208
|מיוחדת|

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 208 ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני לא מאמינה. ג'וּדית..
כל כך אהבתי אותה... ואני לא אגזים ואומר שזה היה הפרק הטוב ביותר בתולדות הסידרה, באמת והעובדה שהופעותיו של אלוהים היו מעטות וקטרות מאוד רק תרמו לו והפכו אותו לעוד יותר ויותר מיוחד. פרידמן סוף כל סוף מגלה על לוּק וגרייס. האמת היא שחשבתי שהוא יהיה הראשון לגלות.. וזה טוב. סוף כל סוף. וחוץ מזה, הם חמודים ביחד...
יש מסר טוב לפרק, אני אוהבת אותו, הוא כל כך יפה. והפרק כל כך עצוב. אוי, הוא כל כך עצוב

itaikadosi

New member
טוף... אחרי צפייה בפרק.. אולי זה ישמע רע אבל ברוך שפטרנו! לא אהבתי את הג'ודית הזו מהתחלה, עכשיו אפשר להתרכז דברים אחרים כמו התביעה ששכחו ממנה לגמרי , ובכלל בג'ואן. לוק וגרייס - דיי!! יאללה אתם חברים או לא? כמה אפשר למרוח את הליקוקים הלאה! ג'ודית - היה קצת עצוב....... עבר! התביעה - לא הוזכרה בכלל הפרק כמו הרבה פרקים בעונה הזו! תתחילו לקדם אותה , כי היא צריכה להיות מעניינת.

eronen

New member
יהודית!

אני מאוד מאוד אהבתי את הפרק השבועי של ג'ואן. לא סתם בירברתי לאח שלי בדרך להופעה בתל-אביב כמה, לדעתי, מגיע לפרק הזה לזכות ב"אמי". ואח שלי, לידיעתכם, לא רואה ג'ואן בכלל. עונת החורף של השידורים בארצות הברית מלאה ב"סדרות מסך רחב". סדרות מלאות תקציב, אקשן, דמויות, כותבים, כוכבים ומה לא. הפתיע אותי איך השבוע, בין "לוסט" נהדר ל"סמולוויל" חמוד - ג'ואן הצליחה להשתחל ולהציג את הפרק הכי טוב של השבוע - אם לא של העונה בכלל. מותה של ג'ודית (מעתה נקרא לה יהודית, כי כולנו יהודים) היה לא צפוי, מבחינתי. מהיכרות עם יוצרי הסידרה, ציפיתי ללמוד להכיר את הדמות באיטיות האופיינית כל כך לג'ואן. הקשר שלה עם פרידמן רק הראה ניצני פוטנציאל - והאינטרקציה שלה עם אדם שיחקה תפקיד חשוב ביחסים בין ג'ואן לחברה. אבל אז - פתאום, משום מקום - הרגו אותה. ועוד איך הרגו. באמצע פרק שנראה היה שיתרכז בנושא שונה לגמרי, שיהיה אחד מ"השמחים" של ג'ואן. היה לנו דייט מוצלח של ג'ואן ואדם. היה לנו דייט מוצלח של גרייס ולוק. אפילו פרידמן הראה אנושיות לא ברורה. ואז פתאום יהודית מתה לה - והפרק שינה כיוון לגמרי. ג'ואן ידועה בתור אחת הסדרות היותר מרגשות בטלוויזיה. לפחות אצלי. כנראה בגלל שמסביב לרגש של ג'ואן אין שמץ של ציניות. כנראה בגלל שחקנים מדהימים ועבודת בימוי נהדרת. שלא לדבר על דמויות שכל כך קל להזדהות איתן. מי שלא הזיל לפחות דמעה אחת בעשר הדקות האחרונות של הפרק - כנראה סובל מסוג של דיסלקציה. אלה היו עשר דקות מלאות רגש, משוחקות ומצולמות נהדר - ולדעתי - סצנות ההתמודדות עם מוות הכי טובות מאז "הגופה" לבאפי. הוי, איזה פרק. ככה עושים טלויזיה, וככה עושים טלויזיה טוב. עכשיו נשאר לראות מה יחשבו חברי וועדת פרסי האמי בעניין. - ארז

