. זה לא כזה נורא. אמנם זה יכול להיות ממש מעפן ונמתח בלי בנט אבל זה יכול להתקיים. סיילר הוא דוגמא לדמות מרכזית, אפילו שלא מראים אותו כל פרק. ולא הראו אותו חצי עונה ראשונה, תמיד הרוב סובב סביבו.

AgeGen

New member
כן זה כן...

אלא אם כן הוא ניצב, אז אולי את צדקת. אבל דמות שמופיעה בכל פרק ובכל פרק קורה לה משהו עלילתי, היא מרכזית. והנה קישור שמוכיח שהוא דמות מרכזית: http://heroeswiki.com/Portal:Main_Characters

t a m u s

New member
אוקיי פרק 9 היה נחמד...ספווליר

ולא יותר מזה... ציפיתי לראות את פיטר הממאמייייייייייי אני במקום הירו הייתי מצילה את אבא שלי.......... עזבו אותכם כסוד שמה חוקים לא ככה<?> פרוח מרוח מידי יאדה יאדה חאדה

למעלה