ShirO3

New member
אני ממש מסכים איתך , בתור בחור לא ה

הצלחתי להחזיק את עצמי .. ירדו לי דמעות בסוף הפרק ... אני חושב שהרגו אותה מוקדם מידי .. היא הוסיפה המון לדעתי ...אחד הפרקים הכי מרגשים שראיתי בחיים שלי מכל סוג של סדרה .. GO JOAN :D

buffgirl

New member
לא מסכימה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

הפרק של ג'ואן היה מעולה, באמת אחד הטובים שראיתי בסידרה ובכלל, אבל אין מה להשוות אותו ל'גופה' שהיה בבאפי. הפרק הזה היה כל כך חזק, כל כך כתוב ומשוחק ומבויים טוב, שפשוט מרגישים את הכאב שעובר על הדמויות. זה היה כל כך אמיתי שהרגשת כאילו אתה נמצא שם בעצמך. לא שהפרק של ג'ואן לא היה טוב, הוא היה מעולה, ובהחלט התקרב כמה וכמה צעדים ענקיים אל עבר הרמה של באפי, אבל מצטערת - הוא עוד לא הגיע לשם.

eronen

New member
לא השוותי לגופה

אמרתי שזה הפרק-התמודדות-עם-מוות הכי טוב *מאז* הגופה לבאפי. זוהי לא השוואה. "הגופה" אכן הייתה מופת טלויזיונית שכרגע, לדעתי, לא הגיעו לרמתה. - א

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif206,207

ראיתי היום את שני הפרקים. העונה הזאת באמת השתפרה מהעונה הראשונה, ממש נהנתי מ2 הפרקים האלה. הם פיתחו יפה את כל העלילות, אולי קצת איטי עם התביעה אבל זה נחמד שאין סיפורי משטרה ואיכשהו מצליחים להכניס את אנשי המשטרה (במקרה הזה המפקדת) לחיים של וויל ולא את וויל למרדפים וכל הדברים שבמשטרה. גרייס ולוק. הם זוג טוב, במיוחד כי הוא מצליח לגרום לגרייס להפתח, סך הכל הדמות בעונה הראשונה לא ממש השתנתה ופה רואים איזו התפתחות. ג'ודית גם השתפרה, בפרקים הראשונים היא עצבנה אבל עכשיו אני אוהב אותה, אפילו רחמתי עליה שג'ואן חשבה שהיא ואדם בוגדים בה. הדבר היחיד שקצת משתנה אצלי זו ג'ואן. לפעמים אני אוהב אותה ולפעמים היא פשוט מעצבנת. קצת קשה הבחורה הזו! רק ממש חבל שנהרס לי 208

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif208

אוי פאק. אפילו שידעתי שהיא הולכת למות זה עדין היה פרק מצוין. אני לא אגזים אם אני אגיד שזה הפרק הכי טוב בסדרה עד עכשיו. היה יותר מידי עצוב. לא שזה רע, גם פרקים עצובים זה פרקים טובים. טוב שמישהו כבר יודע על גרייס ולוק, אולי המוות של ג'ודית סוף סוף יגרום להם להראות שהם חברים לא רק במקומות סגורים. גם הניגוד בהתנהגות של פרידמן לאיך שהוא היה בשאר הסדרה היה מצוין. פתאם גם שמתי לב שגלניס נעלמה. רק דבר הפריע לי. כל הג'גלינג הזה וכל הסיפור בסוף של אלוהים על התיבות והגשר.. נו באמת.. עד כמה שזה מוזר אלוהים מתחיל להיות ממש מיותר בסדרה הזו. אבל פרק טוב. התחלתי לאהוב את ג'ודית, חבל שהיא עזבה מהר.

Omega Dark

New member
שאלה נובית

לא ראיתי ג'ואן מארקדיה מאז שנגמב העונה ה-1 בערוץ 3.... ואני לא זוכר כבר כלום..... אז מי זאת ג'ודית???
ואיך היא מתה??

הלו! כנראה 208 ../images/Emo58.gif מעלי!

תשמע/י, זה ממש לא יפה מצידך. אני לא יודעת אם ג'ודית מתה או לא, כי עוד לא ראיתי את הפרק הזה, כי הוא עוד לא שודר בארץ. אבל הרסת לי. אני מניחה שלא בכוונה, אבל להבא נא לשים לב: מידע שנמצא בהודעה שמסומן בכותרת שלה
הוא מפרק שעדיין לא שודר בארץ ולכן בבקשה לא להשתמש בו בהודעות אחרות ללא אזהרה בכותרת. אוף.

פרק כלכך יפה

אחד היפים ביותר. הבימוי היה מעולה, המשחק היה נהדר, ואמבר היתה פשוט כלכך יפה בפרק הזה, כלכך מקסימה. היא הרזתה גם, באופן משמעותי, והיא פשוט כלכך חמודה פה, ועוד הדייט עם אדם... *אנחה*. איפה היתה הילדות שלי, איפה? אני מרגיש כאילו כל הילדות שלי מבוזבזת שלא יצאתי *איתה* (היא בגילי בערך, ילידת 83). אוף היא היתה כלכך יפה. בכל מקרה, גרייס ולוק מתחילים לעצבן אותי. כלומר, גרייס מתחילה לעצבן אותי, לוק נותן לה לשחק בו יותר מדי, נמאס לי מהמשחקים האלה. פרידמן משעשע אותי אבל מסקרן אותי באותה מידה. יש לי הרגשה שמשהו מסתתר מתחת לליפה ולחנון. אני מניח שנגלה מתישהו. בכל מקרה, פרק נהדר. מקווה שיבואו עוד ברמה הזאת בעתיד, אבל לא בקרוב, כדי שנוכל להתענג עליו עוד קצת.

אין מילים בפי ../images/Emo58.gif208

בגלל זה אני לא אגיד עכשיו כלום על הפרק (כי יש לי הרבה מה להגיד ואין לי זמן) אבל אני חייב להגיד שאמבר באמת הוכיחה את עצמה בפרק הזה. אותו הדבר בקשר לסדרה עצמה. פרק מושלם. המשחק של אמבר בסצינה שג'ודית' נכנסה לדום לב פשוט עושה לי צמרמורת (במובן הטוב). אני אשתדל לכתוב אח"כ בפירוט (הפיזיקה קוראת לי...).

S h a y 9 9 9

New member
משובח!!

אחד הפרקים הטובים ביותר עד כה... נראה שהסידרה עלתה על דרך המלך ועונה 2 ביינתיים טפו טפו טפו חבל"זית ביותר. עצוב למות ככה פתאום בגיל צעיר אבל כמו שאדם הסביר לנו בסוף הפרק- יש כאלו שמתאבדים בבת אחת ויש כאלו שעושים את זה קצת כל יום. ככה אנחנו בני אדם, יצורים רגישיים ומורכבים. אני אישית לא עצבתי לראות את ג'ודית' עוזבת את הסידרה- דמות די מעצבנת אבל מאוד התרגשתי מהמשחק של אמבר ברגע דום הלב בחדר של ג'ודית'. עוד נושא מעניין היה מה שגרייס אמרה לגבי אזכרות ודובונים עם לבבות- זה ממש נכון ומחליא. אנשים שלא הכירו אותה ידברו עליה שבחים וזה די מרגיז ומאוד צבוע. נ.ב.- "הגופה" בבאפי זה פרק אומנותי ולא ממש פרק עלילתי קלאסי כמו זה של ג'ואן ולכן זה לא כלכך בר השוואה אבל ממש נחמד לנסות. לא יכול לחכות ל209.

dalida1988

New member
הנה לי כוח לכתוב סיכומים אבל

אני רק אגיד זה ממש פרק יפה ממש ריגש אותי ובכלל העונה הזאת יותר מענינת מהקודמת...לפי דעתי...

למעלה